2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen isviçredemisin ? biz 3 yıl kaldık isviçrede
ayy eski günlerim geldi aklıma, ilk okul 2 ,3 orda okudum
Horriwil de oturduk bilirsin yerimseniben

ayyyyyyyyy ne guzel keske burda olsaydin bizim turkiyedeki kizlar bir bulusamadikiiiiiii biz bari burda bulusurduk canim hangi kantonunda(ilinde veya ilcesinde ) kaldiniz ben basellandayim biliyorsun 26 ildan oluyor isvicreeemirmirmirmir benim 4yil oldu burda okullada gittim 2yil zor oluyor ya.

tam eşek sıpaları yani:)

kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz esek demesekkkkkkkkkkk ya benim eseklere karsi zaafim vardaaaaaaa en sevdigim hayvan esek:asigim: hele gozleri cok seker oluyorlar yaaaaaaa bir ara esek peluslarimin fotosunuda yuklerim:roflol: onlar olsa olsa esek degilde nankör kedi olurlarrrrrrrrrrrrrrrrr

bulusucaz bulusucazda katılım yok yaf:içelim:

Allahtan evde karnem var, yoksa aklımda değildi
konton Solothurn
evet yaa keşke orda olsaydım, arkadaşlarımı, mahallemi, okulumu çok özledim
neyseki türkiyeye dönüş yapacağımız zaman heryeri kameraya almıştı babam, bakıp bakıp gülüyorum, ne kadar küçükmüşüz yaa

Gözünaydın Elacım. Darısı artık bizlerin başına...

O zaman iyiymiş canım. Hepsi içindeyse gayet iyi ama ayrıca doktora da para verilecekse mümkün değil artık karataşta yapamazdım bende...Sağol canım bilgiler için. Hayat Hastanesi ucuz olmasından dolayıdır sanırım aşırı kalabalık oluyormuş ve seninde dediğin gibi pek temiz olmuyormuş...

eşek bır sevgi sözcüğüdür. kendi oğlumada derim eşek:) eşek oğlum:)

ela canım çok sevindim temiz çıkmış superrrr
kızlar dua edin bebeşimi görcem yarın sağlıklı olsun birde cinsiyetini göstersin inşallah

havalar az daha ısınsın bi buluşma ayarlarız begum, çok güzel olur valla

evet canım ya güzel olur bencede nisanda buluşabiliriz mesela nisan ortası havalar azda olsa ısınır..sonrada göbüşler büyücek ayaklar şişecek bu sefer zorlanıcaz çok sıcaklarda...

eşek bır sevgi sözcüğüdür. kendi oğlumada derim eşek:) eşek oğlum:)

ama cok tatlilar bakarmisiniz sunlara bir bukadarda kaldirdim dolaba NASIILLLAR AMAAA-tatlicadiarzu-

Eklentiler

• $Snapshot_20090327_1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 16
  • $Snapshot_20090327_2.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 19
  • $Snapshot_20090327_3.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $Snapshot_20090327_4.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 18
  • $Snapshot_20090327_5.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 21

AY keske burda olsaydin hemen gelirdim burda solothurndan caalismaya gelen cok kisi var yakiniz yani uzak degillllllll. yaaaaaaaa arkadaslar izmirdekiler istanbuldakiler ne duruyorsunuz bulusunsana yaaaaaaaaaaaaaa sanki otobus yok yani yagmur varsa semsiye denen bisey var kafeler kapali oluyor zatennnnnnnnnnnnÇok üzgünüm çoook sinirlendim bakkkkkkkkkkkkklava:

bulusucaz bulusucazda katılım yok yaf:içelim:

canim sen baslat bir cumarteside bulusun iki kisi olsaniz bile nasil katilmask icin can atacaklar varya ben tr de olsaydimmmmmm ahhhhhhhhhhhhh bulurdumda sizi malesefffffffsenağlama

Elacım gözün aydın tatlım benim...zeytinim bende eklicem resim bugün makineyi şarj ediyom...göbüş bu arada çok güzel allah nazardan saklasın senide oğluşunuda...

ama cok tatlilar bakarmisiniz sunlara bir bukadarda kaldirdim dolaba NASIILLLAR AMAAA-tatlicadiarzu-

Ay çok şirinler yahu , ama ben 4. eşşekoya bayıldım kaydirigubbakcemile2

kız nerden buldun bukadar SIPAYII evet çok tatlılar

kızlar ben çıkıyorum
markete uğrayıp alışveriş yapmam lazım
dönüncede evim toz içinde gücüm kaldıysa evi süpürcem
kendinize iyi bakın, öpüyorum hepinizi

sad canım inşallah sağlıklı ve güzel haberlerle dönersin yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…