• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

QUOTE=nevestabircan;6024241]selam kızlar 11:30 da geldim anca yazabiliyorum geçmişi okuyamadım ama bir çok işim vardı anca birazını ahllettim merakta bıraktım sizi.. gittik doktora baktı kalp atışlarında bişiy var dedi çok korktum sonra şimdi normale döndü dedi ama ben benden gittim o kadar korktum ki ama normale döndü ya bir daha olursa belki basınçtan olmuştır dedi ultrasyondanda olabilir dedi . ama kızalr hiç bu kadar korkmamıştım inanın elimden ayağımdan can gitti resmen ağlamamak için zor durdum ama normal şimdi dedi yinede içim içimi yiyiyor. kafasına baktı burnuna kemiklerine herşey normal deid ölçümler yaptı çok uzun boyulu bir bebek dedi eşim 1/85 boyunda zaten ama bizimki yatıyordu göremedik yine kalp atışıda öyle olunca zorlamayalım dedi ama hala etkisindeyim bebeğim iyi olsun[/QUOTE]

ayyyyyyyy kiyamam canim benim yaa ac karna veyada cok yogun gitdiysen olabiliyor canim :CüvCüv:

ya bende son haftaya giriyorum dr gidişimin 10 nisanda gitcem ya ölcem meraktan bebişimi özledim merak ediyom offf offf bi gelmedi şu zamanyaa cins önemli değil ii olduğunu bi öğrensemmmsenağlamasenağlama

canim bende cok ozledim bebisimi gecen gun esime dedim bvebisimi cok ozledim beni acille gotur bisey varmis gibi goreyim dedim:utangac:amaaaa esimin bana verdigi cvp e ben neyapiyim sen karninda tasiyorsun hep onunlasin ozluyosun bende cok ozledim bekle 8 nisani dediiiiiiiiiisenağlamasenağlamasenağlama

selam inşallah bende eylül annesi olucam herkeze iyi hamilelikler
hosgeldin aramizakaydirigubbakcemile5

canım allah kolaylık versinn..... calısanların işi bizden zorrr:teselli:

fatos canim dikkatet amaaaaaaaaaaa olmazki bak kiziom:oklava::oklava: bebisinin cinsiyetini ogrendinmi:CüvCüv:

fatos canim dikkatet amaaaaaaaaaaa olmazki bak kiziom:oklava::oklava: bebisinin cinsiyetini ogrendinmi:CüvCüv:[/QUOTE]

hayır canım cumartesi randevumuzz ögrenirim işallah yaaaaa meraktan catlıcam beeeeaa....:emir_bebek::ecrin_bebek:

Fatoşgül eh senin oğlan olursa ilerde geline dersin ben oğluma hamileyken perde astım diye , benim ki hep der doğumdan geldim perde yıkayıp astım diye -tatlicadiarzu-

Fatoşgül eh senin oğlan olursa ilerde geline dersin ben oğluma hamileyken perde astım diye , benim ki hep der doğumdan geldim perde yıkayıp astım diye -tatlicadiarzu-

ayyy benimkide der karnım burnumdayken cama cıktım cam sildim diyeee... nevar yanii noluyooo ahanda bizde yaptıkkkCADIARZU

fatos canim dikkatet amaaaaaaaaaaa olmazki bak kiziom:oklava::oklava: bebisinin cinsiyetini ogrendinmi:CüvCüv:

hayır canım cumartesi randevumuzz ögrenirim işallah yaaaaa meraktan catlıcam beeeeaa....:emir_bebek::ecrin_bebek:[/QUOTE]

ayyy benimkide der karnım burnumdayken cama cıktım cam sildim diyeee... nevar yanii noluyooo ahanda bizde yaptıkkkCADIARZU

amannnnnnnnnnnn demek ki hepsiiiiii bir benimkide diyo ama kim takarki ogllu bir is yapinca aman oglum diyo bende diyorum ki sen hanmileyken durmamisin sen den ornek almis diyince susuyorrrrrrrrkaydirigubbakcemile3 onlarin kozunu onlara kullanin onlarin yaninda eslerinize is yaptirin nasil oluyorlar bir bilseniz:roflol::roflol:

ay sorma benımkıde ılk hamılelıgım de oyle dıyorduda bende aa hıcbırsey olmuyor ıs yaptım cok ama sonuc cocugum dustu

ayyy canımm allah korusunnn yaaa bebişlerimizi sanada gecmiş olsun tabi....

cok saol canım tabı bu benım ıkıncı hamılelıgım ve su an cok ısı evde esım yapıyor butun aılecek temkınlıyız dusugun ustune bırbucuk yıl beklenınce kıymete bındım

Back
X