• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar iyi akşamlar
karnınızda siyah ince bir çizgi oluştu mu
olanlar yazabilir mi hanımlar nedir buu

ben 17 haftalık hamileyim

melikecim merhaba.... bahsettiğin çizgi hakkındaki bilgiyi internettede arayıp görebilirsin... ama bildiğim kadarıyla tıbbi adı linea nigra olan bu çizgi ortalama bu haftalarda çıkıp doğumdan sonrada belli bir süre sonra kayboluyor... bunun ne olduğu neden oluştuğu hakkında bir bilgi yok ama zararsız ve geçici olduğu kesin.... içini rahat tut.... :CüvCüv:

kedinihalin yazısını aglayarak okudum çok begendim eline saglık kedinihalcim....bi an çocuk hasretiyle yanıp tutuşanlar geldi aklıma :( rabbim ne büyük bir lütfu bahşettin bizlere çok şükür sana...evlatlarımız saglıkla kucagımıza almayı nasibeyle...amin....

Günaydın,günaydın Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta... Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır... Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!

Bugün saat 11 de randevum var Bebeğimin kesin cinsiyetini öğrenicez inşallah:teytey:

Ayrıca doktoruma en çok kafama takılan soruyu sorucam düşük riskini neye göre anlıyorsunuz diye..ve düşük kanamadan başka nasıl anlaşılır diye....
Kızlar doktorum bana gelmeden sorcaklarını bir kağıda yazarak liste çıkar der.merak ettikleriniz varsa yazın bende soruyum..9:30 akadar evdeyim..

ecemcim umarım çok güzel haberlerle dönersin... kağıda yazmak çok mantıklı insan soracaklarını unutuyor... bebeğimizi görünce aklımız başımızdan gidiyor... cinsiyetini ne olarak tahmin ediyordun bakalım tutturabilecekmisin.? bu arada herkeze günaydın arkadaşlar.........

dün saat 17:15 olmak bilmedi işten çıktım eve gittim üstümü değiştirdim sonra tekrar çıktım yola karabağlara gittim saat 16:30'du vakit geçmek bilmiyordu bebeğimi çok mereak ediyordum.
sonunda saat 17:00 oldu annemle çıktık hastaneye geldiğimizde 10. dk. falan bekeldik sonra beni muayneye aldı bebeğimi görmeme saniyeler vardı ultrasyonda yüzüm yanıyordu sanki ilk kez görücek gibiydim kuzucuğumu ellerim titremeye başladı anlatmama kızlar. sonra baktı böyle sallaı bir kaç kez bebeğim hareket etmiyordu ama ödüm kpotu ona bişiy oldu diye nefesim kesildi sanki kalbim o kadar atmaya başladı ki sonra uyandı bebeğim bacak bacak üstüne atmış beni bekliyodu derin bir nefes aldım kuzucuğumun keyfine diyecek yoktu kadın 20 dk. uğraştı minik bebeğim göstermedi açmadı bacaklarını neler yaptı salladı öksürdüm kaç kez yok açmıyo bacaklarını yaramaz ne kadar inat bebek dedi doktor kafa tasını ölçtü burun kemiğini baya baktı meleğime meleğim tam 133 gr. olmuş. 11 haftada erkeğe benzetmişlerdi dedim bende söylemicektim ama erkeğe benzettim ama bazı kız bebeklerde iri kemikli olabiliyor bişiy diyemem çünkü göremedim dedi yani akdın baya uğraştı ya kızlar resimlerini koyayımda görün ayağının bile resmi var poz vermiş parmakalrı bile belli. kuzucuğumun. ama çok merak etmeme rağmen hala öğrenemedim ama sağlıklıymış bebeğim günü günne herşey normalş dedi Allah'ıma şükürler olsun ki bebeğim iyiymiş gelişimi çok iyi dedi. artık o akdar merak etmiyeceğim kızlar sağlıklı olsunda

Ecem87'e : Canım hayırlı haberlerle dön inşallah... Dualarımız seninle

Bircancım günaydın... Aslında geçmişi okumaya başlayacaktım ama senin için burdayım hemen söyle cinsiyetini:)))

kızlar beni merak eden herkese çok tşk. ederim hepiniz çok değerlisiniz çok sağolun iyi ki varsınız iyi ki tanıdım hepiniz bitanesinizzz

Ecem87'e : Canım hayırlı haberlerle dön inşallah... Dualarımız seninle

Bircancım günaydın... Aslında geçmişi okumaya başlayacaktım ama senin için burdayım hemen söyle cinsiyetini:)))

tatlım az önce yazdım sanırım görmedin göstermedi cinsiyetini kapattı bacaklarını açmadı bi daha yaramaz. doktor aslında kız bebekelr saklar ama dedi kemik yapısından da erkeğe benzetti ama kız bebeklerinde kemikleri iri olabiliyor dedi

doktor 11+3 ken erkeğe benziyor demişti 13+3 kende başka bir doktor erkeğe benziyor demişti..Bugün doktorum kesin cinsiyetini söylicem diye randevu vermişti...bakalım süpriz çıkmazsa erkek diye düşünüyorum artık bende.Annem kayınvalidem eşim ve ben gidicez..daha önceden onlara erkek diye dememiştik...doktor kıza benzetti demiştik..Çünkü 2 side erkek istiyodu...ve doktor gene erkek derse 2 side orda ağlamazlarsa iyi:).ay çok merak ediyorum bebek bize mi süpriz yapıcak yoksa annemlere mi:)

doktor 11+3 ken erkeğe benziyor demişti 13+3 kende başka bir doktor erkeğe benziyor demişti..Bugün doktorum kesin cinsiyetini söylicem diye randevu vermişti...bakalım süpriz çıkmazsa erkek diye düşünüyorum artık bende.Annem kayınvalidem eşim ve ben gidicez..daha önceden onlara erkek diye dememiştik...doktor kıza benzetti demiştik..Çünkü 2 side erkek istiyodu...ve doktor gene erkek derse 2 side orda ağlamazlarsa iyi:).ay çok merak ediyorum bebek bize mi süpriz yapıcak yoksa annemlere mi:)

cnaım iyi yapmışsınız bakalım kime süpriz olcak

bircan sağlıklı olsun cnm önemli olan o bir kaç gün sonra tekrar gidersin belki ozaman gösterir canım
ben de yarın gidicem bakalım benimki göstericek mi en önemlisi sağlıklı olsun

Bircancım çok sevindim yaa bebişimizin iyi olmasına. Gözünaydın tatlım. Bak sen bizim inatçı meleğimize:)) demek göstermedi cinsiyetini... Olsun tatlım yaaa sağlıklı olduğunu ve herşeyin yolunda olduğunu biliyorsun yaa o bile yeter... İnşallah bir sonraki sefere gösterir annesi:)) a.s.

bircan eğer doktor bana erkek derse gene senin bebek kesin kız gelir dicem.. kızlar kendini naza çekermiş.eltim 17.haftasında öğrendi kız olduğunu çünkü kızlar göstermezmiş:)

Back
X