arkadaslar birsey soracagimm yeni girdigim icin pek bilmiyorum nasil kullanildigini hani mesajlarinizin altinda sikadar gunluk hamileyim bukadar gun kladi yaziyor ya onu nasil yapiyoruzyardimci olursaniz sevinirimm ben baktim baktim nasil yapacagimi bilemedim:)help me please:teytey:
selammm güzel anne adaylarıı
bugün üçlü test sonucumu almaya gittim Allaha bin şükür herşey yolunda herhangi bir sorun yok dedi ben 18 haftamdayım bir kız anası olacağım inşallah kız olduğunu duyduğumdan beri kızım rüyalarıma giriyor bu gece yine benimleydi sizlerden üçlü test yaptıran var mı sonuçlarınız nasıl
Devamı..
CANIM hepsi çok güzeller Allah güle güle giymeyi nasip etsin ikinizede:)
ya kirazlı takımla renkli yeleğe bayıldım ne kadar güzel olmuşlar öyle..
biraz erken biliyorum hanımlar ama en azından psikoloji olarak kendinizi hazırlamak içinde olsa doğum şeklinizi nasıl düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? çok erken biliyorum ama biraz doğum hikayelerine baktım çok güzel yazanlarda var çok zor diyenlerde var ama sonuç herkes için aynı kucağıma aldıktan sonra herşeyi unutuyorum diyorlar bu konuda hepsi hemfikir yanii
son günlerimize doğru herkesi doğumu kesinleşir elbette ama mesela düşünceniz nelerdr paylaşalım biraz
biraz erken biliyorum hanımlar ama en azından psikoloji olarak kendinizi hazırlamak içinde olsa doğum şeklinizi nasıl düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? çok erken biliyorum ama biraz doğum hikayelerine baktım çok güzel yazanlarda var çok zor diyenlerde var ama sonuç herkes için aynı kucağıma aldıktan sonra herşeyi unutuyorum diyorlar bu konuda hepsi hemfikir yanii
son günlerimize doğru herkesi doğumu kesinleşir elbette ama mesela düşünceniz nelerdr paylaşalım biraz
slm kızlar...yahu şu cinsiyet listesine ne zaman gircem ben...çok merak ediyorum...gerçi ikili testimde doktorum küçük bi çıkıntı gördü ve erkege benziyor ama kesin degil dedi..sizce dogruluk payı ne kadardır...16 haftalık olmadan girmemeyi düşünüyorum...kimbilir belkide şuan bellidir ...saglıkla gel yavrucum...
11+3 ken banada çıkıntı var dedi.13+4 ken gittiğimde ise %70 erkek dedi...banada 16.hafta da kesin derim dedi...Ama erkek doktor sadece risk almak istemediğinden kesin demiyomuş:) doktor akrabamızda o öyle dedi:)
Kızlar şimdi sizlere cmt günü kızıma ve kendime aldığım cicileri ekleyceğim. En son da annemin ördüklerini bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri....
ecemcim ben 12+5 te gittim çıkıntı var dedi...şimdi acaba benimkidemi erkek :) ayy çok merak ettim ya...
11.haftadan sonra tatlıya isteğim arttı.sende var mı böyle bi durum..birde rüyamda hep erkek bebek gördüm..şu ana kadar:)
11+3 ken banada çıkıntı var dedi.13+4 ken gittiğimde ise %70 erkek dedi...banada 16.hafta da kesin derim dedi...Ama erkek doktor sadece risk almak istemediğinden kesin demiyomuş:) doktor akrabamızda o öyle dedi:)
canım herşeyin çok güzel maşallahh hepsi yakışır yiğenime :)) kızında sende cicilerinizi güle güle sağlıklı günlerde giyin inşallahh.Anneninde eline sağlık ne güzel şeyler örmüş öyle battiniye ve beyaz yelegine bayıldım :))
bu arada DıLEKCıM seninde eteğini çok begendim nerden ve ne kadara aldın acaba ayıptır sorması
arkadaslar bende bir eylül annesi olarak aranızdayım ama pek fazla giremiyorum listeniz varsa benide eklerseniz sewinirim bende 17 haftalık hamişim ve kızım olucak allah kısmet ederse.sevgiler.
CANIM hepsi çok güzeller Allah güle güle giymeyi nasip etsin ikinizede:)
ya kirazlı takımla renkli yeleğe bayıldım ne kadar güzel olmuşlar öyle..
valla dilek bende bunlara bayıldım kızlar için çok güzel şeyler var sende en güzellerini almışsın canım
Teşekkür ederim canım, daha iyileri sizlerin olsun... Haklısın kızlar için harika şeyler var yaa dükkanlarda... Hele hele öyle güzel elbiseler var ki daha böyle paytak paytak yürümeye başladığında giyebileceği... Ama erkekler içinde eskisi kadar çeşit az değil artık yaaa hele hele İstanbul gibi yerde neler neler bulunur...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?