• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yahu en az ilacı ben kullanıyorum heralde sadece gyno ferro sano kullanıyom yeterlimiki kızlar...

Merhabalar Eylül anneleri, deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim.Dün 12+5 olarak dr. gittik dr. ense olçümü dahil detaylı bir tarama yaptı.Herşey yolundaymış, Kan veriyormuyum dedim hayır dedi ve neşe içinde beni gönderdi,bende mest olmuş birşekilde çıktm hastaneden.Ama hiç sormak aklıma gelmedi 2li test neden olmuyorum demek.Sizce daha sonramı olacaktır yada zorunlu birşey degilmidir?
kafamçokkarıştı

Merhabalar Eylül anneleri, deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim.Dün 12+5 olarak dr. gittik dr. ense olçümü dahil detaylı bir tarama yaptı.Herşey yolundaymış, Kan veriyormuyum dedim hayır dedi ve neşe içinde beni gönderdi,bende mest olmuş birşekilde çıktm hastaneden.Ama hiç sormak aklıma gelmedi 2li test neden olmuyorum demek.Sizce daha sonramı olacaktır yada zorunlu birşey degilmidir?
kafamçokkarıştı

zorunlu degıl ama yaptırmamak cok yanlıs olur.belkı bıraz daha gecsın net sonuc almak ıcındır.ama oyle degılsede mutlaka kendın ıste cok onemlı bakmayla anlayamıcagı seyler var..benım ıkılım normal cıktıgı halde 3luyude ıstedım.cunku oncekı gebelıgımde 2lıde degıl 3lude problem cıktı ve gebelıgımı sonlandırdık..3lu testı ıstememın sebebı ıcınde AFP dıye bıseye bakılıyo oda omurılık ve bel acıklıgı ıcın cok onemlı.

kafamçokkarıştı

Cnm 2 li testte ense kalınlığı ölçülüyor aynı gün kan vermen gerekli. İkisinin sonucu karşılaştırılıyor. Bizim 2 li test bu şekilde yapıldı.

bebeğini hisseden varmı merak edıyorum 16 haftada olanlar.

Canım ben 1 hafta önce hissettim ilk defa.

Canım ben 1 hafta önce hissettim ilk defa.[/QUOTE]

dısardanmı hıssettın.ben arasıra hıssedıyorum ama hıssetmedıgımde oluyo ozamanda korkuyorum.:nazar:

Canım ben 1 hafta önce hissettim ilk defa.

dısardanmı hıssettın.ben arasıra hıssedıyorum ama hıssetmedıgımde oluyo ozamanda korkuyorum.:nazar:[/QUOTE]

Canım benim hissettiğim kelebek kanat çırpması gibiydi. pırpırpır bişiler oldu içimde. Ama 1 haftayı geçti mesela anca 3 kere felan hissetmişimdir. Hergün hissedilmiyor çünkü henüz küçükler. Sen kaç haftalık oldun?

dısardanmı hıssettın.ben arasıra hıssedıyorum ama hıssetmedıgımde oluyo ozamanda korkuyorum.:nazar:

Canım benim hissettiğim kelebek kanat çırpması gibiydi. pırpırpır bişiler oldu içimde. Ama 1 haftayı geçti mesela anca 3 kere felan hissetmişimdir. Hergün hissedilmiyor çünkü henüz küçükler. Sen kaç haftalık oldun?[/QUOTE]

anladım canım.benım 16+2 bugun evet drda oyle dedı ben senı kaıle almam sımdı 18 haftalık olmadan dedı .benımde bıkac gun once oldu sımdı 2gundur yok .

nbr hanımlar nasılsınnız bugun bakalım :))) ben biraz hastayım boğazlarımdan neyse inşallah geçer :) bengicim kayafetlerinde çok güzelmiş bayıldım ben de alıyım kıskandım accük :))) kızlar bu arada bana dr vitamin olarak elevit verdi bidde kalsiyum verdi çünkü depolarım zayıfmış :)

nbr hanımlar nasılsınnız bugun bakalım :))) ben biraz hastayım boğazlarımdan neyse inşallah geçer :) bengicim kayafetlerinde çok güzelmiş bayıldım ben de alıyım kıskandım accük :))) kızlar bu arada bana dr vitamin olarak elevit verdi bidde kalsiyum verdi çünkü depolarım zayıfmış :)

eleviti nasıl kullanıyorsun, demir hapıda kullanıyor musun bu arada.

selam eylul anneleri ben kismet olursa ekim annesi olucam size bisey sorucam cevaplarsaniz cok sevinirim...mide bulantilarim beni mahvediyor ne gece uykum var ne gunduzum sizinkiler ne zaman gecti acaba???hicbisey yiyemiyorum acil cevap...

merhaba

buldum seni bu formda nasıl gididyor.bebeklendin bak.Senin adına o kadar mutlıyum ki.Neyse tatlım mide bulantısı normal ama reflü mide yanması,ağrısı ve kusma hiisi varsa .miden gırtlağında yaşıyorsan benim dr bana bir şurup vermişti ilerleyen zamanlarda etkili olmadı bir hap verdi rahat uyuyabiliyordum artık.Fakat bunu almanyada dr verirm i bilmiyorum . türkiyeye gelme şansın olursa dr takipinde adını verririm sanakaydirigubbakcemile5

kızlar benim mide bulantılarım hala devam ediyo malesef ayrıca mide alşimesi ve yanmasıda eklendi çok çekiyorum ben bu kızdan :)

normal günde bir tane hap olarak alıyorum :))) demir hapı vermedi vermelimiydi ?

günde 1 tanede aç tok sabah akşam farkediyormu. ben unutuyorum almayı bazen ve yatarken aklıma geliyo içiyorum hemen. :) ben demir hapıda kulanıyorum. demir hapıyla içilir mi diye soracaktım ondan sordum :)

bengi sen hangı hastaneye gidiyosun vanda...

kusura bakma canım cıkmıstım cevapta veremedim sana :( sorma valla aksılıkler yasıyorum doktordan yana ....once medical parka baslamıstım burda ismet bey vardı iki sefer anca gittik doktora calısmaları varmıs bıraktı hastaneyi.....sonra yine aynı hastanede baska bir doktora basladık ona da iki kez muayene oldum oda tayın isteyip gitti kaldım mı doktorsuz.......iki testiminde suresi yaklasıyordu hastaneyi arıosun kimse kesin bisey bilmiyo doktor gelecek mi gelmeyecek mi ne rezil bir durum yaaaa ....sonra duyduk ki ismet bey 1 haftalıgına gelmis hastaneye hemen gittik tam ikili testimin vaktıydı sonra sonuçları aldık ama hastanede doktor yoktu bizde baska bir ozel hastanede sonuçları gosterdik...su an oraya devam ediyorum anadolu tıp diye bir hastane....hatice hanım doktorum ama onun da baglı oldugu hastanenin dogum bolumu yok ......normal devlet hastanesi ve dogum evini de ben istemiyorum........medical cok iyiydi hastane olarak ozel odalar hijyen falan....ismet beyde popiler bir hocaydı van genelinde bilmiyorum artık ne olacak

valla bana kullan dedi ilginçtir.sorcam yinede ama bencede artık yeterli yaf:) bencede ne demek oluyosa sanki ben doktorum:)

bu arada bengicim hayırlı olsun bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin.sağlıkla gelsin inşallah.göbişinide göbüşleri tokuşturalım topiğinee ekle canım maşallah belli ediyor bebek burdayım diyeee :) cicilerde çok güzel olmuş güle güle giy inşallah.

tesekkur ederim canım evet artık yavas yavas belli olmaya basladı :)o dedigin topik nerde canım link verirsen bakarım bende :)

Back
X