2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gulacim bende yumurtayi cok severim ama
esimin beslenme bilgilerine gore bizim evde ekmek recel peynir yasak

ee onlari yemeyince surekli sadece yumurta zeytin salata domates yeniyor kahvaltida
artik bana bay geldi yiyemicem

anlatma valla baharcim
zaten yiyebildiklerimi gormussundur bi onceki mesajimda
bari canim cekmesin

of of soole tekrar bi bulusup acik bufe kahvaltiya gidemedik ki bende kacamak yapayim gizli gizli yiyeyim

yumurta ye ebrucum he he :) bana hergün verseler 10 tane yumurta yerim valla, özellikle yumurta salatası olsun her öğün yerim :)

Ben de her gün yumurtamı yerim yanında bol peynir domates 2-3 zeytin biraz da çilek reçeli tamamdır.
Sonra gün içinde 2 bardak süt.Akşam yemekle 2 bardak ayran son bir aydır sürekli böyle besleniyorum bebeğim 20 günde 1 kilo almış.Bu kadar proteinden mi yoksa alacağı mı vardı bilmem artık

ee onlari yemeyince surekli sadece yumurta zeytin salata domates yeniyor kahvaltida

Hadi ekmek ve reçeli anladım da peynir neden

ebrucum valla senin sorunların aynısı bende de var anacım, bence arama , biraz umursama arayıp da şimdi afralı davranırsa daha da dert yaparsın... niye küssün ki ya sonuçta sen doğru bişey demişsin saygısızlık yapmamışsın... eğer şimdi tavrımızı koymazsak hiç anlamayacaklar, dert küpü olmaktan bıktım ya...

Hadi ekmek ve reçeli anladım da peynir neden

yaaa sorma paleo(tas devri) diyetine gore insanlarin sindirim sistemi sut ve sut urunlerini sindirmek uzere evrimlesmemis o yuzden yememek lazim falan filan
o kadar uzun ve mesakkatli bir konu ki ben artik hee deyip geciyorum bana karismiyor zaten hamileyim diye yemek istedigimde yiyoum ama eve fazla alinmayinca o da yemeyince bende unutuyorum aklima gelmiyor cogu zaman

proteindendir canim
perotein cok kilo yapiyor bebeklere
balik ve kirmizi eti de ihmal etme dicem zaten bebisin kilosu iyidir bi de cok az kalmis dogumuna

Ben balık hiç yiyemiyorum nefret ediyorum çünkü onun yerine aylardır günde 4-5 ceviz badem yiyorum.Ete dayanamam acayip etçiyimdir zaten.Bir de peynir ve sütü light alıyorum calsiyum oranları daha yüksek

anlatma valla baharcim
zaten yiyebildiklerimi gormussundur bi onceki mesajimda
bari canim cekmesin

of of soole tekrar bi bulusup acik bufe kahvaltiya gidemedik ki bende kacamak yapayim gizli gizli yiyeyim

offf ebru açık büfe kahvaltı deme dün sabah sayıklayarak uyandım resmen rüyalarıma giriyor... ikimiz kaçamak yapardık yakın olsak ne güzel :)

Bunu da hiç duymamıştım benim yediğim peynirin haddi hesabı yok kahvaltıda 3-4 çeşidinini bir arada yiyorum valla.Boşver sen de eşini peynir yenmez mi yaaaaaaaaaaa

ay ben de peyniri sevmem sadece omlet de severim peyniri... ya ben bu hafta 1 kilo aldım ama deli gibi yedim tatlıları, kocaman 6 kişilik çilekli cheescake mideye indirdim, ama dün tuttum kendimi yemedim abur cubur. hazır meyve sularına da başladım, onlara da son, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim yemicem artık tatlı, abur cubur falan... 1 haftadır maşallahım vardı, ne varsa sildim süpürdüm....

biz de kahvaltı çok şatafatlı geçer hafta sonları, pastırmalı humus yaparız, zeytin, domates salatık biber ne varsa... kocam peynir hastasıdır 4 ,5 çeşit en az peynir olur.... neredeyse adam 5 kişinin yediğini yer silip süpürür... annesinin yaptığı reçeller olur, bal tereyağı mutlaka... ekmekler kızartılır, tereyağlar sürülür.... neredeyse iki saat sürer kahvaltımız... açık büfe halteder yanımızda... ama öyle yeriz ki akşama kadar biyere kımıldayamayız, evin içinde yuvarlanırız... kahvaltı haftasonları tek keyfimiz çünkü....

O nasıl beslenme şekl ikızzzben iki gün yaşayamam o evde kurur giderim valla

Maşallah canım yaa benim eşim pek iştahlı değildir o nedenle böyle kahvaltı bizde hiç olmaz

Kızlar merhabalar herkese. Bugün 2 doğum vardı galiba. Ne kadar güzel. allah o günleri görmeyi bize de nasip etsin inşallah.
Bol kalsiyum kızlar önemli ama ben süt içemiyorum. Bol bol peynir yiyorum haftada bir kutu gidiyor vallakaydirigubbakcemile3

bizim ev gibi yani canım. benim eşimde kalkar şundan yap bundan yap sofrada yer kalmaz hepsini de siler süpürür kesinlikle.

kızlar nasılsınız.... ben bu sabah yine çok depresif afresif gergin falan filan vaziyette uyandım.. 1 arabasıyla izmire gidicez.. işallah otobüste doğurmam bana dua edin ağrılarım çok.. kocamın işleri malum çok isterdi bize katılmak eminim ama olmadı yarın direkt doktorda buluşucak benle beyefendi... öldürsem kaç sene yerim acaba ben bu adamı... çok sinirlerim bozuk beni hiç anlamıyo hep kkavga edip küsüyo off bu halde biraz anlayış bekliyo insan ya.... aman sabah sabah bende amma baydım demi dert küpüyüm, kahır bülbülüyüm durumum iyi değil diyorum beni kimse anlamıyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…