Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar naber....ben gene iyi degilim bıktım bu bulantılardan.ne zaman bitecek offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
iyi akşamlar canım
geçmedimi bulantıların hala 3 ay bıttı ya senın bebişte nazlı olcak galıba kız mı acaba??????
slm kızlar naber....ben gene iyi degilim bıktım bu bulantılardan.ne zaman bitecek offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Emsalcim bilgiler için çok teşekkür ederim. Hepimizi ayrıntılı ultrason konusunda aydınlatmışsın. 150TL aslında verilmeyecek para değil önemli olan elbette bebeğimiz ama Reşat Beye bir sonraki kontrolümde sorarım gerek olup olmadığını..Gerek görürse bizde yaptırırız. Ama benim istediğim bu değilmiş yazından anladım canım. Ben bebeğimi merak ediyorum bu nedenle 3 boyutlu bir ultrasonda onu görmek istiyorum.
Seçkin bebeye de bir sonraki gidişte bizde uğrarız. Bakarsın uygun şeyler buluruz. Sen ne zaman gideceksin eğer benden önceyse fikir verirsin bana. Öpüyorum canım ben kaçıyorum... Artık bed time:)))
Yarın görüşmek üzere
İyi akşamlar eylul anneleri, ben çok alıştım size sorular sormaya nede olsa benden onde gidiyorsunuz. en son kontrole gittiğimde bebiş 12+5 tahmini dogum 5 Ekim, ama ultrasona gore bebiş hatırldadıgım kadarı ile 13+5 ve tahmini dogum 27 eylul.. benim aklım karıştı..Yardımcı olabilir misiniz.
rica ederim canım özellikle senin için senin yazdım :)) aklında soru işareti olmasın yada sonra hayal kırıklıgına ugrama diye reşat bey en iyi şekilde yönlendirir seni.gittiğim buldugum herşeyden haberdar edeceğim izmir li anneleri :)) inşallah 3 boyutlu içinde uygun bir yer bulacağız arkadaşım. kendine ve minik meleğine iyi bak iyi geceler öpüyoruz sizi kocaman
Emsalcim bilgiler için çok teşekkür ederim. Hepimizi ayrıntılı ultrason konusunda aydınlatmışsın. 150TL aslında verilmeyecek para değil önemli olan elbette bebeğimiz ama Reşat Beye bir sonraki kontrolümde sorarım gerek olup olmadığını..Gerek görürse bizde yaptırırız. Ama benim istediğim bu değilmiş yazından anladım canım. Ben bebeğimi merak ediyorum bu nedenle 3 boyutlu bir ultrasonda onu görmek istiyorum.
Seçkin bebeye de bir sonraki gidişte bizde uğrarız. Bakarsın uygun şeyler buluruz. Sen ne zaman gideceksin eğer benden önceyse fikir verirsin bana. Öpüyorum canım ben kaçıyorum... Artık bed time:)))
Yarın görüşmek üzere
Emsalcim kabul ettim seni... Ama artık kaçıyorum çok uykumuz geldi. Babamızda başımızda zaten hadi yatalım diye:))) Sonra msn'de de görüşürüz ... bye
bu arada senin bulantıların bittimi guluncanı....cinsiyet bellimi senin...
selam arkadaşlar dr. üç lü test verdi.yaptıranlar varmı nasıl oluyor merak ediyorum. :uhm::uhm: