Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saggol canım benim evet oyle oldu bir kız bir erkek :)) mevlam hayırlı evlatlar versin hepimize ...senin neydi canım
slm kızlar sizler şuan takviye olarak ne ilaç kullanıyrosunuz yazarmısınz
Merhabalar Eylül anneleri, deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim.Dün 12+5 olarak dr. gittik dr. ense olçümü dahil detaylı bir tarama yaptı.Herşey yolundaymış, Kan veriyormuyum dedim hayır dedi ve neşe içinde beni gönderdi,bende mest olmuş birşekilde çıktm hastaneden.Ama hiç sormak aklıma gelmedi 2li test neden olmuyorum demek.Sizce daha sonramı olacaktır yada zorunlu birşey degilmidir?
kafamçokkarıştı
Merhabalar Eylül anneleri, deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim.Dün 12+5 olarak dr. gittik dr. ense olçümü dahil detaylı bir tarama yaptı.Herşey yolundaymış, Kan veriyormuyum dedim hayır dedi ve neşe içinde beni gönderdi,bende mest olmuş birşekilde çıktm hastaneden.Ama hiç sormak aklıma gelmedi 2li test neden olmuyorum demek.Sizce daha sonramı olacaktır yada zorunlu birşey degilmidir?
kafamçokkarıştı
bebeğini hisseden varmı merak edıyorum 16 haftada olanlar.
Canım ben 1 hafta önce hissettim ilk defa.
dısardanmı hıssettın.ben arasıra hıssedıyorum ama hıssetmedıgımde oluyo ozamanda korkuyorum.![]()
nbr hanımlar nasılsınnız bugun bakalım :))) ben biraz hastayım boğazlarımdan neyse inşallah geçer :) bengicim kayafetlerinde çok güzelmiş bayıldım ben de alıyım kıskandım accük :))) kızlar bu arada bana dr vitamin olarak elevit verdi bidde kalsiyum verdi çünkü depolarım zayıfmış :)
selam eylul anneleri ben kismet olursa ekim annesi olucam size bisey sorucam cevaplarsaniz cok sevinirim...mide bulantilarim beni mahvediyor ne gece uykum var ne gunduzum sizinkiler ne zaman gecti acaba???hicbisey yiyemiyorum acil cevap...
normal günde bir tane hap olarak alıyorum :))) demir hapı vermedi vermelimiydi ?
bengi sen hangı hastaneye gidiyosun vanda...
valla bana kullan dedi ilginçtir.sorcam yinede ama bencede artık yeterli yaf:) bencede ne demek oluyosa sanki ben doktorum:)
bu arada bengicim hayırlı olsun bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin.sağlıkla gelsin inşallah.göbişinide göbüşleri tokuşturalım topiğinee ekle canım maşallah belli ediyor bebek burdayım diyeee :) cicilerde çok güzel olmuş güle güle giy inşallah.