Doç.Dr. Ahmet GÜL dotrorum buna gönderiyor canım sen kime gidiceksin
sizede günaydın güzel annişler kızlar bizim kızın ismi sadece Nisa (sizcede güzelmi bebeşimi ilerde sorun yaşamasın) diyor eşim ama ben çok kararsızım tek mi çift mi Öykü Nisa nasıl nolur lütfen bana yardım edin
mozijikuvalla biraz olsun içim rahatladı..acaba baskı basınç falan mı yapıyor..endişelendim bir an..moral oldu bana söylediğin..ben de randevumu erkene alıcam.1-2 gün altta bu ağrıyı hissedince korktum..Demek sizlerde de oluyor..dediğim gibi bi ağrı mı sizlerdeki de..sanki vajinanın içi rahim girişi falan ağrıyor gibi..
mozijikuvalla biraz olsun içim rahatladı..acaba baskı basınç falan mı yapıyor..endişelendim bir an..moral oldu bana söylediğin..ben de randevumu erkene alıcam.1-2 gün altta bu ağrıyı hissedince korktum..Demek sizlerde de oluyor..dediğim gibi bi ağrı mı sizlerdeki de..sanki vajinanın içi rahim girişi falan ağrıyor gibi..
günaydın kızlar... kızım olacakmış dün öğrendimm :teytey::teytey::teytey:sizler nasılsınız bakalım
günaydın kızlar... kızım olacakmış dün öğrendimm :teytey::teytey::teytey:sizler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?