ohh maşallah maşallahh ne işler yapmışsın :)) evet buradada hava açtı sabah kapalıydı ama şimdi harika tam şöyle çıkıp bir tur atılacak hava yanii ama gezecek kimse yok ve ben hala yemek yapmadım(
boyle durumlarda bırbırımıze yakın olup bı tabak yemek gotrmeyı ne kadar ısterdım.neyse kı gunler uzadı artık calısanlar ıcın eve gelıp yemek yapmak daha kolay olucak.balkonda bıraz soluklanmaya da vakıt kalıcakyerimseniben
canımm çok sağol bende sizleri özledim hemde yazdıklarınızı merak ettimmmm.Canım benim hem sana hemde annene çok geçmiş olsun. Merak ettik valla.
benim idrar testinde lökosit ve eritrosit (yani idrarda akıntı denen protein) fazla çıkmıştı.ama ilk doktorum (iyiki değiştirmişim) bol su iç geçer demişti.bide kaşıntı vardı az az.günde iki sefer külot değiştir yine kirleniyordu.meğer tedavilikmiş.zaten alttan baktı içeriye kadar hah gördüm dedi neyse artık o.o yüzden fitil verdi.Ah canım ah ben bu zamana kadar sesimi çıkartmayıp kuzu olduktan sonra , artıkın hiç çıkmaz geçti geçti :)
Geçmiş olsun canım , akıntı dediğin hamilelikte normal olandan daha mı farklıydı ki , dr. sana ilaç verdi .
ayfersmu hoşgeldiinnn :) çok çok seçmiş olsun annecine canım, inşallah kolay ve güzel bi şekilde atlatır...
inşallah bebişinin testsonuçları iyi çıkar sen de ooooohhhhhh çekersin a.s.
umarım ilaçların işe yarar ve söylediğin iyi oldu, ihmale gelmeyecek bişey demek ki :)
güzel güzel dinlenirsin artık 1 haftanın ardından a.s.
yazık o kızcağıza... öyle bi babası olacağı için çok yazık... nefret ederim oldum olası...
ayfer annene gecmiş olsun canım
senınde gozun aydın
boyle durumlarda bırbırımıze yakın olup bı tabak yemek gotrmeyı ne kadar ısterdım.neyse kı gunler uzadı artık calısanlar ıcın eve gelıp yemek yapmak daha kolay olucak.balkonda bıraz soluklanmaya da vakıt kalıcakyerimseniben
Ben de geldim kızlar dersten. Pazara taşınıyoruz ya az dinleneyim de neler yapıyorsunuz bakarken. Kalkcam eşyaları kutulamaya devam.
Teşekkürler Moziciğim. Benim kocam da elini kesinlikle işe sürmeyenlerden. Bak yapamıyorum diyorum Ya Yapma o zaman ben rahatsız değilim ki diyor. Ben de ara ara kadın çağırıyordum. Kadınla beraber temizliyorduk. Beraber yaptığımız için bişeylerin farkına varmamışım saf saf. Meğerse çoğu işi ben yapıyomuşum. Taşınacağmız evi temizlettim geçende başında durmadan. Temiz demeye bin şahit ister. Camları bile doğru düzgün silmemiş. Bi de kaç kere geldi bana ben nasıl farkedememişim anlamıyorum.
Çok hoş bi site. Ama aklıma takılan bişey var. Son adet tarihimin ilk gününe göre mi hesaplanıyor normalde? Ben hep son gününe göre hesaplıyordum?
kızlar şu linke bi bakın insan bakarken bile duygulanıyo....
3 Boyutlu Ultrason görüntüleri - Anne Karnında Bebek Resimleri
Herkese günaydın kızlar... Hayırlı cumalar...
Bebişlerimizle birlikte harika bir gün geçirmeyi ve artık bu günlerin su gibi akıp geçip bir an önce Eylülün gelmesini dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?