yumurta ye ebrucum he he :) bana hergün verseler 10 tane yumurta yerim valla, özellikle yumurta salatası olsun her öğün yerim :)
gulacim bende yumurtayi cok severim ama
esimin beslenme bilgilerine gore bizim evde ekmek recel peynir yasak
ee onlari yemeyince surekli sadece yumurta zeytin salata domates yeniyor kahvaltida
artik bana bay geldi yiyemicem
Hadi ekmek ve reçeli anladım da peynir neden
proteindendir canim
perotein cok kilo yapiyor bebeklere
balik ve kirmizi eti de ihmal etme dicem zaten bebisin kilosu iyidir bi de cok az kalmis dogumuna
anlatma valla baharcim
zaten yiyebildiklerimi gormussundur bi onceki mesajimda
bari canim cekmesin
of of soole tekrar bi bulusup acik bufe kahvaltiya gidemedik ki bende kacamak yapayim gizli gizli yiyeyim
yaaa sorma paleo(tas devri) diyetine gore insanlarin sindirim sistemi sut ve sut urunlerini sindirmek uzere evrimlesmemis o yuzden yememek lazim falan filan
o kadar uzun ve mesakkatli bir konu ki ben artik hee deyip geciyorum bana karismiyor zaten hamileyim diye yemek istedigimde yiyoum ama eve fazla alinmayinca o da yemeyince bende unutuyorum aklima gelmiyor cogu zaman
gulacim bende yumurtayi cok severim ama
esimin beslenme bilgilerine gore bizim evde ekmek recel peynir yasak
ee onlari yemeyince surekli sadece yumurta zeytin salata domates yeniyor kahvaltida
artik bana bay geldi yiyemicem
ay ben de peyniri sevmem sadece omlet de severim peyniri... ya ben bu hafta 1 kilo aldım ama deli gibi yedim tatlıları, kocaman 6 kişilik çilekli cheescake mideye indirdim, ama dün tuttum kendimi yemedim abur cubur. hazır meyve sularına da başladım, onlara da son, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim yemicem artık tatlı, abur cubur falan... 1 haftadır maşallahım vardı, ne varsa sildim süpürdüm....
biz de kahvaltı çok şatafatlı geçer hafta sonları, pastırmalı humus yaparız, zeytin, domates salatık biber ne varsa... kocam peynir hastasıdır 4 ,5 çeşit en az peynir olur.... neredeyse adam 5 kişinin yediğini yer silip süpürür... annesinin yaptığı reçeller olur, bal tereyağı mutlaka... ekmekler kızartılır, tereyağlar sürülür.... neredeyse iki saat sürer kahvaltımız... açık büfe halteder yanımızda... ama öyle yeriz ki akşama kadar biyere kımıldayamayız, evin içinde yuvarlanırız... kahvaltı haftasonları tek keyfimiz çünkü....
O nasıl beslenme şekl ikızzzben iki gün yaşayamam o evdekurur giderim valla
ay ben de peyniri sevmem sadece omlet de severim peyniri... ya ben bu hafta 1 kilo aldım ama deli gibi yedim tatlıları, kocaman 6 kişilik çilekli cheescake mideye indirdim, ama dün tuttum kendimi yemedim abur cubur. hazır meyve sularına da başladım, onlara da son, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim yemicem artık tatlı, abur cubur falan... 1 haftadır maşallahım vardı, ne varsa sildim süpürdüm....
biz de kahvaltı çok şatafatlı geçer hafta sonları, pastırmalı humus yaparız, zeytin, domates salatık biber ne varsa... kocam peynir hastasıdır 4 ,5 çeşit en az peynir olur.... neredeyse adam 5 kişinin yediğini yer silip süpürür... annesinin yaptığı reçeller olur, bal tereyağı mutlaka... ekmekler kızartılır, tereyağlar sürülür.... neredeyse iki saat sürer kahvaltımız... açık büfe halteder yanımızda... ama öyle yeriz ki akşama kadar biyere kımıldayamayız, evin içinde yuvarlanırız... kahvaltı haftasonları tek keyfimiz çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?