2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh ya nihayet sonunda internetimiz yapıldı . . .bir haftadır sorun vardı hatlarda halloldu bugun çok sukur :) . . . .neler kaçırdım kimbilir . . ben biraz gecmisi okuyup geleyim

merhaba tubacım dun geceyi uykusuz gecirdim pasamın biraz gaz problemi var . . . .emdikten sonra zor cıkartıyoruz gazını . . . . .o gaz bagırsaklara gitti mi isimiz daha da zor oluyor kıvranıp duruyor yavrum . . . .bugun metsil alalım dedik verelim napalım aglatmakla da olmuyo . .doktorumuz vermiyo ama insan aglamasınada kıyamıyor . . .onun dısında gunduzleri bol bol uyuyup geceleri ayakta atam :) bir de gogus ucum çok hassaslastı . . .ilk emerken çok sızlıyo sonrasında hiç bir acı yok krem aldım bende onu kullanıyorum

ayy allah kolaylık versin emelcim gaz çıkarmak gerçekten çok zor bir iş..
metsil ne canım ? CADIARZU cahilligimi mazur gor :)
gogus ucu için hangi kremi aldın?

slm kızlar nasılsınız bakalımm
eslem den haber varmı bu gün sabah 9 da doğuma girecekti
bu arada benimde kızıma kavuşmama saatler kaldı yarın sabah saat 7 de kızım kollarımda olacak inşallahh Allah ın izni ile :))))

selam guzel anneler
dun gece internet bi takildi bir daha giremedim
sayfadanda cikamayinca altta ismim kalmis ama cismim gitmis
nasilsiniz bakalim
biim evde temizlik var bugun o yusden tiken ustunde oturuyom

iyiyiz emsalcim hoşgeldin
henuz haber yok
ecem87 de dogum yapacakmış sanırım bugun.
şimdi kollarına almışlardır yavrularını
senin de çok az kaldı yaa nasıl bir duygu kimbilir saatler kalması
allah kurtarsın
sabahlar olmaz sana bu gece :)

selam guzel anneler
dun gece internet bi takildi bir daha giremedim
sayfadanda cikamayinca altta ismim kalmis ama cismim gitmis
nasilsiniz bakalim
biim evde temizlik var bugun o yusden tiken ustunde oturuyom

hoşgeldin cnm
ben de genelde sayfayı açık bırakıyorum
ismim kalıyor cismim yok :)) senin gibi
iyi bari düzelmiş int.
evinde temizleniyor mis gibi ne güzel

yaaa hic sancim felan yok ya artik gaz sancisi olsa seviniyorum sancim var diye
nolcak benim bu haliiiim

al benden de o kadar :)
nst ye giriyorum kasılma sancı grafigi en dipde.
dr.daha dogmaz bu gidisle dedi ama sezercik olacagı icin 38.bitince olacak.
ama çok zormuş artık son haftalar

slm kızlar nabersiniz okadar şey yazdımaz önce site gitti...
emelcim hoşgeldin canımm..bebeğin nasıl..sen nasılsınn iyimisinn normal hayata döndünmü...kızlar eslemi arıyorum açan yok galiba genel anestezinin etkisi var uyanmadı hala... emineden haber varmı...
emsalcimm valla dualarımdasınn rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn. canım dün gittinmi doktora ne dedii.
ebrucumm aman boşver kadın yapsınn sen otur rahatca napcankii...kolay gelsinn ohh temizlenin bende bugün buzdolabını silmeyi düşünüyorumm..
tubacım kesinmi 9 eylül beraber doğururuz canımm..
uzun zamandır müzik dinlememişim yaa nasıl iyi geldi anlatamamm...

hoşgeldin hayatım
9 eylül kesin tarih aslında, son gittigim yeni dr.um da 38 bitince alırız dedi.
tarihi ben onerdim, uygunsa dedim ustune basa basa. o da uygun 38 bitmesi yeterli dedi.
yarın tekrar gidip dogumu kendisine yaptıracagımı soyleyecegim.
detayları gorusuruz artık saat vs.
çok az kaldı yaa birlikte dogurucaz kısmetsee delikafadulden çok heyecanlanıyorum düşündükçe

aysecim hosgeldin valla zaten ben bilgisayar basinda oturuyorum kadincagiz is yapiyor

tubacim bende heralde bu topigin en gec dogurani olcam bu giddisle diye dusunmeye basladim hic agri sanci olmayinca yaaa cuma gunu 39. haftaya gircez valla stres oldum artik

eminenin sezeryani saat 11 deydi o daha anca kendine geliyordur ama eslemcik bebesine coktan kavusmustur. allah bizleri de tez zamanda kavustursun insallah

bu arada kizlar dun kayinvalidemin bir arkadasi amerikadan sizin bebege hediye aldim diyordu onu gondermis
yaaa gormeniz lazim resmen ceyiz sandigi gibi :) cok guzel bir sepetin icinde bir suru kiyafet ayakkabi, oyuncak cok hosuma gitti
ne kadar ugrasmis kadincagiz tek tek ay hesaplamis ne zaman yaza gelir ne zaman kisa gelir ona gore bir suru kiyafet almis oglusuma saolsun

kayinvalidemde dun palto sapka bere eldiven almis, zaradan. cok guzel bebek kiyafetleri varmis bende bugun giidip bakcam.

ayy allah kolaylık versin emelcim gaz çıkarmak gerçekten çok zor bir iş..
metsil ne canım ? CADIARZU cahilligimi mazur gor :)
gogus ucu için hangi kremi aldın?

canım metsil gaz cıkartmaya yardımcı bir çesit damla canım gogus içinde lansınoh kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…