2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oh oh ne güzel birer birer çogalıyoruz...kızlar dolaşırken bi topicde okudumda dogum parası süt parası fılan alınıyormuş dogumdan sonra...kimisi bayaa çok almış kimisi az almış bu konuda bilgi sahibi olan varmı..bizler ne kadar alıcaz...

merhaba.ben haziran annesiyim.Allah sizlere kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin.
mozijiku nerelerdesin kız.sezeryan düşünüyor gibiydin daha doğurmamışsın normal doğuma mı döndün.seni ne zamandır merak ediyordum.sonunda burada buldum

emsalcim dua ediyorum hep inan ki
sabah sabah kalktım aklım sizlerde
kim dogum yaptı hersey yolunda mı diye
allahım sırasıyla hepimizi kavuştursun inş.

rica edriz kızlar görevimiz....:ecrin_bebek:
emsalcim yaa susarsan napıcann yyaa... ben çok susarıımmmm

özgem geçmiş olsun allah şifa versin yavruna ama maaşallah sen toplamışsın kendini evinize çıkarsınız inş. en kısa zamanda
hzenbil Tebrikleeerrrr
hko hoşgeldinnn

Saol tülayım inş. cnm sen nasılsın??

Maşallah bebişeeeee allah analı babalı büyütsün inş.

slm kızlarrrr yorgunluktan bişey yazamıyorum valla... dogum yapan annelerrr hepinze hayırlı olsun... ayrıca bilgilerinizi istiyorummm dogum topigne ekliyecegim.....

selam kızlar.. herkes doğurmuş nerdeyse topikte...bizler kaldık galiba bi tekkaydirigubbakcemile3
özgecim allah analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürler versin rabbim yavruna..

aysecım tşk.ler canım haber için şükür hayırlı haberlerini aldık allah analı babalı büytsün bebegınde kılosu ultrason ölçümüyle aynı çıktı galıba en son öle demıştı sankı yanlış degılsem...

canım benim sağol ne güzel bir haber verdin
Allah ım analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütsün uzun ömürler versn inşallahh

canımcım senide tekrardan tebrik ederim Allah ım yavruna uzun ömürler versin
benim yerime öp kokla bir kere minik çileğini miissss kokusundan

hzenbil canım bemim senide tebrik ederim hayatımmm :))))

özgecimm ohh ohh maaşallha öyle tabi canımm.. nasıl düşünür nasıl hissedersen herşey yolunda gidiyor...bende öyle yapacağım inşalhh... ama yorma kendini....

ayrıca yarında doktora gidiyoruz 1 aydır ilk gidşimiz olcak.. tabi meraktan catlıcamm oglusum nasıl diye? belki catı muaneside yaparCADIARZU

emsalcım canım son saatlere girdin sende ayy yüzdün yüzdün kuruguna geldın
gebiş olarak bu son gece yarın kollarında olacak prensesın allahık yardımcın olsun
heyecan tavan yaptırmıştır sende ne güzel yaaa
gamzeden haberın varmı dün dr gıtcektı dunde bugunde hiç gırmedı

ya lohusalık donemi çok mu zor? bunun için bir topik var onu okudum azcık
herkesin her soyledigi batıyormus, aglama krizleri,
uykusuzluk, yorgunluk bir de bitmeyen misafirler..
stresden eşler birbirine sarmış falan
ben boyle olmıycam diyorum ama galiba elimizde degil..??

emsalcim dua ediyorum hep inan ki
sabah sabah kalktım aklım sizlerde
kim dogum yaptı hersey yolunda mı diye
allahım sırasıyla hepimizi kavuştursun inş.

ahhh canım yaaa Allah ım o güzel gönlüne göre versin inşallahh
çok teşekkürler
aminnn inşallahh canım hayırlısı ile

rica edriz kızlar görevimiz....:ecrin_bebek:
emsalcim yaa susarsan napıcann yyaa... ben çok susarıımmmm

bende yaa dr.a dedim ben gece boyu 2 lt ye yakın su içiyorum hayır içmeke yok dedi :))
en son suyunu 11:30 da içersin sonra herşey yasak dedi
bakalım Rabbim yardım eder canım yaa çok susarsak ağzımızı çalkalarız olmaz mı :)))

slm kızlarrrr yorgunluktan bişey yazamıyorum valla... dogum yapan annelerrr hepinze hayırlı olsun... ayrıca bilgilerinizi istiyorummm dogum topigne ekliyecegim.....
hoşgeldın fatoşcum bızde aynıyız canım yorgun ve bıtkın
selam kızlar.. herkes doğurmuş nerdeyse topikte...bizler kaldık galiba bi tekkaydirigubbakcemile3
özgecim allah analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürler versin rabbim yavruna..

begumcum hoşgeldın canım 2-3 gündür girmiyordun aklıma geldın dedım bu kız kesın dogurdu ama yanılmıısım beklmeye devam

evet gülcancımm tam tuttu... ama az çıkar diye korkuyordu... Allahtan az değil.. gayet iyi kilosu.. boyuda iyyii.. daha ne olsunn ... canım sen nasılsınn canın sıkıın gibi.. oğlunu almak istiyon ama biraz bekliycen şekerimm....normal doğumlarda erkek bebek gününden 10 gün daha geç gelirmiş....canım sağlılkla gelsinde..sen sıkma canını ...
benimde hergün biyerlerim ağrıyor..ateşim çıkıyor.. kötüymüş hakketen son günler ama hamdolsuunn anne oluyorumm diyorumm...

yaaa... ozaman 11.30 da 3 lt su içer yatarsamm...benden iyyisi yokk.. ağzımıda çalkalarımm..ben çocukken oruçluken sürekli ağzımı çalkalar ve boğazıma kaçarsa hemen oruçumu bozardımm ağzıma su kaçtı diye.... ogünler geldi aklıma yaa.....birde arkadaşlarımla dillerimize bakardıkk..ben bişey yediysem eğer dilimi dişlerimle iyyice kazırdımm...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…