özgem geçmiş olsun allah şifa versin yavruna ama maaşallah sen toplamışsın kendini evinize çıkarsınız inş. en kısa zamanda
hzenbil Tebrikleeerrrr
hko hoşgeldinnn
kızlar ...... eslem yani arife bebeğini almış kucağına 2730 kg 48 cm.. dünyalar güzeli bir kız gelmiş arifenin sesi gayet iyyidi herkese selamı var kendine gelince resim atıcak gönderirim kızlar... daha yeni uyanmışşş...
kızlar ...... eslem yani arife bebeğini almış kucağına 2730 kg 48 cm.. dünyalar güzeli bir kız gelmiş arifenin sesi gayet iyyidi herkese selamı var kendine gelince resim atıcak gönderirim kızlar... daha yeni uyanmışşş...
Saol tatlımm. İnsanın kendi elinde aslında cnm toparlanmak. Ne kadar çok istersen ve çabalarsan öyle çabuk ayağa kalkıyorsun. Acıların üstüne gittim :))) bebeği görünce zaten herşey bitiyor inanki umrunda olmuyor
emsalcim dua ediyorum hep inan ki
sabah sabah kalktım aklım sizlerde
kim dogum yaptı hersey yolunda mı diye
allahım sırasıyla hepimizi kavuştursun inş.
rica edriz kızlar görevimiz....:ecrin_bebek:
emsalcim yaa susarsan napıcann yyaa... ben çok susarıımmmm
hoşgeldın fatoşcum bızde aynıyız canım yorgun ve bıtkınslm kızlarrrr yorgunluktan bişey yazamıyorum valla... dogum yapan annelerrr hepinze hayırlı olsun... ayrıca bilgilerinizi istiyorummm dogum topigne ekliyecegim.....
selam kızlar.. herkes doğurmuş nerdeyse topikte...bizler kaldık galiba bi tekkaydirigubbakcemile3
özgecim allah analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürler versin rabbim yavruna..
aysecım tşk.ler canım haber için şükür hayırlı haberlerini aldık allah analı babalı büytsün bebegınde kılosu ultrason ölçümüyle aynı çıktı galıba en son öle demıştı sankı yanlış degılsem...
ahhh canım yaaa Allah ım o güzel gönlüne göre versin inşallahh
çok teşekkürler
aminnn inşallahh canım hayırlısı ile
bende yaa dr.a dedim ben gece boyu 2 lt ye yakın su içiyorum hayır içmeke yok dedi :))
en son suyunu 11:30 da içersin sonra herşey yasak dedi
bakalım Rabbim yardım eder canım yaa çok susarsak ağzımızı çalkalarız olmaz mı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?