Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bimden aldım ben .gerçekten çok uygun 18 tl fiyatı..tek tk almaya kalksan 30 tl yi geçiyo tavsi ederim.resmini koydum:)
Herkese hayırlı cumalar kızlar allah dualarımızı kabul etsİnn bebeklerİmİzİ korusun
dilekçim gnaydın sen bu sefer sık oldu galiba dr gidişin demi...ben 2 li testten sonra 10 nisanda gidicem bu senin 2. gidişin kıskandım yaaaa
Herkese hayırlı cumalar kızlar allah dualarımızı kabul etsİnn bebeklerİmİzİ korusun
cumanız hayırlara vesile olsun inşallah, Rabbim tüm dualarınız kabul eyelsin, herşeyi gönlünüzce kılsın (amin) a.s. a.s.
günaydın kızlarr :)
elacım inşallah güzel sonuçlarla geleceksin tatlım, kocaman bi gülümsemeyle bakacaksın sonucuna a.s.
diğer herkes de iyidir inşallah a.s. a.s.
kızlar bimden aldım ben .gerçekten çok uygun 18 tl fiyatı..tek tk almaya kalksan 30 tl yi geçiyo tavsi ederim.resmini koydum:)
Evet canım en son 2 hafta önce gitmiştim ama telaş içindeydim olsun yine de bebeğimi görmek elbette güzeldi. Bakalım yarın neler olacak birde Dr. yok seninki erkekmiş derse düşer bayılırım artık:))) Bende kedinihal gibi o kadar alıştırdımki kendimi kızıma... Önemli olan sağlıklı olması elbette. Ayrıca 3'lü testte yaptırıcam yarın.
Canım şunun surasında 10 Nisan'a ne kaldı ki? Zaman gerçekten su gibi akıp geçiyor kızlar yaa...
Ela cığım dualarım seninle
Öncelikle herkese günaydın kızlar. Keyfiler iyidir umarım.
Elacım Testin iyi çıkıcak ben eminim. Stres yapma. Hayırlı haberlerini alıcaz seninde.
cumanız hayırlara vesile olsun inşallah, Rabbim tüm dualarınız kabul eyelsin, herşeyi gönlünüzce kılsın (amin) a.s. a.s.
günaydın kızlarr :)
elacım inşallah güzel sonuçlarla geleceksin tatlım, kocaman bi gülümsemeyle bakacaksın sonucuna a.s..
ela zaten ikilin zaten iyiydi Allahın izni ile buda iyi gelecek zaten..
Günaydın Hanımlaar,
Bircancım seni çok merak ettik hepimiz valla maşallah bebişkona ayy yerim onuuu.Allah nazardan saklasın hepimizin yavrusunu kızlar.cinsiyetide önemli değil öğrenmek görünce dimi ,bir sonraki sefere öğrenirsin inşallah.
Zeytincim hayırlı uğurlu olsun tosuncuk yafuu valla erkekler bastı topiğii :)
Ecem87 aynı şekilde sanada maşallah şekerimmmm.
Elacım hadi iyi haberler ver bize ki içim iyi diyor fıstık.
bu arada gammacım tetanoz aşısı olayını söylediğin iyi oldu.doktorlarımızda söyler büyük ihtimalle ama bazen onlara çok önemli gelmeyen şeyler bizim için acccayip önemli :)
meryemcım ben velet bı turlu ölcturmedıgı ıcın ıkılı yaptramamıstım ya o yuzden bu kadar heyecan yaptım