Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım çok güzel oluyo.... ben de hep balenli ve süngerli kullandım, şimdi penye kullanıyorum, saldım çayıra mevlam kayıra hesabı. özgürlük varmış resmen, tabi özel bi günde takarım balenliyi. bi kere dene, vazgeçemezsin.Ama ben balensiz ve azıcık süngerli olmayan bir sütyen giymemem, evde tamam da iş yerinde fıldır fıldır ya da sokakta ay giyemem ben ..
kızlar kendinize çok iyi bakın, çıkıyorum ben a.s.
kuyruk sokumum çok fena, dinleneyim biraz...
görüşmek üzereee :1hug:
Gülay o tülleri oymalı kesmek için ben kartondan kalıp yaptım , sonra kenarlarını kestim ...
dogum gunu derken cocugu doguracagımız tarıhmı canım
dogum gunu derken cocugu doguracagımız tarıhmı canım
kızlar bu kasılmalar hepimizde pskolojik oldu galiba...Herkeste aynı sorun...
doktorum bana erken doğum riskin yok dediği için içim rahat..bakalım bu perşembe kontrolümüz var..1ay sonra bebeğimizi görücez kaç gr almış neler değişmiş bende merak ediyorum...
Bu ay ki sorucağım sorular baya çoğaldı..Eklemek istediğiniz varsa söylen kızlar onlarıda sorayım...
Kasılmaları nasıl anlarım...
Ara sıra sol kasığıma bıçak saplanır gibi giren sancının sebebi nedir normal mi?
Siz bana erken doğum riskin yok diyorsunuz ama hangi durumlarda erken doğum olduğunu anlarım...Nasıl belirti verir...
Bazı bebeklerin doğuştan kalbi delik oluyormuş...Bunu önceden tespit etme imkanı yokmu yada ultrasonda gözükmüyor mu?
kızlar bu kasılmalar hepimizde pskolojik oldu galiba...Herkeste aynı sorun...
doktorum bana erken doğum riskin yok dediği için içim rahat..bakalım bu perşembe kontrolümüz var..1ay sonra bebeğimizi görücez kaç gr almış neler değişmiş bende merak ediyorum...
Bu ay ki sorucağım sorular baya çoğaldı..Eklemek istediğiniz varsa söylen kızlar onlarıda sorayım...
Kasılmaları nasıl anlarım...
Ara sıra sol kasığıma bıçak saplanır gibi giren sancının sebebi nedir normal mi?
Siz bana erken doğum riskin yok diyorsunuz ama hangi durumlarda erken doğum olduğunu anlarım...Nasıl belirti verir...
Bazı bebeklerin doğuştan kalbi delik oluyormuş...Bunu önceden tespit etme imkanı yokmu yada ultrasonda gözükmüyor mu?
ay canım benim valla benim doktoruma bu soruları sorsam özellikle son soruyu "gülay hanım pimpirikli bir yapınız var sanırım, niye sorma gereksinimi duydunuz" der. kaydirigubbakcemile3
kalbşn delik olması ayrıntılıda gözüküyor diye biliyorum.
Diyarbakır Devlet Hastanesi yetkilileri, hastaneyle ilgili sorunları ve beklentileri vatandaşların gözüyle belirleyerek çözmek ve daha iyi hizmet vermek amacıyla dilek ve şikayet kutuları yerleştirdiklerini, ancak vatandaşların hastane yerine kendi sorunlarıyla ilgili yazılar yazarak kutulara attıklarını söylediler.
Hastanede bulunan 10 kutudaki yazıları her gün incelediklerini ifade eden yetkililer, kutulara atılan yazılarda hastaneyle ilgili dilek ve şikayetlerin yok denecek kadar az olduğunu bildirdiler.
Kutulara atılan yazılardan bazıları şöyle:
SSK’da daha güzel hemşireler var.
Dahiliyedeki hemşire, benimle evlenir misin?
Allah’ım bana, aileme, anneme huzur, sağlık ve mutluluk ver.
Bana hayırlı bir iş nasip eyle.
Hastanede en çok güvenlik görevlileri çalışıyor.
Hastane yetkililerinden ricamız, hemşireler lütfen daha kısa etek giysinler.
Allah’ım inşallah bu yıl sınıfımı geçerim.
Ben evli 2 çocuk annesiyim ve mutlu olmak istiyorum.
Ama ben balensiz ve azıcık süngerli olmayan bir sütyen giymemem, evde tamam da iş yerinde fıldır fıldır ya da sokakta ay giyemem ben ..
ay ben 7. aydan itibaren telli falan kullanılmaması gerektiğini bilmiyordum valla, çok iyi oldu tubacım sağol...
ben sanırım bebefox'un krovaze olanını sipariş edicem...
ama dediğin gibi kullanan tavsiyesi olsaydı süper olurdu...