CANIM GÜLE GÜLE KULLANIN İNŞALLAH... BAYA UYGUNMUŞ FİYATI. KAYINVALİDEM BİRDAHA Kİ AY GİDİP LAZIM OLAN HERŞEYİ ALALIM DEDİ BENDE TAMAM DEDİM :sm_cool:
canım o bela benim iki kulagımdada var. banyo yaparken kesınlıkle su kacırma. vazelınlı pamuk kullan. kulak çubukları varya onunla lmon sür kualgının içine. acıtıyor ama rahatlatıyor. ya benım en etkılı çözümüm elecon losyon sruyordum kulak cubugu ıle yada kmremını ama sımdı kullanılırmıs gebelıkte bılmıyorum. bende costurmamaya calısıyorum. benımde hamılellıgım basladıgından berı daha çok kaşınıyor.kızlar bir kulağımda egzema var 10 yıldır. kaşınıyor. eğer dikkat etmezsem enfeksiyon şişlik ve ağrı oluyor. birkaç yıldır iyiydi şimdi nüksetti.ölüyorum ağrıdan. dr dedi hormonlar da tetiklemiştir. kbb ye gittim kortizon yazdı. dedim hamileyim. bu kullanılabilir bir şey gebelikte dedi dr. kullandım ama çok da iyileşmedi. korkarım böyle devam edecek. canım sıkılıyor. ağrım çook. antibiyotiksiz geçmeyecek gibi.
kızlar bir kulağımda egzema var 10 yıldır. kaşınıyor. eğer dikkat etmezsem enfeksiyon şişlik ve ağrı oluyor. birkaç yıldır iyiydi şimdi nüksetti.ölüyorum ağrıdan. dr dedi hormonlar da tetiklemiştir. kbb ye gittim kortizon yazdı. dedim hamileyim. bu kullanılabilir bir şey gebelikte dedi dr. kullandım ama çok da iyileşmedi. korkarım böyle devam edecek. canım sıkılıyor. ağrım çook. antibiyotiksiz geçmeyecek gibi.
kızlar bir kulağımda egzema var 10 yıldır. kaşınıyor. eğer dikkat etmezsem enfeksiyon şişlik ve ağrı oluyor. birkaç yıldır iyiydi şimdi nüksetti.ölüyorum ağrıdan. dr dedi hormonlar da tetiklemiştir. kbb ye gittim kortizon yazdı. dedim hamileyim. bu kullanılabilir bir şey gebelikte dedi dr. kullandım ama çok da iyileşmedi. korkarım böyle devam edecek. canım sıkılıyor. ağrım çook. antibiyotiksiz geçmeyecek gibi.
canım ben sana yazmıstım gormemısssındır arada kaynıo mesajlar bazen.ben ıstanbul hastanesıne gıdıorum.3lu testımı de orda yaptrdım.özlem bayramoglu var doktor.ona gıdıorum.17+5 im bu arada.
CİNSİYET LİSTESİ
1 Msms Erkek 15 Hko Kız
2 Begum84 Erkek 16 Hzenbil Kız
3 Ecem87 Erkek 17 Buket27 Kız
4 Karanfil28 Erkek 18 Deryadevrim Kız
5 Ayfersmu Erkek 19 Melike Kız
6 Kardelen79 Erkek 20 Guluzar Kız
7 Ecem84 Erkek 21 Candy5 Kız
8 Birbelemir Erkek 22 Pushing Kız
9 Dilekakal Erkek 23 Kamille Kız
10 Mozijku Erkek 24 Bengi Kız
11 Petibör Erkek 25 Sakura Kız
12 Zeytingözlü Erkek 26 Sad Kız
13 Kedinihal Erkek
14 Ultlar Erkek
yok valla canım gormemisim arada kaçtı gozden demek ki .......istanbul hastanesini duymustum ama bi erkek doktordan bahsetmislerdi bana iyimis diye unuttum simdi..nasıl memnun musun doktorundan? orada ameliyat ya da dogum yapılıyor degil mi ? ................belki gecen ki yazılarımda hikayemi okumuşsundur bir doktor bulamadım kendime....medicalde basladım iki doktor da gitti su an doktorsuz hastane dogumumu da orda yapmayı çok istiyorum bakalım ne olacak....su an anadolu tıpa devam ediyorum hatice hanım var
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar.
şu an berbat durumda. antibiyotiksiz geçmeyecek ben bunu anladım. onu da kullanamam. ama gece uyuyamadım.
msmscim limon asidinden ötürü zararlı olmasın?
Evet tatlım fiaytı bayağı uygundu tek tek alsak çok daha pahalı tutar. Mina bebeden aldık.
Ne güzel kayınvaliden ne kadar iyiymiş....:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?