2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kimseler kalmadı yine (

ben de dr.gidicem kalkıp biraz evi toplıyım, hazırlanayım. bu hızla ancak biter.

opuyorum herkesi

selam hanımlar nasılsınız?
kociş erken kalkıp nöbet tutuğu için şimdi yatıp dinlendi, bende fırsattan istifade
bi bakayım dedim

selam kizlar sonunda yemegimizi yedik tekrar geldik
bircancim yetisememisim sana yaaa, az kaldi guzelim biraz daha sabret
39. haftaya girmissin artikin

bahar burda o kadar konustum yine gunah almis duruma dustum kocis gitmis bana ekmek almis bal kaymak operasyonu yaptim kahvaltida
sen hamilesin ye biraz diyoooo kiyamam

ebru 9 ay sıktı seni şimdi mi aklına gelmiş kocanın :) ehih afiyet olsun canımcım. ben de habire tıkınıyom ya ne bulsam yiyom. çalışırken gene daha az yiyordum sanki...

benimde iştahım azaldı sanki
gerçi sahurda yiyorum, 11de kalkınca kahvaltı, aralarda meyva ve iftar yemeği

baharcim buna da sukur ya hic yiyemeseydim

ay tatlım ama suyunu çıkarmış senin kocan da yahu :) olsun hadi bal kaymak yapmışsınız bu sabah :) ben de arada türk kahvesi kaçırıyorum. :) buzdolabından kafamı çıkartabilsem azcık çalışayım diyorum ama yok anacım ağzım durmuyor. sen nasıl dayanıyon bütün gün kocan başında ?

eslemcim ben de öğle yemeği pek yemiyorum canım. varsa yoksa meyve tatlı vs. walla kiloymuş falan zaten umrumda olmadı bunca ay bundan sonra da kasmıyorum saldım gitti yiyom yiyom yiyommmm...

bahar kahve dedin ya tatlım şimdi aklıma geldi, çocuk doktoru doğumdan sonra kesinlikle hahve içmeyin dedi, sütten bebeğe geçiyomuş.. sanırım bebek için iyi değilmiş, aklında bulunsun...

ebru yarasın tatlım ballar kaymaklar... ben bal ve tereyağsız bir kahvaltı düşünemem, tabi yanınada kızarmış ekmek olcak.. dün de bazlama kızarttı kociş bana, süperdi....

sanırım yürüyüş en iyi kilo alımını engelleyici etmen... 1 haftadır daha az yürüdüm tam bir kilo almışım........ bu hafta hızlandırmam lazım akşamları yürüyüşü....

slm kızlar nabersinizz.. ohh sizleri okudukça benimde iştahım artıyor...ebrucum senın bebek en son kaç kiloydu canım.. saatlarımız yakında o bakımdan soruyorumm....
öyle yorgunumkii...uyumak istiyorummm...

buarada gülaycım ben nihayet kırmızı şeker buldum aldımm.. ama 250 gr aldımm adam 50-60 kiişiye yeter dedii birde rengi pembe oluyo biraz gıda boyasıda katarsan kırmızı olur dedii bende aldımm.... sen ne kadar aldın kırmızı şekerini canım...

Ya bişey söyliyeceğim kızlar ben normal doğum sancısını biliyosunuz yaşadım ve anlamadım bile yani öyle bi gelsin unutamazsınlık bi durum olmuyo be herkesde.. Yani hani son ana gelmiştir tabii ki anlaşılır ama erkenden anlıyım hastaneye gideyim derseniz o biraz zor be :)

kızılcık şekeri mi aldın sen tatlım şerbet için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…