• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar yemek yiyenlere afiyet olsun hava çok güzeldi yürüdüm biraz kampus bizim çok güzel her yer çiçek ben de bebişimde mutlu olduk

selam kızlar yemek yiyenlere afiyet olsun hava çok güzeldi yürüdüm biraz kampus bizim çok güzel her yer çiçek ben de bebişimde mutlu olduk

Ne güzel , benim iş yerimde yemek mutfakta çıkıyor tek yaptığım hareket wc ye mutfağa gitmek oluyor , kampüs deyincer okul günlerimi özledim ah ah kaydirigubbakcemile2

slm kızlar nasılsınız??? bu gün çok mutlu uyandım bebeğimi gördüm rüyamda o kadar tatlıydı ki anlatamam hihoyyyt etrafına gülücükler saçıyordu çok güzel bi bebekti karnı açıkmıştı emziriyordum öyle bir emiyordu ki anlatamam ama aynı gerçek gibiydi kızlaaarrrrr. kızmıydı erkekmiydi bilmiyorum ama çoraplarına bakılırsa kızdı :))

Ne güzel , benim iş yerimde yemek mutfakta çıkıyor tek yaptığım hareket wc ye mutfağa gitmek oluyor , kampüs deyincer okul günlerimi özledim ah ah kaydirigubbakcemile2

valla canım bu güzel havalarda fırsat varken yürümek lazım biz yürüyünce bebekde o salınımdan mutlu olurmuş :ecrin_bebek:

merhaba kızlar bugün hava çok güzel istanbulda insan evde oturmak istemiyor valla...
siz neler yapıyorsunuz? kuzucuklar nasıl??

Merhaba güzel anne adayları , bugün süper bir havayla uyandım dünkü negatifliğimi acayip aldı da gitti bile geçmişe bakıyordum , Canım Türkiyemin her yanı aydınlanmış heralde herkes tatil tatil diye sayıkladığına göre :)) Ah ah kocamı ikna edebilsem ben de istiyorum tatile gitmeyi :))

ay hadi kullan bakalım cazibeniiidelikafadulden

ay ne güzel nkadar şanslısın canım yaaa ben çıkamıyorum gün içinde pek kıymetini bil

slm kızlar nasılsınız??? bu gün çok mutlu uyandım bebeğimi gördüm rüyamda o kadar tatlıydı ki anlatamam hihoyyyt etrafına gülücükler saçıyordu çok güzel bi bebekti karnı açıkmıştı emziriyordum öyle bir emiyordu ki anlatamam ama aynı gerçek gibiydi kızlaaarrrrr. kızmıydı erkekmiydi bilmiyorum ama çoraplarına bakılırsa kızdı :))

tünaydın cnm.ne kadar güzel senin adına çok sevindim cnm rüyana .ölee bende gördüm birkaç kez ve cins.bende göremedim nedenseee sadecek bebk vardıı çok tatlı oluyolar yaa gerçeğini görsek yicezzz galibaaadelikafadulden

kocişin yemegını hazırlayıp geldım.sız bı aksam hazırlıosunuz benim eşim oglene de gelıo yemege onun karnını doyurdum da geldım.kaydirigubbakcemile4

biz iii yiz canım...çok tatlı oluyolar dimi...ben her gece rüyamda bi bebek görüyorum hepside farklı farklı oluyo ama bı tanesi vardı allahım bu bebek bu kadarmı güzzel olur(karga-sahın hıkayesi)

Yok şekerim benim ki asla cazibeyle kandırılabileceklerden değil -tatlicadiarzu- Bana sayıyor şimdi iyisin o zaman iyi olursan bakarız yok denizden hastalık kaparsın yok havuzdan mantar kaparsın , yok daha doğu mmasrafı var bir başlıyor ay ay diyorum tamam ...:delphin:

kocişin yemegını hazırlayıp geldım.sız bı aksam hazırlıosunuz benim eşim oglene de gelıo yemege onun karnını doyurdum da geldım.kaydirigubbakcemile4

benım kocişte öglenleri gelıyo canım benım yalnız değilsin yanı şimdi tabi yanımda yok ayrı mesele...ya senın eşin kocan askermı diye sormuştum yazmışın ama ben baktım geçmiş sayfalarda göremedimm

kızlar nasıl özlemle bekliyoruz bebeşlerimizi allaha bütün herkeze bu duyguyu yaşatsın rabbım valla okurken bile imreniyor insan

ay ne güzel nkadar şanslısın canım yaaa ben çıkamıyorum gün içinde pek kıymetini bil

tünaydın cnm.ne kadar güzel senin adına çok sevindim cnm rüyana .ölee bende gördüm birkaç kez ve cins.bende göremedim nedenseee sadecek bebk vardıı çok tatlı oluyolar yaa gerçeğini görsek yicezzz galibaaadelikafadulden

sağol canımmmmm. sanki gerçek gibi rüyalar değilmi ? dediğin gibi hayırlısı ile doğsunlar deliririz herhalde :)) Rabbim o günleri hayırlısı ile göstersin inşallahhh sağlıkla sıhhatle yavrularmızı kucaklarımıza alalım.Annelik çok başka bi duyguymuş sürekli ağzın kulaklarında için kıpır kıpır :)) en büyük mutluluk bu

ya bu havuz meselesini sormak lazım bende havuzdan hiç haz etmem ama tatile gitmeyi istiyordum anca 15 temmuzdan sonra gidebiliyorum oda geç bir tarih 7 ay oluyorum dolu dolu riske atmak istemiyorum yüzmekde istiyorum napsak

biz iii yiz canım...çok tatlı oluyolar dimi...ben her gece rüyamda bi bebek görüyorum hepside farklı farklı oluyo ama bı tanesi vardı allahım bu bebek bu kadarmı güzzel olur(karga-sahın hıkayesi)

aman iyi olun canım bebişlere iyi bakın kendinize iyi bakın. sorma yaaaa bir görsen nasıl uyandım :)) Rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah. bilmiyorum sen ne düşünüyorsun ama belki ben çok bekledim diyedir çirkin bebek yok bana göre o yeni doğan bebekler o kadar tatlı ve masumlar kiiiii. hepsinin durusu ağzı gözü şeker şeker misss gibide kokuyorlar hepsi maşallahhh.Rabbim isteyen herkeze ana baba olmayı nasip etsin inşallahhh

ya biraz alakasız olcak ama çalışan hamişler inan kıymetını bılın evde oturmak çok daha zor ben okul bitince 2 sene izmirde şirkette çalıştım sonra doguya tayınımız çıktı orda ücretli ögretmenlık yaptım...şimdi tekırdagın malkara ilçesine geldık iş güç yok evdeyim ev hn. oldum çocuk yapıyom.bi daha çalışabılırmıyım bılmıyorum..malkarada 5 sene...sonrası için ne olur bılmıyorum......benım annemde çalışan biri hala çalışıyor.....kıymetını bılın işinizin çalışmaya alışan biri için evde durmak çoook zorrrsenağlamasenağlama

Yani , aslında temizliğine güvenilir bir yher olursa bir sakınca olacağını sanmıyorum , bir de ıslak mayo ile uzun süre oturulmayacak , yaw yeter ki gidelim ben dikkat ederim , çünkü zor bi sene bizi bekleyecek ondan sonra :emir_bebek:

doktorlar güvenilir bir havuz olduğu sürece yüzmeyi kesinlikle hamilelere öneriyorlar..ama tatil köylerindekiler pek güvenilir sayılmaz tabii.. deniz havuz gibi değilki en pis deniz en temiz havuzdan bile iyidir derler...

Back
X