2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar beni merak eden herkese çok tşk. ederim hepiniz çok değerlisiniz çok sağolun iyi ki varsınız iyi ki tanıdım hepiniz bitanesinizzz

Canım benim sende öylesin tatlım ve sende iyiki varsın... İyiki böyle bir forum varmışta hamilelik vesilesiyle ne güzel arkadaşlıklar kurduk..

günaydın kızlar
Bircan canım gözün aydın olsun bir daha ki sefere öğreniriz inşallah sağlıklı olsunda

bircan gözün aydın canım. hayırlısı olsun bır dahakı sefere öğrenirsin kesin cinsiyetini.

kızlar beni merak eden herkese çok tşk. ederim hepiniz çok değerlisiniz çok sağolun iyi ki varsınız iyi ki tanıdım hepiniz bitanesinizzz

bircancım senin adına sevindim inşallah hepimizin bebeği böyle sağlıklıca büyür... inşallah birdahaki kontrolde öğrenirsin cinsiyetini... muzur bebek... hıııı... demek inatçı he kime benziyo inatcılığı sanamı eşinemi?

inşallah ama artık merak etmiyorum iyi ya sağlıklı ya koycam resmini şimdi bak bakalım teyzesi

tabiki eşime benziyo yatışı bile aynı bacak acak üstünde

cumleten gunaydın,
bırcancım yemın ederım senı merakımdan erken uyandım farkındaysan bu saatte forumda olmazdım ben.ogrenememıssın ama gormussun kı kuzucugu cok saglıklı.onemlı olanda bu zaten.yıne sana sabır yolları gorundu.e annelık sabretmekmıs bunu her gecen gun daha ıyı anlıoruz oyle dııl mı.ınsallah bı dahakıne ogrenırsın canım.
ecem87 ınsallah sen de gusel haberler gtr bıze.

Günaydın hanımlar , nasılsınız ??? Ben çok iyiyim benim bebişim herkese sürpiriz yaptı evet herkesin kız demesine inat akşam pipisini gösterdi ben göremedim gerçi babası, halası ve bakan dr. arkadaş gördü ... Allahım sana binlerce şükür parmakları herşeyi yerli yerindeydi ve tamdı 20 dakika incelediler organlarını çok mutluyum , en başından beri erkek istiyordum çevrenin kız olacak demesiyle şartlanmışlık vardı ama şimdi çok mutluyum :))

burda daha belli ayağı doktor al bakalım sana albüm resmi herzaman vermez böyle poz dedi maşallah deyin bebeğime

bircan maşallah çok buyumus miniğin.
zeytin gözün aydın canım. Allah gönlüne göre vermiş ne güzel

herkese günaydın kızlar,

bircancım çok merak ettiğin için göstermedi herhalde oyun oynuyo şimdiden, sağlıklı olsunda varsın oynasın.

yasemıncım tebrıkler.ne gusel rabbım goblune gore vermış.saglıkla gelsın tosunun

maşallah çok tatlı ya ne kadar büyümüş kuzum benim

canım gözün aydın bir prens daha geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…