• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende yarın 3 lü test için gidicem..
inşallah cinsiyetini öğreniriz..yani gösterir kendisini bebeğim inşallah...

kızalr selam...çin takvimi ile bebklerinizin cinsiyeti tutu mu?
selam canım.hoşgeldin
Bende onu merak ediyorum takvime göre kız ama gercekte ne oldugunu bilmiyorum.yarın ögrencem inşallah. o zaman söylerim :lepi:

ayyyy benimde kız çıkıyor...ama doktorum 12+5 iken erkek gibi dedi....ama bilmiyorum.

ay benim kuzucuğum nederdi acaba bakalım 5-6 yaşlarındayken sormak laızm ben küçükken bebeğin anneyle baba yatınca hemen oluyor sanıyordum

Canım yeni nesil bomba , heralde bizimkiler oturur tüm detaylarıyla anlatırlar bizim suratlarda pancar gibi olur kötükedihüso

๒คl๒öςєğเ๓;6008325 .!.:
Kızlar 14. haftamdayım ben belli olur degil mi cinsiyeti?

Ben de geçen hafta öğrendim benim gibi erken öğrenen arkadaşlarda var , yeterki bebişin açsın bacaklarını , dr. da söylerse öğrenirsin sanırım :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
kendi gittigim hastanede cinsiyet söylemiyorlar. baska biyere gitcem sırf cinsiyet için inşallah göstermemezlik yapmaz. daha hiç birşey alamadım bebegime yavaş yavaş almak istiyorum artık.

Geçinmek gerçekten zor yaaa:(( Şanslıymışsın valla...

hemde nasıl zor canım idare etsen olmnuyor etmesen olmuyor kaynanaları. dün akşam kayınvalidem bizi yemeğe çagırdı gittik beni deli etti daha şimdiden bebek doğunca oğluna benzesinmiş oğlu yakışıklı boylu posluymuş bilmem ne bende verdim cvp larını baktım sustu kaldı.

ayy ne güsel belki bende öğrenicem bakalım Hadi inşallah sneinkide gösterir canım

canim senbugunmu gidiyorsun doktora gecmisi fazla takip edemiyorum islerim yogun yaaaaaaa herkes ogrendiiiiiiii offfffffffffff 8nisan gelmek bilmiyo senin ki ne guzel carsamba gunu:nazar: ya sizler cok sanslisiniz masallah isdediginiz zaman goruyorsunuz bizzzzzzzzzzzzzz hep bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz:1no2:

Benim ki tutmadı :1no2:

canim cin takvimi degil eslerimiz belliliyor cinsiyetini bebislerimizin x ve y kromozonlarina goreeeeeeeee onlar sadece aldatma gibi geliyor banaaaaaaaaaaa bakalim bende 8 nisanda ogrencemmm tabi yaramz bacaklarini acarsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:emir_bebek:

hemde nasıl zor canım idare etsen olmnuyor etmesen olmuyor kaynanaları. dün akşam kayınvalidem bizi yemeğe çagırdı gittik beni deli etti daha şimdiden bebek doğunca oğluna benzesinmiş oğlu yakışıklı boylu posluymuş bilmem ne bende verdim cvp larını baktım sustu kaldı.

ayyyyyyyyyyy:oklava::oklava::oklava: bendede var aynisiiiiiiiiiii deli cin diyorki cak bitane sussun offfffffffffffffff:oklava::oklava: neymis bizim kurallarimiz fazlaymisssss nzaman buyurse o zaman severmis simdiden cocugun resmini yutuo oldugunda artik bebisimi ne yapar bilemiyorummmmmmmmmmmm

sende deseydinki hiç oğlunun yüzüne bakmıyorum ona benzemesin die:) ayy ben çıldırırdım heralde. söylerdımde. insan sadece saglıgına dua etmelı sole olsun bole olsun denmez. ama emsal malum tüp bebek ya ben isterimki bana ve eşime benzesin. insanın aklına bin sey sokuyorlar malum

canim senbugunmu gidiyorsun doktora gecmisi fazla takip edemiyorum islerim yogun yaaaaaaa herkes ogrendiiiiiiii offfffffffffff 8nisan gelmek bilmiyo senin ki ne guzel carsamba gunu:nazar: ya sizler cok sanslisiniz masallah isdediginiz zaman goruyorsunuz bizzzzzzzzzzzzzz hep bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz:1no2:

ben 10 nisan da öğrencemmm inş.gösterirse bebişimmmm.üzülme yani ben daha da geç öğrencem

ayyyyy.hemen haber verin...çok merak ettim şimdi..

Yok canım çin takvimi bende tutmadı.

Çok iyi yapmışsın canım bazen hakediyorlar....İşte aynı sorunu bebek doğunca yaşıcaz bizde ama cevabını alır o da, belki doğuma girmeden konuşurum ben bu şekilde benzetmeler istemiyorum diye.. Aslında kayınvalidem iyi ama çok bilmiş... Ve karışmayı ve insanları yönetmeyi çok sever. Bende karışılmasından ve yönetilmekten nefret ederim..
Bu konuda çok zıttız yani , onun ak dediğine ben ak olsa bile kara derim o kadar inatçıyımdır:))

canim cin takvimi degil eslerimiz belliliyor cinsiyetini bebislerimizin x ve y kromozonlarina goreeeeeeeee onlar sadece aldatma gibi geliyor banaaaaaaaaaaa bakalim bende 8 nisanda ogrencemmm tabi yaramz bacaklarini acarsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:emir_bebek:

ayyyyyyyyyyy:oklava::oklava::oklava: bendede var aynisiiiiiiiiiii deli cin diyorki cak bitane sussun offfffffffffffffff:oklava::oklava: neymis bizim kurallarimiz fazlaymisssss nzaman buyurse o zaman severmis simdiden cocugun resmini yutuo oldugunda artik bebisimi ne yapar bilemiyorummmmmmmmmmmm
ya varya Rabbim bize sabır versin ne diyeyim çıldırttı beni dün yaa erkek olacakmış oğluna benzeyecekmiş dün sinirden zor oturdum eve geldim hırsımdan bir sürü ütü yaptım gece uyuyamadım ne kadın yaa. birde ne hikmetse hep hasta hiç iyileşmiyor bizi yemege çağırıyo hastayım diye yatıyo dün eşimle ben gitdik mutfaga düşün yemek hazırlandı safra geldi ortaya kadın iyileşti. eşime dedim bilseydim gelmezdim ben evimdede yapardım yemegimi. bu arada çok nadir görür benimki bebeğimi ben gitmem sık sık ara ara gidiyorum o bile yetiyor maşallahhhh
sende deseydinki hiç oğlunun yüzüne bakmıyorum ona benzemesin die:) ayy ben çıldırırdım heralde. söylerdımde. insan sadece saglıgına dua etmelı sole olsun bole olsun denmez. ama emsal malum tüp bebek ya ben isterimki bana ve eşime benzesin. insanın aklına bin sey sokuyorlar malum

canım benim kıyamam sana boşver aklına öyle şeyler getirme zaten ya sana yada eşinede benzeyecek başla alternatifi yok :)) inşallah sağlıkla sıhhatle alırız yavrulamızı kucaklarımıza. hayır düne kadar yavrum eşime benzesin istiyordum dün kadın beni gıcık etti ya :)) eşime dedim benzemesin sana anana inat dedim gülüyor. tamam herkezin yavrusu kendine tatlı gelir güzel gelir ama benim kaynana abartıyor bi tek onun oğullları kızları güzel yakışıklı milletin gözü onlarda aman nazar degecekmiş falan filan kadın kafayı oğullarıyla bozmuş.

Back
X