canım ya aman dikkat et bir yere uzanmak çamaşır asmak ütü yapmak ve süpürge yapmak çok zararlıymış doktor dedi
E güzelim hadi uzanmayalım da ütüyü çamaşırı kim yapacak senin dediklerin de ana işler be kuzum :CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya aman dikkat et bir yere uzanmak çamaşır asmak ütü yapmak ve süpürge yapmak çok zararlıymış doktor dedi
haklısın hadi hepimiz birklava:
klava:
klava:
ya bende son haftaya giriyorum dr gidişimin 10 nisanda gitcem ya ölcem meraktan bebişimi özledim merak ediyom offf offf bi gelmedi şu zamanyaa cins önemli değil ii olduğunu bi öğrensemmmsenağlamasenağlama
hosgeldin aramizakaydirigubbakcemile5selam inşallah bende eylül annesi olucam herkeze iyi hamilelikler
canım allah kolaylık versinn..... calısanların işi bizden zorrr:teselli:
Fatoşgül eh senin oğlan olursa ilerde geline dersin ben oğluma hamileyken perde astım diye , benim ki hep der doğumdan geldim perde yıkayıp astım diye -tatlicadiarzu-
haklısın hadi hepimiz birklava:
klava:
klava:
bende kızdım vallahiii eeee ..saldırın hurrrraaaaklava:
klava:
klava:
ayyy benimkide der karnım burnumdayken cama cıktım cam sildim diyeee... nevar yanii noluyooo ahanda bizde yaptıkkkCADIARZU
fatos canim dikkatet amaaaaaaaaaaa olmazki bak kiziomklava:
klava: bebisinin cinsiyetini ogrendinmi:CüvCüv:
Fatoşgül eh senin oğlan olursa ilerde geline dersin ben oğluma hamileyken perde astım diye , benim ki hep der doğumdan geldim perde yıkayıp astım diye -tatlicadiarzu-
ayyy benimkide der karnım burnumdayken cama cıktım cam sildim diyeee... nevar yanii noluyooo ahanda bizde yaptıkkkCADIARZU
ay sorma benımkıde ılk hamılelıgım de oyle dıyorduda bende aa hıcbırsey olmuyor ıs yaptım cok ama sonuc cocugum dustu
ben kaçtım kızlar iyi akşamlar
ayyy canımm allah korusunnn yaaa bebişlerimizi sanada gecmiş olsun tabi....
cok saol canım tabı bu benım ıkıncı hamılelıgım ve su an cok ısı evde esım yapıyor butun aılecek temkınlıyız dusugun ustune bırbucuk yıl beklenınce kıymete bındım