2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaa.vay be çok değişimlerede neden oluyor demek ki.hihoyyyt

kızlar kızımın son resmı cok anlasılır degıl ama artık buyuyolar tam sıgmıcaklar ultrasona artık butun goremıcez parca parca gorcez.cok tatlı ama daha sımdıden

canım maşşallah prensesimize... bi anda benimde oğlumun resmini koymak geçti içimden ama dr sadece pipisini çekti verdi :) ayıp olur...

ayyy ama benim şimdi eskisinden daha güzel doğum yapınca kötümü olcak acaba

ah canım benım inan bundan çok korkuyordum kendım için değil eşim için sorun olur diye ınş.onlar acısındanda bişey değişmez.....:asigim:

anladım canım.ınsallah sımdı bu ıkıncıden sonra cok daha gusel olurkaydirigubbakcemile3

Bu göbekteki kıllanma neden oluyooo ki?? benimki tupbebek acaba ilaçlardanmı diye düşünüyorum ama tam göbeğim de değil göbek üstüm

hormonların değişmesinden sebep kıllanma olurmuş
hatta temizlediğiniz bölgenizdeki tüyler 1 ayda çıkarken hamilelikte 15 günde çıkarmış, tüyler kalında olabilirmiş, normalmiş bu durumlar
sonra düzene girecekmiş, doktor öyle dedi

kızlar masallah bebeklerde annelerde ıyısınız hım bızde 10 gun sonra öğrenıcez kızmı erkekmı dıye Allah bılıyor içimden hep erkek bebek ıstıyorum ama sağlıklı olsun yeter

canım teşekkür ederim bakalım çatlayacak gibi ağrıyor dr. bi ilaç vermemişti versede sanırım bende almazdım dayanabildigim kadar dayanırdım.
Bu göbekteki kıllanma neden oluyooo ki?? benimki tupbebek acaba ilaçlardanmı diye düşünüyorum ama tam göbeğim de değil göbek üstüm
canım bunun ne şekilde hamile kaldıgınla alakası yok bazı gebeliklerde olabiliyor ve normalmiş ama bu çıkan tüylerin alınması zararlıymış
çin takvimine göre bizim kız olması lazım ama bakalım 10 nisanda görcezzzz

benimde çin takvimine göre erkek çıkıyordu ama dün dr. kıza benziyor dedi kesin değil tabii 2 hafta sonra daha net belli olur dedi dr. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinde kız erkek önemli değil

canim bendede var tup bebekle ilgili degil hormonlar degistigi icin tuylerimiz daha cabukda uzuyor hatta benim gobegimden ta affedersin seyime kadar kahverengi leke tarzinda killanma oldu yani hic tuylu birisi deilken biraz sinir bozuyor ama bebisimin oldugunu dusununce herseye varim diyorum

ah canım benım inan bundan çok korkuyordum kendım için değil eşim için sorun olur diye ınş.onlar acısındanda bişey değişmez.....:asigim:

yokkkkkkkkkk canim hic korkma ac kurt gibi olurlar dogumdan sonrada 2 ay bekliyorlarya birde:roflol::roflol:

10 dk sonra doktoru arıcam 3lu sonucu ıcın ama ellerım dızlerım delı gıbı tıtrıo.rabbım yardımet

inşallah canım çünkü cinsel hayat bence evlılıgın temelını oluşturuyo...ne kadar iyiyse temelı olkadar saglam oluyor...

banada en son gittiğimde erkek gibi demişti cnmmm ama takvimde kız çıkıyo nasip evet sağlıklı sıhhatli olsun da

benimde suyum erken geldi sadece 3 dikişim var..ve kesi yapılmadı bana...

Ay ne güzel işte tam benim hayal ettiğim şey , normal doğum o kadar çok istiyorum ki , inşallah Allah gönlümüze göre verir böyle iyi doğum hikayeleri duymak istiyor insan genelde herkes korkutuyor ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…