Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo ben daha yarın 14 e gİrcem İnŞallah bİan Önce bİter bulantılarım cİnsİyetİn bellİ oldumu cnm..
ben yarın nasıpse 17 cı haftaya gırıyorum canım
maşallahhh bebişine canım :)) sen ne iş yapıyorsun canım iş yerindeyim çıkcam yazmışsın da
ben kuaforum kendı ısyerım beklerım bırgun senıde yesılyurtta guluzar kuafor. dogumdan sonra guel bır rofle yapalım sana
ooooffff offf en sevdiğim meslek sahibi sizlersizniz :)) siz olmasanız biz ne yaparız bilmiyorum ki vallaha hayranım size :) bende hep kuaför olmak istemişimdir ama bende o yetenek yok. eşimde bilir her zaman söyler kendine bilen birini bul sana bir yer açayım diye ama artık dükkan sana çalışır diyo :roflol: inşallah gelirim bir gün canım bu arada sende kendine dikkat et fazla boya işine falan girme bebişine iyi bak
evet meslegımız guzeldır bagzı zorlukları olsada. evet boya konusunda busefer cok dıkkatlıyım cunku ılk cocugumu dusurdum ben .bırdaha aynı seyı yasammamk ıcın dıkkatlı davranıyorum.boya yaparken doktorların amelıyatlarda kullandıkları agızlıklar var ya onu kullanıyorum
hadi be habersiz nereye gıttılrr.bende kımse neden bırsey yazmıyor dıyordum
bende cıkıyorum canım sımdı kayın valıdecıgme gıdecem aksam yemeklerımı onda yıyorumda kendıne cok cok ıyı bak yarın gorusmek uzere ınsallah
karanfil canım görüşemedik uzun zamandır nasılsın hayatım ??
evet canim yaa giremiyorum pek düzenli 2 gündür esim evde.o evde olunca bilgisayari alamiyorum ondan.o yüzden uzak kaldim anliycaan:)
sen napiosun?nasil gidio?
Oğlum’a
Ben buradayım dediğin andan beri içimde tarifsiz bişey.. anlatamam bebeğim.. ellerini kollarını yüzünü gördüğüm andan beri bağlanmak sana.. hayatımın tek gerçeği tek önemlisi tek sahibi olduğunu sende bigün aynı duyguyu tadınca anlıycaksın.. daha kucağıma almadan konuşuorum seninle hissediosun biliorum hissettiğini hissediyorum.. NE ÇOK İSTEDİM SENİ… daha yazmaya başlamadan neler birikmişti oysa içimde sana yazmak istediğim ama el kaleme gidince düğümleniyo boğaz..
Odan hazır kıyafetlerin hazır biz hazırız sende hazır olunca bekletmeden gel yavrum.. Odanda yatıyorum artık şimdiden başladım heyecana  sen geldikten sonra neler yapacağımı seni en güzel nasıl yetiştireceğimi neleri ilk öğretçeğimi düşünüyorum şimdiden.. kendimden geçtim çünkü benim hayatım sen oldun.. sen iyi olursan iyi olurum seninle var olurum ben.. annelik duygusu diyolar buna bilmiyorum, beklide bana ait olan tek gerçek olacağın içindir bunca bağlanmam.. seni sabırsızlıkla bekliyorum OĞLUM..
Hayatında hep iyi insanlar çıksın karşına oğlum kaderin güzel şansın bol olsun inşallah ALLAHım sağ salim nasip etsin seni kucağıma.. hayırlı gel bana…
Adın efe kemal olucak oğlum.. senden isteğim gerektiğinde EFE ler gibi gitmeyi bil.. şartlar ve durum ne olursa olsun sen doğrularınla ol.. insanın tek vazgeçilmezi tek doğrusu tek karşılıksız seveni ailesidir anasıdır oğlum unutma.. ANASININ OĞLU desinler sana…
Önce ALLAH ıma sonrada BABANA sonsuz teşekkür ederim.. SENİ BANA VERDİKLERİ İÇİN… hep BENLE KAL.. SENİ TARİFSİZ SEVİYORUM..
ANNEN…
Kızlar hepinize koca bir günaydın.....
Ahhh Asoscum seni çok iyi anlayabiliyorum. İnsan acayip şekilde yoruluyor. Evi toplarken yardıma bir tek annem gelmişti , bizde 3 kişi topladık çok zordu. Bende aynı senin gibiydim oofff ne çok şey almışız topla topla bitmiyor diye düşünmüştüm o ara. Ve en zorunun toplamak olduğunu düşünmüştüm , gözünü korkutmak gibi olmasın ama yerleşmek daha zor biliyor musun? Allah kolaylık versin canım... Sende en azından evi toplarken hiç kendini kasma... Olduğu kadar olsun , zaten yeni eve taşındığında orda bayağa detaylara takılman gerekecek. Bari toplanırken kendini çok yorma tatlım...
Eşine de söyle sana yardım etsin canım mutlaka.klava:
hanımlar iyi akşamlar
karnınızda siyah ince bir çizgi oluştu mu
olanlar yazabilir mi hanımlar nedir buu
dilekcim gerçekten çok zor evet asıl iş eve geçince başlıycak...-tatlicadiarzu- toplandık ama 15 gün daha evdeyiz yeni eve gidemiyoruzz...senağlama dairenin eksikleri vardııı onların bitimini bekliycez...-tatlicadiarzu- bu haldede 15 gün nasıl çekilir bilmiyorumm..
melikecim henüz bende olmadı öyle bişey sen kaç haftalıksın canım...