Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yanılma payları oluyormuş canım aman olmasa da önemi yok, sağlıklı olsunlarda geri kalanının önemi yok canım. Niye öyle diyorsun tatlım bee paşamızın kilosu inşallah doktorun söylediği gibidir , beni teselli etmek için öyle şeyler aklına getirme bakayımklava: Tosun gibi bizim paşamız. opuyorumnanaktan
Bu arada hani benim bebişin yanaklar biraz tombul yaa eşime diyorum aayy çirkin bir bebekmi olacak acaba diye deli miyim neyim delikafadulden Eşimde şey diyor öyle şey mi olur dünyanın en güzel bebeği olacak o... hihoyyyt
Size komik birşey anlatayım şimdi benim eşimin paçaları doğum yaklaştıkça tutuşuyor.
Allah korusun ödü patlıyor bebekleri falan karıştırırlar hastanede diye , doğum yapacağım hastanede normal doğumlara babanın girmesi izin veriliyormuş ama sezeryana almıyorlarmış.Haftasonu doktora şey diyor yaa ben bir köşede öyle sessizce dururum sırnaşık şey Tabii dr. olmaz dedi şimdi bir sonraki kontrolde yine söyleyecekmiş. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Pzr gecesi emsalle sohbet edioruz msn'den ona da dr. benimle aynı gün sezeryan tarihi vermiş. Gel aynı gün, aynı hastanede, aynı doktorla eylüllerimizi kucaklarımıza alırız , aynı odada kalırız diyorum. Bunu eşime söylediğimde ilk yorumu yaa tabii sonra bebeklerde karışsın :roflol:
Bu sabah asansörde bizim apartmandaki ebelerden biriyle karşılaştık eşime diyorum ki bak ebenin biri bu. Ayrıca 1 ebe ve 1 hemşire daha var apartmanımızda oturan. Bu olaya da ilk yorumu eşimin aa ne güzel sen doğumu evde yap en iyisi bebeklerin karışma durumu gibi birşeyin olması sözkonusu bile olamaz diyor.... kaydirigubbakcemile3
kızlar oda resimleri için topik açsak mı ne dersiniz?
eylül 2009 bebek odaları gibi bişiy
Kızlar kim isterse yazarım ben etiket problem değil
cnm güzel haberlerle gel inş....evet canım yarın 11.00 de randevu aldık inşallah güzel haberler alırız..çok sağol canım..inanın evim çok dağınık yarın kızımın odası gelicek ama içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor..
bu arada kim oda hazırladı sanırım resim eklenmiş kaçırdımmı ben..
kızım bi topiğe koyun len:)bide geçmişte hangi gün bi bakam merak ettims:)resim olarak kayıtlı tatlım, dolayısıyla üzerinde değişiklik yapılamıyor. yasemin photoshop programı ile yaptığından. istersen bir ara rica et yasemine sana da yapar tatlım.
buluştu ayfercim resimleri eklemiştim ama buraya , geçmişe bakman lazım. buluşma topiğini bulamadığımızdan ekleyemedim oraya, inşallah bugün akşam oraya eklemek için uğraşcam.
olsuun koca istanbulda 5 kişiydikte ankarada 3 kişi normaldir yavyummm.Canım babana geçmiş olsun ,Allah acil şifalar versin canım babana ...
yes yapıldı gerçi 3 kişiydik ama :))
Bayıldım ben bunlara ya , izne ayrıldığımda belki bende buna benzer bişiler yapabilirim :))
canım harika maşallahh çok beğendim.bende istiyom nasıl alaciiz erkek için olanlardan.sipariş mi vericez arkadaşına.beğendiğinize sevindim kızlar..a.s.
tüller allttan çıkıyor kalıp halinde yani yıkanmasıda çok kolay..yarın odamız gelsin resimleri eklerim..odasının resmini ekleyen yokmu..
Kızlar kim isterse yazarım ben etiket problem değil
işte bu yaa yardımsever grafikerim beniiimmm.
Kızlar çoook uzun bi süreden sonra merhaba. Evimi taşıdım o yüzden bi yirmi gündür giremedim ama resmen çatlıyorum. O kadar geçmişi okuyamam herhalde önemli birşey var mı arkadaşlar. İnşallah herşey yolundadır doğuran falan yok değil mi. :) Bu arada dün doktor bana doğum tarihi verdi arkadaşlar 24 Ağustos. Yani ben Eylül annesi olamıyacağım ama olsun aslında asil olarak eylül annesiyim pratikte biraz değişecek olsada :)
İyi öğleden sonralar kızlar :) Dilekciğim bizim hastanedede epidural sezeryana alıyorlar bitek o yüzden beni epidurale ikna etti eşim şimdide yalnız ben bebeğin peşinden çıkarım bozulmazsın dimi demez mi... Yani dikme kısmına kalamazmış bebekler ya karışırsaymış. Ben ne dedim peki seni parçalarım valla çıkarsan.. Hastaneden çıkar mahkemeye giderim. Zaten kapının önünde bekleyen otuz kişi olacak nasılsa onlar karışmasına izin vermezler merak etme dedim :) Şimdi her konu açıldığında yalvarıyo çıkayım diye bende hayır diyorum ama bende kocamı tanıyosam fırlayıp gitcek eminim. :)
emsal hoşgeldin cnm nasılsın?? eylül nasıl??
kızlar göbegımın ustu çok kaşınıyo benı çok rahatsız edıyo. çözümünüz varmı bun yaa..
emsall hoşgeldın canım ıyımısın. agrıların nasıl