• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cumanız hayırlara vesile olsun inşallah, Rabbim tüm dualarınız kabul eyelsin, herşeyi gönlünüzce kılsın (amin) a.s. a.s.
günaydın kızlarr :)
elacım inşallah güzel sonuçlarla geleceksin tatlım, kocaman bi gülümsemeyle bakacaksın sonucuna a.s.
diğer herkes de iyidir inşallah a.s. a.s.

dilekçim gnaydın sen bu sefer sık oldu galiba dr gidişin demi...ben 2 li testten sonra 10 nisanda gidicem bu senin 2. gidişin kıskandım yaaaa

Evet canım en son 2 hafta önce gitmiştim ama telaş içindeydim olsun yine de bebeğimi görmek elbette güzeldi. Bakalım yarın neler olacak birde Dr. yok seninki erkekmiş derse düşer bayılırım artık:))) Bende kedinihal gibi o kadar alıştırdımki kendimi kızıma... Önemli olan sağlıklı olması elbette. Ayrıca 3'lü testte yaptırıcam yarın.
Canım şunun surasında 10 Nisan'a ne kaldı ki? Zaman gerçekten su gibi akıp geçiyor kızlar yaa...

herkese kocaman günaydın annecikler....
bircancım gözün aydın bebişini gördün ne güzel, bende pazartesiye randevu aldım bakalım benim yaramaz gösterecek mi bize......
pazarteside öğrtmenlere tatil oldu çok mutluyum bugün üç gün tatil yapıcam ne güzeldelikafadulden

Herkese hayırlı cumalar kızlar allah dualarımızı kabul etsİnn bebeklerİmİzİ korusun

cumanız hayırlara vesile olsun inşallah, Rabbim tüm dualarınız kabul eyelsin, herşeyi gönlünüzce kılsın (amin) a.s. a.s.
elacım inşallah güzel sonuçlarla geleceksin tatlım, kocaman bi gülümsemeyle bakacaksın sonucuna a.s.
diğer herkes de iyidir inşallah a.s. a.s.

Dualarınız için teşekkürler kızlar. İkinize yalnızca koskocaman bir AMİNNNNNN diyorum:))

kızlar bimden aldım ben .gerçekten çok uygun 18 tl fiyatı..tek tk almaya kalksan 30 tl yi geçiyo tavsi ederim.resmini koydum:)

ay ben unutmuşuuuummmm görünce aklıma geldi aldım geldim hemde hem mavi hem pembesinden belli değilya cins.napimmmm
:roflol:

Evet canım en son 2 hafta önce gitmiştim ama telaş içindeydim olsun yine de bebeğimi görmek elbette güzeldi. Bakalım yarın neler olacak birde Dr. yok seninki erkekmiş derse düşer bayılırım artık:))) Bende kedinihal gibi o kadar alıştırdımki kendimi kızıma... Önemli olan sağlıklı olması elbette. Ayrıca 3'lü testte yaptırıcam yarın.
Canım şunun surasında 10 Nisan'a ne kaldı ki? Zaman gerçekten su gibi akıp geçiyor kızlar yaa...

yaaa evet ama zamn geçmiyor banada. cins .konusuna gelince vallahi burası Türkiye herşeye hazır ol bence

Ela cığım dualarım seninle

Öncelikle herkese günaydın kızlar. Keyfiler iyidir umarım.

Elacım Testin iyi çıkıcak ben eminim. Stres yapma. Hayırlı haberlerini alıcaz seninde.

elacım inşallah güzel sonuçlarla geleceksin tatlım, kocaman bi gülümsemeyle bakacaksın sonucuna a.s..

hepınıze tesekkur edrım kızlar.ıyıkı varsınız canlarım benım.:1hug:

Günaydın Hanımlaar,
Bircancım seni çok merak ettik hepimiz valla maşallah bebişkona ayy yerim onuuu.Allah nazardan saklasın hepimizin yavrusunu kızlar.cinsiyetide önemli değil öğrenmek görünce dimi ,bir sonraki sefere öğrenirsin inşallah.
Zeytincim hayırlı uğurlu olsun tosuncuk yafuu valla erkekler bastı topiğii :)
Ecem87 aynı şekilde sanada maşallah şekerimmmm.
Elacım hadi iyi haberler ver bize ki içim iyi diyor fıstık.

bu arada gammacım tetanoz aşısı olayını söylediğin iyi oldu.doktorlarımızda söyler büyük ihtimalle ama bazen onlara çok önemli gelmeyen şeyler bizim için acccayip önemli :)

Günaydın Hanımlaar,
Bircancım seni çok merak ettik hepimiz valla maşallah bebişkona ayy yerim onuuu.Allah nazardan saklasın hepimizin yavrusunu kızlar.cinsiyetide önemli değil öğrenmek görünce dimi ,bir sonraki sefere öğrenirsin inşallah.
Zeytincim hayırlı uğurlu olsun tosuncuk yafuu valla erkekler bastı topiğii :)
Ecem87 aynı şekilde sanada maşallah şekerimmmm.
Elacım hadi iyi haberler ver bize ki içim iyi diyor fıstık.

bu arada gammacım tetanoz aşısı olayını söylediğin iyi oldu.doktorlarımızda söyler büyük ihtimalle ama bazen onlara çok önemli gelmeyen şeyler bizim için acccayip önemli :)

evet aşılar önemlii.tetenaz ben hamişliğimden 5 ay önce vurulmuştum iğne batmıştı ayağıma tedbir amaçlı vurulmuştum.dr um sen yırttın dedi tetenaz aşısından diğer ne aşısı var bilmiyorummm

meryemcım ben velet bı turlu ölcturmedıgı ıcın ıkılı yaptramamıstım ya o yuzden bu kadar heyecan yaptım

hakkında hayırlısı canım ama ben eminimki oğluş çok sağlıklı. baksana dr a kızmıs bile şüphenmi varr lan die ölçtürmemiş:)

ilerleyen aylarda sık sık gideceğiz doktora şu şeker yüklemesi biraz problem oluyor bence şeker yüklemesi yapıldıktan sonra 24. haftada falan oluyordu sanırım hiç haraket etmemek lazımmış bir yerde oturmak gerekiyor yoksa yüksek çıkabiliyor sonra iki gün sonra falan tekrar yapıyorlar aynı işlemi eğer gene yüksek çıkarsa diet veriyorlar makarna pilav şekerli şeyleri yemiyorsun böyle detaylı bir şey Allah o zamanlara eriştirsin inşallah daha erken düşünmek için ama yinede aklına geliyor insanın ister istemez

Back
X