2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benimm ya kıyamma sana uykundan oldun.. bebeğimde sevindi tşk. ediyo sana . çok mutlu oldum tatlım tekrar iyi ki varsınız çok sağolunhihoyyyt

bırcancım,parmakların hepsı sayılıo ne gusel.masallah dogsunlar da ısırcam onların o mınıcık parmaklarını

yasemıncım tebrıkler.ne gusel rabbım goblune gore vermış.saglıkla gelsın tosunun

Teşekkür ederim elacım cümlemize inşallah :)) Ama ben şunu öğrnedim ne yedikleriniz , ne göbek şekliniz bunlar cinsiyet için yeterli değil bana herkes ama herkes kız olacak diyordu :ecrin_bebek:

canım touncuk geliyo ayy çok sevindimmm annesi naıslmış bebeğin

Bircancım canım maşallah bebişine kırkbir kere
Yer onu teyzesi yer , inşallah birgün o içindeki miniği gerçek hayatta kucağımda da sevebilirim.. Ay şimdiden sabırsızlandım valla delikafadulden
İki gündür topiği tosunlar bastı vallahi. Kız yoksa seninkide mi erkek acaba kaydirigubbakcemile3

Yasemincim demek yanılmayan sen oldun, gözünaydın tatlım. Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Çok sevindim.

Kızlar dün akşam bende bebeğimi yine hissettim. ıçimde kıpır kıpırdı ve bu sefer eminim karnımın gurultusu değildi:)))

Kızlar dün akşam bende bebeğimi yine hissettim. İçimde kıpır kıpırdı ve bu sefer eminim karnımın gurultusu değildi:)))

ay ne gusel cımcıme ya.zaten bu saatten sonra gazdır o bılmem ne dıyenlere ınanma canım.acemıysek o kadar da dııl yanı dımı amayerimseniben

cinsiyetini öğrenen tüm arkadaşlara hayırlı olsun, öğrenemeyenlerede darısı başımıza diyelim.

ecemcim, inşallah sende güzel haberlerle dönersin. aklıma soru gelmiyoki sor diyeyim başka zaman aklıma hep bişey takılır şimdi o da yok:))

kızlar erkekler daha çabuk kendini gösteriyormuş ama daha geç hareketleri hissediliyormuş doğru mu

canım touncuk geliyo ayy çok sevindimmm annesi naıslmış bebeğin

Canım , ben görmedim dr. kendini kaptırdı bu hafta olması gerektiği gibiymiş herşeyi çok şükür sağlıklı yani parmaklarını saydılar ayak topukları önemliymiş onlara baktılar ..Hepimizin bebesi iyi olsun hepimizin yüzü gülsün , ben de senin bebişinin cinsiyetini marak ediyorum çok ..

Yasemincim demek yanılmayan sen oldun, gözünaydın tatlım. Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Çok sevindim.

Sağol tatlım cümlemizin evlatlarına inşallah :))

Kızlar dün akşam bende bebeğimi yine hissettim. İçimde kıpır kıpırdı ve bu sefer eminim karnımın gurultusu değildi:)))

Ay süper artık normal hissedecekisn ara ara , ay yerim ben onu takla atar , döner , oynar düşünmek bile içimi bir hoş etti ...kaydirigubbakcemile2

ay artık yavaş yavaş cinsiyetleri öğrenenler artınca ben daha çok heyecanlanıyorum şu 3 hafta geçse en son ben öğreneceğim sanırım

ay ne gusel cımcıme ya.zaten bu saatten sonra gazdır o bılmem ne dıyenlere ınanma canım.acemıysek o kadar da dııl yanı dımı amayerimseniben

Di mi ya:)) İlk bebeğimiz olabilir ama insan aynı şeyi birkaç kez üstüste yaşayınca iyice emin oluyor... Zaten artık hafta olarak küçükte değiliz ki. 17. haftam yarın bitiyor ve artık hissediyor olmamız da gayet normal...

kızzlaaaar az once oylesıne hastaneyı aradım 3lu test sonucum ogleden sonra 2.5 ta cıkıcakmıs.ama ben baska ıldeyım nası gıdıcem sonucu almaya.30unda cıkar dıe beklıoduk.ayy bırden heyecan yaptım.rabbım gusel haberler almamı nasıp etsın.bu arada ayrıntılı ultrasona ne zaman gırılıoo

inşallah canım :) Alacaksın da emin ol , iyi düşünelim iyi olsun ...

Ela cığım ayrıntılı ultrason sanki son aylarda diye hatırlıyorum ama yalan olmasın
testin sonuçlarının da iyi çıkacağına eminim hayırlı haberler al

Elacım , umarım herşey yolundadır ve test sonucunda güzel çıkar. Bu arada dün isim düşünmüşsün yaa "E" harfi ile başlayan benim eltimlerde sizin gibi. Eltimin ismi Emel ,
kaynımın Emin. İlk bebekleri kız olduğu için adını Ezgi koymuşlar 3 yıl önce erkek bebekleri oldu çok isim düşündü onlarda "E" harfi ile başlayan. Sonunda EZEL koydular bilmiyorum beğenir misin ama.. Ben beğenmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…