• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircan canım git tabiki canım mutlaka dr hem bizde merak ediyoruz çok bakalım ne dicek dr

bu benzetme konusu na asla bende gelemem naparız bilemiyorum
kızlar bide doğumdan sonra kalmaya kalkarsalar napıcaz

istanbulda oturan arkadaslar bana bebek kıyafeti alabileceğim outlet magazaları soyleyebilirler mi yerleri ile beraber......ben istanbul da oturmuyorum eltime aldıracagım çunku...

tek tek aleykum selam herkese :) ya ben bu son mesajlardan alıntı yapamıyorum toplu cevap vereyim ne kadar beceriksizim :))

istanbulda oyuran arkadaşlar
ben abiye beyaz bir elbise istiyorum
nerden alabilirimmmmm
lütfen cevappppp

iyiyim canım sen nasılsın bebısın nasıl.benım kızımın tarama sonucları ıyı cıktı.cok mutluyum

şükür canım iyiyiz bizde önümüzde hafta içi kontrolumüz var bakalım bende o zaman kızım yada oğlum diyebilecegim kesin olarak inşallah :)) çok sevindim canım gözün aydın inşallah sağlıkla sıhhale kucagına alırsın kuzunu. bende haftaya kan vereceğim 3 tarama testi için

ne veren oldumu anlayamadım canım

hoşgeldin cnm yaa.yaa arkadaşlar adresini vermişti bel fıtığı olanlar ,varisi olanlar için bel bandı vardı da sakura mail mi atcaktı beden için onu bekliyodukta bende sip.veriyim dedim iyi olcek gibi kullannışlı geldi bana

yarın bebegimin cinsiyetini ögrencem inşallah. cok merak ediyorum.

Back
X