yok valla kuzum saatlerce uğraşıp not hazırlıyorum ama zahmet edip derse gelmiyolarlar ben ne edeyim
tam eşek sıpaları yani:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok valla kuzum saatlerce uğraşıp not hazırlıyorum ama zahmet edip derse gelmiyolarlar ben ne edeyim
canım sen isviçredemisin ? biz 3 yıl kaldık isviçrede
ayy eski günlerim geldi aklıma, ilk okul 2 ,3 orda okudum
Horriwil de oturduk bilirsin yerimseniben
tam eşek sıpaları yani:)
ayyyyyyyyy ne guzel keske burda olsaydin bizim turkiyedeki kizlar bir bulusamadikiiiiiii biz bari burda bulusurduk canim hangi kantonunda(ilinde veya ilcesinde ) kaldiniz ben basellandayim biliyorsun 26 ildan oluyor isvicreeemirmirmirmir benim 4yil oldu burda okullada gittim 2yil zor oluyor ya.
ayyyyyyyyy ne guzel keske burda olsaydin bizim turkiyedeki kizlar bir bulusamadikiiiiiii biz bari burda bulusurduk canim hangi kantonunda(ilinde veya ilcesinde ) kaldiniz ben basellandayim biliyorsun 26 ildan oluyor isvicreeemirmirmirmir benim 4yil oldu burda okullada gittim 2yil zor oluyor ya.
kızlar,allahıma bınlerce sukurler olsun.sonuclarım temız cıkmıs,yas rıskım 1/850 cıkmıs gerısını detaylı soramadım doktora.gusel cıkmıs dedı.destegınız ıcın hepınıze teskkur edrım.cok sukur rabbıme
canım bu fiyatlar toplam fiyatlar ekstra bişey yok bende merak ettim tanıdıgım bi çok dr. var hepsi karataş veya çınarlıda doğum yaptırıyor oranın dr.u olanda olmayanda. demekki hasta kendi payını alıyor doğumlardan kalan kısmı dr.un kendi payı herhalde.
eşek bır sevgi sözcüğüdür. kendi oğlumada derim eşek:) eşek oğlum:)kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz esek demesekkkkkkkkkkkya benim eseklere karsi zaafim vardaaaaaaa en sevdigim hayvan esek:asigim: hele gozleri cok seker oluyorlar yaaaaaaa bir ara esek peluslarimin fotosunuda yuklerim:roflol: onlar olsa olsa esek degilde nankör kedi olurlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bulusucaz bulusucazda katılım yok yaf:içelim:
merter de canım sen??
havalar az daha ısınsın bi buluşma ayarlarız begum, çok güzel olur valla
eşek bır sevgi sözcüğüdür. kendi oğlumada derim eşek:) eşek oğlum:)
küçükçekmecede canım yarın dr gidicez eşim özel çamlık hastanesine gidiyorum sen
Allahtan evde karnem var, yoksa aklımda değildi
konton Solothurn
evet yaa keşke orda olsaydım, arkadaşlarımı, mahallemi, okulumu çok özledim
neyseki türkiyeye dönüş yapacağımız zaman heryeri kameraya almıştı babam, bakıp bakıp gülüyorum, ne kadar küçükmüşüz yaa
bulusucaz bulusucazda katılım yok yaf:içelim:
Elacım gözün aydın tatlım benim...zeytinim bende eklicem resim bugün makineyi şarj ediyom...göbüş bu arada çok güzel allah nazardan saklasın senide oğluşunuda...![]()
ama cok tatlilar bakarmisiniz sunlara bir bukadarda kaldirdim dolaba NASIILLLAR AMAAA-tatlicadiarzu-
ama cok tatlilar bakarmisiniz sunlara bir bukadarda kaldirdim dolaba NASIILLLAR AMAAA-tatlicadiarzu-