herkese hayırlı geceler
yarın sabah 8,30 da hastanede olucam, saatleri saya saya bitirdik nerdeyse
Allahım hayırlısıyla doğumu gerçekleştirip kızımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Dualarınıza ihtiyacımız var, sizlerde son anıma , bayılana kadar edeceğim dualarımdasınız
Çok güzel arkadaşlıklar, paylaşımlar yaşadık ve çok şey öğrendim sizlerden
yarına sağ slaim çıkarsak arkadaşlar güzel haberlerimizi bildirir inşallah
slm kizlar..
kisaca kendimden haberleri veriyorum simdi.dün hastaneye geldim ve gercekten nisan denilen olay baslamis.ve komple biriken sümügümsü kanli akintinin ordan cikmasi gerekiyomus.buda hemen olan bise degilmis.dünden beri sanki adet oluyomusum gibi kanli akintim geliyo ve devam ediyo.heran dogum olabilirmis.merak ettiginiz icin beni sagolun kizlar.gecmisi okuyamadim.dogum yapan arkadaslari kutluyorum.
dua edin kizlarda bi an önce bende kavusim bebegime.
hepinizi öpüyorum bebislerle birlikte.
gelismelerden haberdar edicem.
iyi sohpetler..
ємєℓ;8841380 .!.:bu arada 60 kilodan 53 kiloya dustum kızlar :))
slm kizlar..
kisaca kendimden haberleri veriyorum simdi.dün hastaneye geldim ve gercekten nisan denilen olay baslamis.ve komple biriken sümügümsü kanli akintinin ordan cikmasi gerekiyomus.buda hemen olan bise degilmis.dünden beri sanki adet oluyomusum gibi kanli akintim geliyo ve devam ediyo.heran dogum olabilirmis.merak ettiginiz icin beni sagolun kizlar.gecmisi okuyamadim.dogum yapan arkadaslari kutluyorum.
iyi sohpetler..
İyiyiz şükür kızlar. Gerçi kızım sarılık oldu şuan fototerapide. Bende de sıvı kaybı varmış. sanırım bu gecede burdayız. Onun dışında herşey yolunda.Bol bol emişiyoruz kızımla :)) annesinin kuzusu çok seviyorum tapıyorum ona ....Benim ağrılar geçti tamamen. Ayağada rahatça kalkıyorum şükür. gün geçtikçe dahada iyi olacak. Szilerden naber? varmı doğum yapan? eslem ve eminenin bugündü dimi?? emsalciğiminde yarın sanırım??
canım ALLAH kurtarsınn hayırlı haber lerini bekliyoruz...slm kizlar..
iyi sohpetler..
ємєℓ;8841264 .!.:evet canım erkekler daha gazlı olurmus . . . .bende metsil aldırcam bugun o kızımda da ise yaramıstı onu emzirdigin gibi verceksin . . . . .birde rezene cayından bir iki çay kasıgı oda rahatlatıyormus
ємєℓ;8841344 .!.:bu arada bizde sarılık vardı biraz 16.07 idi.....sık sık emzirdik bu durumda hemen hemen 2 saatte bir......doktorumuz 17 ile yatırıyoruz 16 da yatırmam dedi....2 gun sonrakı kontrolde 16.08 idi . . .tekrar iki gun sonraya cagırdı gene olçup yaptık bu sefer 14 e dusmustu kilosu da artmıstı yanı sutum yarıyo kuzuma :) . . .bir hafta sonra tekrar gorcek bizi o zamana kadar sarılıgının iyice dusecegine eminim . . . . . . . ben cıkıyorum kızlar oglum acıktı . . .ne yapıp edip sadece anne sutu verin
ємєℓ;8841380 .!.:bu arada 60 kilodan 53 kiloya dustum kızlar :))
İyiyiz şükür kızlar. Gerçi kızım sarılık oldu şuan fototerapide. Bende de sıvı kaybı varmış. sanırım bu gecede burdayız. Onun dışında herşey yolunda.Bol bol emişiyoruz kızımla :)) annesinin kuzusu çok seviyorum tapıyorum ona ....Benim ağrılar geçti tamamen. Ayağada rahatça kalkıyorum şükür. gün geçtikçe dahada iyi olacak. Szilerden naber? varmı doğum yapan? eslem ve eminenin bugündü dimi?? emsalciğiminde yarın sanırım??
slm kızlar umarım hersey yolundadır. benım bebısım artık kollarımda kontrole dıye gıttık dogumla cıktık. 29 agustos sabahı bebegımı kucagıma aldım dılerım butun anne adayları bu heyecanı en derınden yasar
slm kızlar umarım hersey yolundadır. benım bebısım artık kollarımda kontrole dıye gıttık dogumla cıktık. 29 agustos sabahı bebegımı kucagıma aldım dılerım butun anne adayları bu heyecanı en derınden yasar
maşallah canım geçer bu zor günlerde
hepimiz bir şekilde sanırım kuzularımızda yaşayacagız sarılık sorununu
en kısa zamanda düzelir inş.
eslem ve emine evet bugun dogumları
henüz haber yok ama almışlardır onlarda kuzularını
ємєℓ;8841522 .!.:canım tebrik ederim seni bende bir haftadır giremiyorum net yoktu evde . . . . .erken dogum mu oldu nasıl oldu bi anlatsana . . . .sarılık bizimkide oldu ama 17 de yatırıyorlarmıs bizim 16 idi . . .sık sık emzirdim ve 14 dustu çok sukur . . . .
kızlar ...... eslem yani arife bebeğini almış kucağına 2730 kg 48 cm.. dünyalar güzeli bir kız gelmiş arifenin sesi gayet iyyidi herkese selamı var kendine gelince resim atıcak gönderirim kızlar... daha yeni uyanmışşş...
iyiyiz emsalcim hoşgeldin
henuz haber yok
ecem87 de dogum yapacakmış sanırım bugun.
şimdi kollarına almışlardır yavrularını
senin de çok az kaldı yaa nasıl bir duygu kimbilir saatler kalması
allah kurtarsın
sabahlar olmaz sana bu gece :)
hoşgeldin cnm
ben de genelde sayfayı açık bırakıyorum
ismim kalıyor cismim yok :)) senin gibi
iyi bari düzelmiş int.
evinde temizleniyor mis gibi ne güzel
slm kızlar nabersiniz okadar şey yazdımaz önce site gitti...
emelcim hoşgeldin canımm..bebeğin nasıl..sen nasılsınn iyimisinn normal hayata döndünmü...kızlar eslemi arıyorum açan yok galiba genel anestezinin etkisi var uyanmadı hala... emineden haber varmı...
emsalcimm valla dualarımdasınn rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn. canım dün gittinmi doktora ne dedii.
ebrucumm aman boşver kadın yapsınn sen otur rahatca napcankii...kolay gelsinn ohh temizlenin bende bugün buzdolabını silmeyi düşünüyorumm..
tubacım kesinmi 9 eylül beraber doğururuz canımm..
uzun zamandır müzik dinlememişim yaa nasıl iyi geldi anlatamamm...
emsal cim az kaldı valla
seninde Allah yardımcın olsun cnm dua et bizede
slm kizlar..
iyi sohpetler..
özgecim gçmiş olsun canım bebesınle bırlıkte en kısa zamanda evınıze dönersınız canım bol bol emışme ıle geçirirsiniz bu zor gunlerı ne güze sende cabuk toparlanmısın bunyen kuvvetli demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?