cumleten gunaydın,
bırcancım yemın ederım senı merakımdan erken uyandım farkındaysan bu saatte forumda olmazdım ben.ogrenememıssın ama gormussun kı kuzucugu cok saglıklı.onemlı olanda bu zaten.yıne sana sabır yolları gorundu.e annelık sabretmekmıs bunu her gecen gun daha ıyı anlıoruz oyle dııl mı.ınsallah bı dahakıne ogrenırsın canım.
ecem87 ınsallah sen de gusel haberler gtr bıze.
yasemıncım tebrıkler.ne gusel rabbım goblune gore vermış.saglıkla gelsın tosunun
Günaydın hanımlar , nasılsınız ??? Ben çok iyiyim benim bebişim herkese sürpiriz yaptı evet herkesin kız demesine inat akşam pipisini gösterdi ben göremedim gerçi babası, halası ve bakan dr. arkadaş gördü ... Allahım sana binlerce şükür parmakları herşeyi yerli yerindeydi ve tamdı 20 dakika incelediler organlarını çok mutluyum , en başından beri erkek istiyordum çevrenin kız olacak demesiyle şartlanmışlık vardı ama şimdi çok mutluyum :))
Kızlar dün akşam bende bebeğimi yine hissettim. İçimde kıpır kıpırdı ve bu sefer eminim karnımın gurultusu değildi:)))
canım touncuk geliyo ayy çok sevindimmm annesi naıslmış bebeğin
Yasemincim demek yanılmayan sen oldun, gözünaydın tatlım. Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Çok sevindim.
Kızlar dün akşam bende bebeğimi yine hissettim. İçimde kıpır kıpırdı ve bu sefer eminim karnımın gurultusu değildi:)))
ay ne gusel cımcıme ya.zaten bu saatten sonra gazdır o bılmem ne dıyenlere ınanma canım.acemıysek o kadar da dııl yanı dımı amayerimseniben
kızzlaaaar az once oylesıne hastaneyı aradım 3lu test sonucum ogleden sonra 2.5 ta cıkıcakmıs.ama ben baska ıldeyım nası gıdıcem sonucu almaya.30unda cıkar dıe beklıoduk.ayy bırden heyecan yaptım.rabbım gusel haberler almamı nasıp etsın.bu arada ayrıntılı ultrasona ne zaman gırılıoo
kızzlaaaar az once oylesıne hastaneyı aradım 3lu test sonucum ogleden sonra 2.5 ta cıkıcakmıs.ama ben baska ıldeyım nası gıdıcem sonucu almaya.30unda cıkar dıe beklıoduk.ayy bırden heyecan yaptım.rabbım gusel haberler almamı nasıp etsın.bu arada ayrıntılı ultrasona ne zaman gırılıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?