selam kızlar..
Ebrucum çok geçmiş olsun..Allah babanı sizlere bağışlasın:Saruboceq:
Dilekcim sende takma kafanı hayatım sağlıklı olsun dünyada büyüsün..
Benim moral sıfır kızlar..babamın durumu hiç iyi değil..bağırsaktan karaciğere metastaz yapmış ve işin daha da kötüsü bunu drları fark etmiyorlar..babam şişli etfalde tedavi görüyor iki hafta önce tomografi çekilmişti ve gerizekalılar babama temiz raporu verdiler bir akşam otururken babamın sağ boşluğunda bir şişlik fark ettik hemen en yakındaki hastaneye götürdük ultras.aldılar bamamı ve adam resmen dediki bunu görmeyen dr olamaz karaciğerin 6 yerine sıçramış nasıl temiz raporu verirler dr köpürdü..ertesi gün şişili etfale gittik ve drlar aaa evet haklısınız gözden kaçmış demezmi tabi babamı tutabilene aşk olsun..abim ben bunun peşini bırakmam sağlık bakanlığına kadar götürürüm dedi o ilgilenmeyen drlar resmen köpek oldu peşimizde..elleriyle götürüyorlar babamı mr ye falan..neyse sonuç geldi büyük kitle ciğerin çok dip bölgesinde burda ameliyat yapamayız çapaya sevkedicez..eee tamam güzel sevkimizle gittik çapa kabul etmiyor bizi kaldıkmı ortada moral sıfır..babam şimdi hastanede sindigrafi çekiliyor ancak işlem sonrası 12 saat hamile ve çocuklara yaklaşmaması gerekiyor mecburen evdeyim kafayı yiyicem..kızımın odası boyandı yarın eşyaları geliyor ama ne yapıcam hiç bilmiyorum çok kötüyüm kızlar çok..