2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben yardımcı olayım sana şimdi o tickerlerın yanında genellikle site yazar zaten.
O siteye girip oluşturabiliyorsun. Eğer benimkini beğenirsen ben senin yerine yapıvereyim.

Sevindim canım gözünaydın, allah kızlarımızı güle güle büyütmeyi nasip etsin:))
Canım bende üçlü test için cmt kan verdim. 2-3 güne kadar çıkacak sonuçlar.

slm kızlar...yahu şu cinsiyet listesine ne zaman gircem ben...çok merak ediyorum...gerçi ikili testimde doktorum küçük bi çıkıntı gördü ve erkege benziyor ama kesin degil dedi..sizce dogruluk payı ne kadardır...16 haftalık olmadan girmemeyi düşünüyorum...kimbilir belkide şuan bellidir ...saglıkla gel yavrucum...

biraz erken biliyorum hanımlar ama en azından psikoloji olarak kendinizi hazırlamak içinde olsa doğum şeklinizi nasıl düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? çok erken biliyorum ama biraz doğum hikayelerine baktım çok güzel yazanlarda var çok zor diyenlerde var ama sonuç herkes için aynı kucağıma aldıktan sonra herşeyi unutuyorum diyorlar bu konuda hepsi hemfikir yanii
son günlerimize doğru herkesi doğumu kesinleşir elbette ama mesela düşünceniz nelerdr paylaşalım biraz

CANIM hepsi çok güzeller Allah güle güle giymeyi nasip etsin ikinizede:)
ya kirazlı takımla renkli yeleğe bayıldım ne kadar güzel olmuşlar öyle..

Sağol canım benim. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah canım...

Ben sezeryan düşünüyorum....

valla canım benim gönlümde yatan normal doğum..gerekmedikçe sezeryan düşünmüyorum..normal doğum yapan arkadaşlarımla konuşuyorum anlatılanlara bakma abartılıcak bişe yok doğumdan sonra hiçbirşey hissetmiyorsun.çok rahat ediyorsun diyolar..birde şöyle düşünüyorum annem iki ablamıda evde doğurmak zorunda kalmış.çünkü suyu geldiğinden hastaneye bile götüremeden ebeler doğurtmuş:) şu anda imkanlarımız okadar fazla ki.... bu şartlar altında normal doğum yapmayalımda ne yapalım:) sadece birz cesaret lazımm:dance::dance:

11+3 ken banada çıkıntı var dedi.13+4 ken gittiğimde ise %70 erkek dedi...banada 16.hafta da kesin derim dedi...Ama erkek doktor sadece risk almak istemediğinden kesin demiyomuş:) doktor akrabamızda o öyle dedi:)

11+3 ken banada çıkıntı var dedi.13+4 ken gittiğimde ise %70 erkek dedi...banada 16.hafta da kesin derim dedi...Ama erkek doktor sadece risk almak istemediğinden kesin demiyomuş:) doktor akrabamızda o öyle dedi:)

ecemcim ben 12+5 te gittim çıkıntı var dedi...şimdi acaba benimkidemi erkek :) ayy çok merak ettim ya...

Kızlar şimdi sizlere cmt günü kızıma ve kendime aldığım cicileri ekleyceğim. En son da annemin ördüklerini bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri....

canım herşeyin çok güzel maşallahh hepsi yakışır yiğenime :)) kızında sende cicilerinizi güle güle sağlıklı günlerde giyin inşallahh.Anneninde eline sağlık ne güzel şeyler örmüş öyle battiniye ve beyaz yelegine bayıldım :))

bu arada DıLEKCıM seninde eteğini çok begendim nerden ve ne kadara aldın acaba ayıptır sorması

11.haftadan sonra tatlıya isteğim arttı.sende var mı böyle bi durum..birde rüyamda hep erkek bebek gördüm..şu ana kadar:)

valla çokta aramıyorum tatlıyı fılan şu bulantılarım bi bitse belki ama hala devam ediyo bende rüyamda hep erkek bebek görüyorum...bilmiyorum belkide ultrason sonuncunda :CüvCüv:kendimi öylemi şartlandırdım nedir....

arkadaslar bende bir eylül annesi olarak aranızdayım ama pek fazla giremiyorum listeniz varsa benide eklerseniz sewinirim bende 17 haftalık hamişim ve kızım olucak allah kısmet ederse.sevgiler.

slmm kızlar ya bi sorunum var bas agrılarım bitmek bilmiyoo üstelikk bi an bilee gecmiyoo ya sizede oluyomu?

walla kizlar ben 11+4 ken gittim 2li test icin dr.erkek dedi.ve oglum olcak allah nasip ederse.kizlari genelde gec söylüyo dr.lar.aslinda biliyolar cinsiyetleri ama kiz oldugunu duyunca aldirirlar diye söylemiyolarmis.annemde yasamisti aynisini.12 haftalikken gitmis cinsiyetini biliyorum ama söylemiycem demis.4 kiz kardesiz biz.en kücügümüze hamileyken oluyo bu.
allahtan herseyin hayirlisi..

bu arada DıLEKCıM seninde eteğini çok begendim nerden ve ne kadara aldın acaba ayıptır sorması

Çok teşekkür ederim canım benim... Daha iyileri sizlerin olsun inşallah canım...Bu arada
eteği bende çok beğenerek aldım aslında resimde siyah gibi gözüküyor ama lacivert ve ben bir lacivert hastasıyım...LCW'den çok uygun bir fiyata aldım.Outlet mağazasıydı. 20TL...Eğer istersen nerde olduğunu tarif ederim.

arkadaslar bende bir eylül annesi olarak aranızdayım ama pek fazla giremiyorum listeniz varsa benide eklerseniz sewinirim bende 17 haftalık hamişim ve kızım olucak allah kısmet ederse.sevgiler.

Hoşgeldin tatlım aramıza... Allah kızını sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
CANIM hepsi çok güzeller Allah güle güle giymeyi nasip etsin ikinizede:)
ya kirazlı takımla renkli yeleğe bayıldım ne kadar güzel olmuşlar öyle..

valla dilek bende bunlara bayıldım kızlar için çok güzel şeyler var sende en güzellerini almışsın canım

Teşekkür ederim canım, daha iyileri sizlerin olsun... Haklısın kızlar için harika şeyler var yaa dükkanlarda... Hele hele öyle güzel elbiseler var ki daha böyle paytak paytak yürümeye başladığında giyebileceği... Ama erkekler içinde eskisi kadar çeşit az değil artık yaaa hele hele İstanbul gibi yerde neler neler bulunur...:))

evet cnm ben tek tük aldım ama daha kim ne alıcak annemler falan bilmediğim için almadım ama artık toplu alıcam kismetse bana bebiş için 17 cm 170 gr dedi dr sana nekadar dedi cnm birde kan hapı içmeye başlıyorum artık elevit kesti artık

bu arada bircan hala gelmedi dr gitti mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…