Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maymun ettınız lan beni-tatlicadiarzu-
evet iyi olur.aklında olacağına ....adres tel.filan alıyolar çünkü işleri ne ki arasınlar haber versinler demi amananiknanik
Canım sen bu yastığı bacağının altına koymak için kullanıyorsun di mi? Bende zaten yastıkla yatıyorum.. Ama bir sağa dön, bir sola dön bütün gece boyunca.. Bayağı zor oluyor...
goremiyoruz kiiiiiisengözlerimebaksanabgöbeğim su mu çekmiş ne-tatlicadiarzu-
![]()
herkeze selam
elaaaa aynı benim göbeeemden hihihi
şu aşı konusunda doktor bana şöyle bir açıklama yaptı arkadaşlar nedir allahaskına bu hamilelikte hepatit ve tetanoz telaşı ben anlamıyorum dedi sanki göbek bağınızı taşla kesicez bunca zaman yaptırmamışsın hamilelik en dikkatli olduğun dönem zaten niye şimdi boşu boşuna vicuduna zayıflatılmışta olsa virüs sokasınki dedi ama bebişinle birlikte aşılarını olmanı tavsiye ederim dedi böyle yani arkadaşlar ben hiiiiç aşı işine bulaşmayı düşünmüyorum bu yüzden
herkeze selam
elaaaa aynı benim göbeeemden hihihi
şu aşı konusunda doktor bana şöyle bir açıklama yaptı arkadaşlar nedir allahaskına bu hamilelikte hepatit ve tetanoz telaşı ben anlamıyorum dedi sanki göbek bağınızı taşla kesicez bunca zaman yaptırmamışsın hamilelik en dikkatli olduğun dönem zaten niye şimdi boşu boşuna vicuduna zayıflatılmışta olsa virüs sokasınki dedi ama bebişinle birlikte aşılarını olmanı tavsiye ederim dedi böyle yani arkadaşlar ben hiiiiç aşı işine bulaşmayı düşünmüyorum bu yüzden
eskıden kadınların gobeklerı daha buyuk olurmus bızımkıler o kadar buyuk dııl dımı kızlar.
kızlar yüzünde leke olmaya başlayan var mı? sanki benim alnımda hafif hafif başlıyo. güneşe dikkat etmek lazımmış. güneş koruyucu kullanabilirsin dedi doktor bana. siz kullanıyo musunuz.
masallah nazar degmesin canim.ya ewet haklisin bizimkiler o kadar buyuk degil eskiler anacim ne bulsa yiyolarmis sanki yemegin sonu gelecek gibi walla simdiki anneler sansli herseyi aratisoyoruz ona gore yiyoruz kadinlar 5-5.5kg cocuk yiyolar oncaa et yiyolar yagli sadece cocukda yag oluo simdikiler daha iyi bna gore:lepi:
ela maşallah tam bi izmir kızısın açık tenli ben seni daha koyu sanıyordum....göbüş falanda yok burada sıcaklardan çekti galıba