kızlar beni merak eden herkese çok tşk. ederim hepiniz çok değerlisiniz çok sağolun iyi ki varsınız iyi ki tanıdım hepiniz bitanesinizzz
kızlar beni merak eden herkese çok tşk. ederim hepiniz çok değerlisiniz çok sağolun iyi ki varsınız iyi ki tanıdım hepiniz bitanesinizzz
Bircancım çok sevindim yaa bebişimizin iyi olmasına. Gözünaydın tatlım. Bak sen bizim inatçı meleğimize:)) demek göstermedi cinsiyetini... Olsun tatlım yaaa sağlıklı olduğunu ve herşeyin yolunda olduğunu biliyorsun yaa o bile yeter... İnşallah bir sonraki sefere gösterir annesi:)) a.s.
bircancım senin adına sevindim inşallah hepimizin bebeği böyle sağlıklıca büyür... inşallah birdahaki kontrolde öğrenirsin cinsiyetini... muzur bebek... hıııı... demek inatçı he kime benziyo inatcılığı sanamı eşinemi?
bircan gözün aydın canım. hayırlısı olsun bır dahakı sefere öğrenirsin kesin cinsiyetini.
günaydın kızlar
Bircan canım gözün aydın olsun bir daha ki sefere öğreniriz inşallah sağlıklı olsunda
maşallah canım:)bişe sorucam..hani kafasının içinde beyazlık varya o beynimi oluyo acaba:)
yasemıncım tebrıkler.ne gusel rabbım goblune gore vermış.saglıkla gelsın tosununGünaydın hanımlar , nasılsınız ??? Ben çok iyiyim benim bebişim herkese sürpiriz yaptı evet herkesin kız demesine inat akşam pipisini gösterdi ben göremedim gerçi babası, halası ve bakan dr. arkadaş gördü ... Allahım sana binlerce şükür parmakları herşeyi yerli yerindeydi ve tamdı 20 dakika incelediler organlarını çok mutluyum , en başından beri erkek istiyordum çevrenin kız olacak demesiyle şartlanmışlık vardı ama şimdi çok mutluyum :))
Günaydın hanımlar , nasılsınız ??? Ben çok iyiyim benim bebişim herkese sürpiriz yaptı evet herkesin kız demesine inat akşam pipisini gösterdi ben göremedim gerçi babası, halası ve bakan dr. arkadaş gördü ... Allahım sana binlerce şükür parmakları herşeyi yerli yerindeydi ve tamdı 20 dakika incelediler organlarını çok mutluyum , en başından beri erkek istiyordum çevrenin kız olacak demesiyle şartlanmışlık vardı ama şimdi çok mutluyum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?