2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bızım orda adet bebegın kıyafetlerını ve besıgını anneanne alır sızın orda babaanne mı alıyo

sen benden ilerdeymissin canım 17 hafta olmussun bende olmazsa bu hafta içi ona gideyim bakayım ..ya randevusuz da çok karısık olmuyor mu ......memnun kalırsam devam ederim belki .....sagol canım bilgilendirdigin için

kızlar bızım orda adet bebegın kıyafetlerını ve besıgını anneanne alır sızın orda babaanne mı alıyo

canım valla bızde anneannede alır babaannede. ama esım bandırmalı onalrda nasıl bılmem:) kayınvalıde battanıye falan orecekmıs onu ogrendım:)
annem hazır battanıye için bezler falan almıs:) herkesde bı battanıye sevdası var ama gerısı nasıl gelır bılmem:)

Evet canım ondan ama internettekinin içindekiler biraz daha farklı ama gayet güzel.

dilek çim maaşallah kızına ne güzel anlatmışsın hareketlerini filan Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

Sağol canımcım.Amin allah hepimize nasip etsin sağ salim kucaklarımıza almak.

liste için teşekkürler dilek. süpersin.

Rica ederim tatlım.

canım süğpermiş ya çok uygun bende alayım kuzucuğuma

Evet canım bizde bayağı uygun bulduk. Sen de al bebişine.

Canım çok geçmiş olsun. Aynı sorun benim eşimde de var. Onda kulağının içinden kokuda geliyor. Bir sürü ilaç kullandı ama hep geçici çözümler. Seninki gibi ara sıra yine nüksediyor.

selam kızlar..herkese sağlıklı haftalar diliyorum..ben üç gündür çok kötüyüm grip olmuşum burnum ve kulaklarım tıkalı..yarın sabah dr kontrolümüz var inşallah herşey yolunda gider..birde kızlar bişey sorucam size bende bu ara mide yanması gibi şeyler başladı sizlerde de varmı..

Canım geçmiş olsun , benim hiç egzamam olmadı ama kalçam da ona benzer bir şeyler çıktı of dr. gitmeyede çekiniyorum .

Sad cım aldım kızını gitti , kötü kaynana olmam söz klava:

kızlar dun oy kullanırken bana oncelık verdıler bı hosuma gttı kı.dedım herhalde basladı hamıleleıgın avantajları:)

way erkekler kizlari basdirmis buarada yaaaaaaaa bir biz kaldik bircan ben pembe mavi offfffffffffffffffffff yaaaaaaaa buarada iyi eslestirme yapmissiniz simdidenkaydirigubbakcemile3

:1shok: ilk defa duydum canim bizde heriki tarafda alirrrrrrr mesela bebek odasini babam alicak_(esimin babasi)benimkilerde ic kismini uykusetini falan ve bebek araba setini hayirlisi olsunda hersey yavas yavas alinir yaaaaaaaaa bircanim sende fazla herseyi kafana takilip uzulmeeee barisinŞeniz

Geçmiş olsun cnm. Mide yanması ekşimesi bendede var cnm.

kızlar dun oy kullanırken bana oncelık verdıler bı hosuma gttı kı.dedım herhalde basladı hamıleleıgın avantajları:)

kaydirigubbakcemile3 aynısını dün banada yaptılar ya çok hoşuma gitti

aman ne bılım ben bızım orda oyle dıe bılıom.ama kalkar kayınvalıdem besıgını alırsa sen nıe aldın annem alcaktı demem tabikaydirigubbakcemile2

bizde eğer doğacak ilk torunsa anneanne alır ama annemin 2. torunu babaanne yok zaten gene annem alır gerçi bende harıl harıl para biriktiriyorum

hayatım ama benim kızım olucak...

Olmaz mı canım. Dünüm o nedenle berabt geçti..

kızlar ben ogluşuma oyun parkı tarzında besik almayı dusunuyorum ...ilkinde besik almıstım su normal bildigimiz klasık olanlardan ama benim kız hiç yatmadı sonra da ortalıkta yer kaplamaktan baska bir ise yaramadı.......bu dusundugum çok pratik resmini ve ozelliklerini de koyuyorum fikriniz olsun :)

Baby moon iki katlı sallanabilir hamaklı oyun parkı(04 yaş kullanım süreli)
iç kullanabilir net ölçüsü 60-120
Hamaklı olup isteğe göre iki katlıdır.ister üst katını isterseniz alt katını kullanabilirsiniz bizim tavsiyemiz 1 yaşına kadar üst katı kullanmanızdır.
İsteğe göre sallanabilme ve sabitleme özelliği bulunur.
Bir tarafında fren tertibatlı tekerler olup evin içinde rahatca dolaştırabilirsiniz.
Bebeğinizin altını değiştirebileceğiniz alt değiştirme ünitesi bulunur.

cibinlik veYanda malzeme koyma bölmesi
Fermuarlı açılabilir yan taraf.
İleriki dönemlerde oyun parkı olarak kullanırken alt açma ünitesini ,hamağını rahatlıkla çıkarabilirsiniz.
Dıştan dışa ölçüsü:65-125dir.Çok pratik katlanıp orjinal çantası ile heryere taşınabilir.
iki yıl garantili ve 2008 yılının özel canlı renkleri.(silinebilir özel kumaş kalitesi)

fiyatı da 145 diyor nette

arkadaslar bel destek bandından ve kulottan konusmussunuz.ben onu 2 ay once almıstım.ama sandıgım gıbı bısey dıılmıs.bant cok sert kazık gıbı.ben hayatta kullanamam.ben onu daha esnek bısey sanmıstım.fotosunu da koydum kı anlayın dıe.yıne de almak ısteyenlere fıkır olsun.

Bebek odası için ben ne ailemden ne de kayınvalidemlerden istemiyorum , iki tarafında durumu çok iyi değil ve uzun kullanılmayacak bir şey için ben onları zor durumda bırakmak istemem ama kayınvalidem söz dinlemiyor yinede alırım derse karışmam .

Mide yanması içinde muz çok iyi geliyor umarım şu an birilerinin canını çektirmemişimdir bir de içmiyorsunuzdur ama çay ve asitli içecekler tetikliyor haberiniz olsun .Bir de çok aşırı yemek yiyip yatmayın ben ööle aştım:))

bu da kulot.almak ıstersenız.normalde kac beden gıyıyorsanız o beden alıcaksınız.hamıleyım dıe buyuk almayın.zaten o hamıleleıgı dusunerek yapılmıs bısey oldugundan sadece gobek kısmının buyuk olması yeterlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…