ben hamıle kalmadan once medıcale erzat bey var ona gtmıstım.kıstım olmadıgı halde kıstın var demıs bana.bı daha ona gtmedım.sonra dıvan hayatta hatıce hanıma basladım.o kadar suratsızdı kı.ondan da memnun kalmadım.sımdı ıstanbul hastanesıne gıdıorum.ustelık randevu almadan gıdıosun.özlem hanım ve eşi ikisi de kadın dogumcu.ben bayana gttım.cok da memnun kaldım.herseyı benım bısey sormama fırsat bırakmadan anlattı saolsun.yakın davrandı cok ıyı ılgılendı.3lu mü de o yaptı.amelıyat da yapıyolardır herhalde tam bılgım yok o konuda.baska bısey sormak ıstersen sen sor benım aklıma gelen bu kadar
kızlar bızım orda adet bebegın kıyafetlerını ve besıgını anneanne alır sızın orda babaanne mı alıyo
Dilek dediğin seti internette görmüşütüm büyük biberon içinde değil mi bende istiyorum çok güzle bir set o büyük biberonada bayıldım onu aldım sanırım bebedorun iyi almışsın internettede aşağı yukarı 40-44 arası fiyatı
dilek çim maaşallah kızına ne güzel anlatmışsın hareketlerini filan Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
liste için teşekkürler dilek. süpersin.
canım süğpermiş ya çok uygun bende alayım kuzucuğuma
kızlar bir kulağımda egzema var 10 yıldır. kaşınıyor. eğer dikkat etmezsem enfeksiyon şişlik ve ağrı oluyor. birkaç yıldır iyiydi şimdi nüksetti.ölüyorum ağrıdan. dr dedi hormonlar da tetiklemiştir. kbb ye gittim kortizon yazdı. dedim hamileyim. bu kullanılabilir bir şey gebelikte dedi dr. kullandım ama çok da iyileşmedi. korkarım böyle devam edecek. canım sıkılıyor. ağrım çook. antibiyotiksiz geçmeyecek gibi.
kızlar bir kulağımda egzema var 10 yıldır. kaşınıyor. eğer dikkat etmezsem enfeksiyon şişlik ve ağrı oluyor. birkaç yıldır iyiydi şimdi nüksetti.ölüyorum ağrıdan. dr dedi hormonlar da tetiklemiştir. kbb ye gittim kortizon yazdı. dedim hamileyim. bu kullanılabilir bir şey gebelikte dedi dr. kullandım ama çok da iyileşmedi. korkarım böyle devam edecek. canım sıkılıyor. ağrım çook. antibiyotiksiz geçmeyecek gibi.
CİNSİYET LİSTESİ
1 Msms Erkek 15 Hko Kız
2 Begum84 Erkek 16 Hzenbil Kız
3 Ecem87 Erkek 17 Buket27 Kız
4 Karanfil28 Erkek 18 Deryadevrim Kız
5 Ayfersmu Erkek 19 Melike Kız
6 Kardelen79 Erkek 20 Guluzar Kız
7 Ecem84 Erkek 21 Candy5 Kız
8 Birbelemir Erkek 22 Pushing Kız
9 Dilekakal Erkek 23 Kamille Kız
10 Mozijku Erkek 24 Bengi Kız
11 Petibör Erkek 25 Sakura Kız
12 Zeytingözlü Erkek 26 Sad Kız
13 Kedinihal Erkek
14 Ultlar Erkek
CİNSİYET LİSTESİ
1 Msms Erkek 15 Hko Kız
13 Kedinihal Erkek
14 Ultlar Erkek
kızlar bızım orda adet bebegın kıyafetlerını ve besıgını anneanne alır sızın orda babaanne mı alıyo
selam kızlar..herkese sağlıklı haftalar diliyorum..ben üç gündür çok kötüyüm grip olmuşum burnum ve kulaklarım tıkalı..yarın sabah dr kontrolümüz var inşallah herşey yolunda gider..birde kızlar bişey sorucam size bende bu ara mide yanması gibi şeyler başladı sizlerde de varmı..
kızlar dun oy kullanırken bana oncelık verdıler bı hosuma gttı kı.dedım herhalde basladı hamıleleıgın avantajları:)
hayatım ama benim kızım olucak...CİNSİYET LİSTESİ
1 Msms Erkek 15 Hko Kız
13 Kedinihal Erkek
14 Ultlar Erkek
aynısını dün banada yaptılar ya çok hoşuma gitti
selam kızlar..herkese sağlıklı haftalar diliyorum..ben üç gündür çok kötüyüm grip olmuşum burnum ve kulaklarım tıkalı..yarın sabah dr kontrolümüz var inşallah herşey yolunda gider..birde kızlar bişey sorucam size bende bu ara mide yanması gibi şeyler başladı sizlerde de varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?