• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

peti küçük çıkar çünkü karşıdan çekiyorsun ondan. yandan olsaydı daha iyi anlardık. neyse boşver daha uğraşma. :)

Canım sen bu yastığı bacağının altına koymak için kullanıyorsun di mi? Bende zaten yastıkla yatıyorum.. Ama bir sağa dön, bir sola dön bütün gece boyunca.. Bayağı zor oluyor...

yok canim kocaman L tarzi yastik L KISMININ BIRTARAFINI YASTIK OLARAK DIGER UZUN KISMINIDA AYAKLARIMIN ARASina aliyorum yuz usdu yatmami engelliyor.ve doktor yatmadan once 10dk ayaklarimi yuksek biryerde dinlendir ole yat daha rahat edersin dedi canim sende yap iyi oluyor.
hihoyyyt
:nazar:göbeğim su mu çekmiş ne-tatlicadiarzu-:nazar:
goremiyoruz kiiiiiisengözlerimebaksanab

eskıden kadınların gobeklerı daha buyuk olurmus bızımkıler o kadar buyuk dııl dımı kızlar.

herkeze selam
elaaaa aynı benim göbeeemden hihihi
şu aşı konusunda doktor bana şöyle bir açıklama yaptı arkadaşlar nedir allahaskına bu hamilelikte hepatit ve tetanoz telaşı ben anlamıyorum dedi sanki göbek bağınızı taşla kesicez bunca zaman yaptırmamışsın hamilelik en dikkatli olduğun dönem zaten niye şimdi boşu boşuna vicuduna zayıflatılmışta olsa virüs sokasınki dedi ama bebişinle birlikte aşılarını olmanı tavsiye ederim dedi böyle yani arkadaşlar ben hiiiiç aşı işine bulaşmayı düşünmüyorum bu yüzden

herkeze selam
şu aşı konusunda doktor bana şöyle bir açıklama yaptı arkadaşlar nedir allahaskına bu hamilelikte hepatit ve tetanoz telaşı ben anlamıyorum dedi sanki göbek bağınızı taşla kesicez bunca zaman yaptırmamışsın hamilelik en dikkatli olduğun dönem zaten niye şimdi boşu boşuna vicuduna zayıflatılmışta olsa virüs sokasınki dedi ama bebişinle birlikte aşılarını olmanı tavsiye ederim dedi böyle yani arkadaşlar ben hiiiiç aşı işine bulaşmayı düşünmüyorum bu yüzden

aynıymıs gobeğee.peaah koy da gorelımkaydirigubbakcemile3

kızlar yüzünde leke olmaya başlayan var mı? sanki benim alnımda hafif hafif başlıyo. güneşe dikkat etmek lazımmış. güneş koruyucu kullanabilirsin dedi doktor bana. siz kullanıyo musunuz.

herkeze selam

devlette doğum yapıcam mecburen ve öyle bi hastane ki doğuma kendi üzerimdeki geceliğimle giricem...
gecelik sevmeyenler etekle badiyle giriyormuş doğuma....
hijyenine de asla güvenmiyorum, doktor ne derse desin ! özel hastane olsa aldıkları paranın karşılığını veriyorlar tamam....
hastaneye de hijyenine de güvenmediğim için gereksiz gelmiyor bana..

eskıden kadınların gobeklerı daha buyuk olurmus bızımkıler o kadar buyuk dııl dımı kızlar.

:nazar:masallah nazar degmesin canim.ya ewet haklisin bizimkiler o kadar buyuk degil eskiler anacim ne bulsa yiyolarmis sanki yemegin sonu gelecek gibi walla simdiki anneler sansli herseyi aratisoyoruz ona gore yiyoruz kadinlar 5-5.5kg cocuk doguruyorlarmis anacim.yiyolar oncaa et yiyolar yagli sadece cocukda yag oluo simdikiler daha iyi bna gore:lepi:

Son düzenleme:
kızlar yüzünde leke olmaya başlayan var mı? sanki benim alnımda hafif hafif başlıyo. güneşe dikkat etmek lazımmış. güneş koruyucu kullanabilirsin dedi doktor bana. siz kullanıyo musunuz.

ben kullanmıorum.ama zaten erkek bebek bekleyenlerde pek olmazmıs.ben sadece gül suyuyla sılıorum sabah kalkınca ve gece yatarken.oyle krem falan kulllanmıorum yani

ela maşallah tam bi izmir kızısın açık tenli ben seni daha koyu sanıyordum....göbüş falanda yok burada sıcaklardan çekti galıba

:nazar:masallah nazar degmesin canim.ya ewet haklisin bizimkiler o kadar buyuk degil eskiler anacim ne bulsa yiyolarmis sanki yemegin sonu gelecek gibi walla simdiki anneler sansli herseyi aratisoyoruz ona gore yiyoruz kadinlar 5-5.5kg cocuk yiyolar oncaa et yiyolar yagli sadece cocukda yag oluo simdikiler daha iyi bna gore:lepi:

5.5 kg. çocuk yemedim valla :roflol: :roflol:
canım eskiden evlendiğinde kilo almazsan derdin var sanarlarmış :roflol:
evlenince "satan sattı, alan başından attı" der gömülürlermiş yemeklere, kilo almamak mümkün mü :)
çocuktan sonra nerde eski haline dönmek, kadına benzedin derlermiş..
yaşadığım yer koskoca bursanın bi ilçesi gelişmiş bi şehir sözde ama kadınlar hala bu zihniyete sahip :1no2:

benim göbiş bayağı çıktı kızlar ama resmimi başka bir yere gidip koymam gerekiyor
bu akşam eşime çektiriyim inşallah erken gelir :)

Back
X