2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrrr. Herkesler iyimi?

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler. Hayırlı olsun bebişleri.

Dilekcim maşallah ana kız donanmışınız kaydirigubbakcemile3 Çok güzel şeyler almışsın cnm.ç Bayıldım valla. Hele Eylülümüzün minik giysileri çok şeker. Allah ikinizede giymek nasip etsin canım.

Melikecim Sevindim cnm test sonucun iyi çıkmış. Prensesinde hayırlı olsun.

Sadcım Ben hep tek isim taraftarıyım. Zira ben 2 isimliyim ve evlenmeden önce upuzun bir soyadım vardı. Pek hoşlanmazdım 2 isimden. Nisa bence yeterli.

Seybaycım O ağrılardan bendede oluyor. Hatta diğer kızlardada vardır. Seninkiler üçüz olduğu için sen daha fazla hissediyor olabilirsin cnm

sad'cim nisa bencede güzel bir isim..önemli olan içinize sinmesi dilinizin alışması.
seybaycım benim adet dönemim yaklaştığı tarihlerde öyle ağrılarım oluyor ama çok kısa saniyelik uzun sürmüyor..

mozijikuvalla biraz olsun içim rahatladı..acaba baskı basınç falan mı yapıyor..endişelendim bir an..moral oldu bana söylediğin..ben de randevumu erkene alıcam.1-2 gün altta bu ağrıyı hissedince korktum..Demek sizlerde de oluyor..dediğim gibi bi ağrı mı sizlerdeki de..sanki vajinanın içi rahim girişi falan ağrıyor gibi..

isimler çok güzel canım.Kulağada hoş geliyor.
bende çift isim taraftarıyım. Buyüzden oğlumun adını Alp Eren diye yazdırıcam kimliğine ister Alp İster Eren İstersede Alperen i kullanır:)

Bu arada aşağıda yazdığım adresten koyucağın isimlerle ilgili tüm ayrıntılara ulaşabilirsin...
bu adrese girmenizi tavsiye ederim kızlar:)
İsim Rehberi ve Uyumlu İsimler - İsminizi Didikleyen Site | İsmiDidikle.com

günaydın kızlar... kızım olacakmış dün öğrendimm :teytey::teytey::teytey:sizler nasılsınız bakalım

canım oğluşunun adı çok güzel.
site iyi ama benim yazdığım isim onlarda yokmuşşmirmirmirmir

Canım korkma çok kötü bir sancı saplanmadığı sürece bişey olmaz diye düşünüyorum , ben çok uzun süre ayakta kaldığımda , tuvaletimi tuttuğumda ya da ayıptır söylemesi kabız olup zorlandığımda aynı ağrıyı yaşıyorum eee senin bir de 3 bebişin var kolay mı :CüvCüv:

Cnm tabiki doktoruna danışmanda fayda var. Biz her ne kadar bizdede o ağrılardan var desekte doktorunun söyledikleri senin içini dahada rahatlatır. Ama o dediğin vajina girişindeki ağrılar bendede oluyor arada. Ya buarada senden birşey isteyeceğim. Doktor dönüşünde üçüzlerin fotosunu koyarmısın. Ben şahsen çok merak ediyorum bıdıkları :asigim:

hayret ya bir ara yazıları takip ediyordum hep erkekti şimdi kıza dönmüş çoğunluk sanırım:)

evet çevremdeki tüm hamileler kız bekliyor bu sene kız patlaması olacak galibahihoyyytkaydirigubbakcemile3

kızlar ve erkekler ligi olarak eşitlendik şimdilik ama öğrenecek arkadaşlar beraberliği her an bozabilir , çok heyecanlı :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…