• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah :nazar: :nazar: yerim göbişin içindekini yerim ne güsel artık belli oluyor bebeklerimiz büyüyor kzılar

oyyyyy 44444441 kere maşallah yaaaa :1hug:
çok şekerrr :1hug:
sende görünce hoşuma gidiyor aynaya bakınca psikolojim bozuluyor :roflol:

ya benim problemim sigarayı bırakmak oldu işte, yoksa bu kadar kilo almam imkansızdı, değil mi yaa teselli kızlar lütfeeeenn :roflol:

:nazar:nazar degmesin canim cok tatli nbir hamilesin allah kucagina almayi nasip etsinnnnnnnn:emir_bebek:kaydirigubbakcemile5

saolun canlarım :1hug:allah cumlemıze onları kucaklamayı saglıkla nasıp etsın.

selaaam kızlaaar emsalcim çok geçmiş olsun.Bircan bende dayanamıcam artık görmek istiyorum beniim hiç bulantım olmamıştı ama dün akşam çok kötüydüm kaçkere çıkardım komşumda saolsun çok korkuttu bebeğe bişi olduysa seni zehirler git hemen dedi iyice panik oldum yaaa.ama korkunca gidemiyorum ben.pazartesi gidicem randevum var zaten.elaaacım ya maşallh kız ne güzeeel baya çıkmış göbiş allah nazarlardan korusun

inş cnm cevremdekı herkez erkek dıo esimde içime doguyo erkek dıo hayırlısı olsun salıya kesın ogrenırım inşkaydirigubbakcemile3

çok aşırı yemeye başladığım için bana da hep erkek dediler çevremde...
tabii kimse bilmiyo ki bu kız sigara içiyordu, sigarayı bırakınca zaten açık olan iştah tavan yaptı :roflol: :roflol:
o sıralar bi yerde bi yazı okudum, bebişin babası ne isterse o olurmuş...
şu zamana kadar kız olacak diyen tek şahıs eşim oldu kaydirigubbakcemile3
hatta nişanlıyken ilki erkek olsun derdi, bebeği öğrendik bu kız, ben kız istiyorum dedi hep kaydirigubbakcemile3
hala kesin değil gerçi ama Allahın izniyle çok büyük ihtimal kızımız olacak hihoyyyt

selaaam kızlaaar emsalcim çok geçmiş olsun.Bircan bende dayanamıcam artık görmek istiyorum beniim hiç bulantım olmamıştı ama dün akşam çok kötüydüm kaçkere çıkardım komşumda saolsun çok korkuttu bebeğe bişi olduysa seni zehirler git hemen dedi iyice panik oldum yaaa.ama korkunca gidemiyorum ben.pazartesi gidicem randevum var zaten.elaaacım ya maşallh kız ne güzeeel baya çıkmış göbiş allah nazarlardan korusun

saolun arkadaslar.amına llah nazarlardan korusun hepımızı:nazar:

tabii kimse bilmiyo ki bu kız sigara içiyordu, sigarayı bırakınca zaten açık olan iştah tavan yaptı :roflol: :roflol:
hatta nişanlıyken ilki erkek olsun derdi, bebeği öğrendik bu kız, ben kız istiyorum dedi hep kaydirigubbakcemile3
hala kesin değil gerçi ama Allahın izniyle çok büyük ihtimal kızımız olacak hihoyyyt

ne guzel sende ogrenmissin cinsiyetini benim esimde erkek istiyor ben kiz bana kizlar cok suslu oluyor hemde evlenince bizi birakip gidiyor ben dayanamam diyorrrrrrrrrr:delphin: sanki o beni ayirmadi ailemden adam taaaaaaaaa nereyi dusunuyorrrr:roflol:

kızlar hepimiz merak ediyoruz bebişlerimizin cinsiyetlerini önemli olan sağlıklı olsunlar en önemlisi bu

hepımız için hayırlısı ne ıse o olsun:lepi:

ne guzel sende ogrenmissin cinsiyetini benim esimde erkek istiyor ben kiz bana kizlar cok suslu oluyor hemde evlenince bizi birakip gidiyor ben dayanamam diyorrrrrrrrrr:delphin: sanki o beni ayirmadi ailemden adam taaaaaaaaa nereyi dusunuyorrrr:roflol:

tabii kendileri alırken iyi ama :roflol:
benimki de öyle derdi işte, ama bakalım hayırlısı artık :)

hepımız için hayırlısı ne ıse o olsun:lepi:

amin canım inşallah :)

canım çok teşekkür ederim amin inşallah. biraz duş alıp dr. dr. gezmeye başlayacağım önce kardiyoloji daha sonra kadın doğum inşallah herşey yolundadır arkadaşım.

Canım umarım önemli bir durum söz konusu değildir sağlığınla ilgili. Dualarımız seninle.
Hayırlısıyla git , iyi haberlerle dön inşallah..

:nazar:masallah demeden gecmeyelim :nazar:

Canım hem annesine hem içindeki kuzucuğa kırkbir kere maşallah. Göbeğin ne güzel büyümüş yaa , birde dikkat ettim dar bir badide giymemişsin ama ona rağmen nasıl da belli.

Elifcim hiç korkma ben ne bulantılar ne kusmalar ne öğürmeler geçirdim... Allaha şükür bebişimle ilgili en küçük bir problem yokmuş. Bu bulantılar 3. ayı bitirince nerdeyse geçmişti ama geçtiğimiz 2 gün boyunca yine geri geldiler. Etrafa sorduğumda ise saçı çıkıyordur , bulantıların ondan dönmüştür dediler. Ayrıca bebeğin zehirleme durumunu bir aralar ben çok araştırmıştım , yok öyle birşey doktora bile sormuştum. Çünkü bebeğinin kalbi durupta bir ay sonra kontrole gitttiğinde öğrenen insanlar var...Merak etme canım çok bilmiş komşuna da bakma sen.. Bebeğin seninledir annesi , içini ferah tut.

canım babamla konustum sımdı 1000-15000 riyal rahat yeter çok bişey almayacaksa dedi. ama alışveriş yaparım diyorsa biraz daha alsın yanına dedi. zaten bişey almayacaksa 1000 bile harcayamazmıs.

canım çok teşekkürler Allah razı olsun a.s.

Elifcim hiç korkma ben ne bulantılar ne kusmalar ne öğürmeler geçirdim... Allaha şükür bebişimle ilgili en küçük bir problem yokmuş. Bu bulantılar 3. ayı bitirince nerdeyse geçmişti ama geçtiğimiz 2 gün boyunca yine geri geldiler. Etrafa sorduğumda ise saçı çıkıyordur , bulantıların ondan dönmüştür dediler. Ayrıca bebeğin zehirleme durumunu bir aralar ben çok araştırmıştım , yok öyle birşey doktora bile sormuştum. Çünkü bebeğinin kalbi durupta bir ay sonra kontrole gitttiğinde öğrenen insanlar var...Merak etme canım çok bilmiş komşuna da bakma sen.. Bebeğin seninledir annesi , içini ferah tut.[/QUOTE]

dilekçim ya çok saol canım arkadaşım benim içimi hep çok rahatlatıyosun dimi bencede haklısın bebeğim iyi

Canım hem annesine hem içindeki kuzucuğa kırkbir kere maşallah. Göbeğin ne güzel büyümüş yaa , birde dikkat ettim dar bir badide giymemişsin ama ona rağmen nasıl da belli.

saol dılek.yakında sızınkı de fırlar merak etme.saglıklı olsunlar da yuvası byuk kucuk onemlı dııl:1hug:

dilekçim ya çok saol canım arkadaşım benim içimi hep çok rahatlatıyosun dimi bencede haklısın bebeğim iyi

canım benim dinleme etraftaki insanları boş ver, nedense garip bi korkutma mekanizmasıyla donatılmıştır onlar...
sen kendine göre ters bişey hissediyorsan doktoruna gidersin, ama tabii ki bulantılarımız ağrılarımız olacak ve her aylarda olabilecek şeyler...
rahat ol bence de içini ferah tut annesi :CüvCüv:

Back
X