Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım.hoşgeldinkızalr selam...çin takvimi ile bebklerinizin cinsiyeti tutu mu?
kızalr selam...çin takvimi ile bebklerinizin cinsiyeti tutu mu?
kızalr selam...çin takvimi ile bebklerinizin cinsiyeti tutu mu?
ay benim kuzucuğum nederdi acaba bakalım 5-6 yaşlarındayken sormak laızm ben küçükken bebeğin anneyle baba yatınca hemen oluyor sanıyordum
๒คl๒öςєğเ๓;6008325 .!.:Kızlar 14. haftamdayım ben belli olur degil mi cinsiyeti?
Geçinmek gerçekten zor yaaa( Şanslıymışsın valla...
ayy ne güsel belki bende öğrenicem bakalım Hadi inşallah sneinkide gösterir canım
merhaba canım evet benim tuttu erkek bakmıstım :)))
Benim ki tutmadı :1no2:
hemde nasıl zor canım idare etsen olmnuyor etmesen olmuyor kaynanaları. dün akşam kayınvalidem bizi yemeğe çagırdı gittik beni deli etti daha şimdiden bebek doğunca oğluna benzesinmiş oğlu yakışıklı boylu posluymuş bilmem ne bende verdim cvp larını baktım sustu kaldı.
hemde nasıl zor canım idare etsen olmnuyor etmesen olmuyor kaynanaları. dün akşam kayınvalidem bizi yemeğe çagırdı gittik beni deli etti daha şimdiden bebek doğunca oğluna benzesinmiş oğlu yakışıklı boylu posluymuş bilmem ne bende verdim cvp larını baktım sustu kaldı.
canim senbugunmu gidiyorsun doktora gecmisi fazla takip edemiyorum islerim yogun yaaaaaaa herkes ogrendiiiiiiii offfffffffffff 8nisan gelmek bilmiyo senin ki ne guzel carsamba gunuya sizler cok sanslisiniz masallah isdediginiz zaman goruyorsunuz bizzzzzzzzzzzzzz hep bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz:1no2:
çin takvimine göre benim yavrum kız ama.dr geçen ay aban erkek gibi dediii:((
ayyyyy.hemen haber verin...çok merak ettim şimdi..
ya varya Rabbim bize sabır versin ne diyeyim çıldırttı beni dün yaa erkek olacakmış oğluna benzeyecekmiş dün sinirden zor oturdum eve geldim hırsımdan bir sürü ütü yaptım gece uyuyamadım ne kadın yaa. birde ne hikmetse hep hasta hiç iyileşmiyor bizi yemege çağırıyo hastayım diye yatıyo dün eşimle ben gitdik mutfaga düşün yemek hazırlandı safra geldi ortaya kadın iyileşti. eşime dedim bilseydim gelmezdim ben evimdede yapardım yemegimi. bu arada çok nadir görür benimki bebeğimi ben gitmem sık sık ara ara gidiyorum o bile yetiyor maşallahhhhcanim cin takvimi degil eslerimiz belliliyor cinsiyetini bebislerimizin x ve y kromozonlarina goreeeeeeeee onlar sadece aldatma gibi geliyor banaaaaaaaaaaa bakalim bende 8 nisanda ogrencemmm tabi yaramz bacaklarini acarsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyyklava:
klava:
klava: bendede var aynisiiiiiiiiiii deli cin diyorki cak bitane sussun offfffffffffffffff
klava:
klava: neymis bizim kurallarimiz fazlaymisssss nzaman buyurse o zaman severmis simdiden cocugun resmini yutuo oldugunda artik bebisimi ne yapar bilemiyorummmmmmmmmmmm
sende deseydinki hiç oğlunun yüzüne bakmıyorum ona benzemesin die:) ayy ben çıldırırdım heralde. söylerdımde. insan sadece saglıgına dua etmelı sole olsun bole olsun denmez. ama emsal malum tüp bebek ya ben isterimki bana ve eşime benzesin. insanın aklına bin sey sokuyorlar malum