• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ohh maşallah maşallahh ne işler yapmışsın :)) evet buradada hava açtı sabah kapalıydı ama şimdi harika tam şöyle çıkıp bir tur atılacak hava yanii ama gezecek kimse yok ve ben hala yemek yapmadım :((

boyle durumlarda bırbırımıze yakın olup bı tabak yemek gotrmeyı ne kadar ısterdım.neyse kı gunler uzadı artık calısanlar ıcın eve gelıp yemek yapmak daha kolay olucak.balkonda bıraz soluklanmaya da vakıt kalıcakyerimseniben

boyle durumlarda bırbırımıze yakın olup bı tabak yemek gotrmeyı ne kadar ısterdım.neyse kı gunler uzadı artık calısanlar ıcın eve gelıp yemek yapmak daha kolay olucak.balkonda bıraz soluklanmaya da vakıt kalıcakyerimseniben

ne güzel olurdu dimi yaaa :))gerçi ben çalışmıyorum evdeyim ama insan zaman zaman kendi pişirmediği kokusunu duymadığı yemekleri çok arıyor dediğin gibi olsaydı getirirdik birbirimize.yazı her yönüyle çok seviyorum ben yaabak saat kaç oldu ama hava harika. sende gel izmirede hepbirlikte toplanalım kordonda bir kahve içelim miss gibiiii:)))

Canım benim hem sana hemde annene çok geçmiş olsun. Merak ettik valla.
canımm çok sağol bende sizleri özledim hemde yazdıklarınızı merak ettimmmm.
Ah canım ah ben bu zamana kadar sesimi çıkartmayıp kuzu olduktan sonra , artıkın hiç çıkmaz geçti geçti :)

Geçmiş olsun canım , akıntı dediğin hamilelikte normal olandan daha mı farklıydı ki , dr. sana ilaç verdi .
benim idrar testinde lökosit ve eritrosit (yani idrarda akıntı denen protein) fazla çıkmıştı.ama ilk doktorum (iyiki değiştirmişim) bol su iç geçer demişti.bide kaşıntı vardı az az.günde iki sefer külot değiştir yine kirleniyordu.meğer tedavilikmiş.zaten alttan baktı içeriye kadar hah gördüm dedi neyse artık o.o yüzden fitil verdi.
ayfersmu hoşgeldiinnn :) çok çok seçmiş olsun annecine canım, inşallah kolay ve güzel bi şekilde atlatır...
inşallah bebişinin testsonuçları iyi çıkar sen de ooooohhhhhh çekersin a.s.
umarım ilaçların işe yarar ve söylediğin iyi oldu, ihmale gelmeyecek bişey demek ki :)
güzel güzel dinlenirsin artık 1 haftanın ardından a.s.

yazık o kızcağıza... öyle bi babası olacağı için çok yazık... nefret ederim oldum olası...

canım canım çok teşekkür ederim.tabi dikkat etmekte fayda varmış bilmiyordum hiç söylemese doktor.

ayfer annene gecmiş olsun canım
senınde gozun aydın

canımcım çok teşekkür ederim.

Hoşgeldin Ayfercim yaaa valla sende kendini özlettirenlerdensin:)) Ama en azından ciddi bir sebebi varmış. Çok geçmiş olsun...Allah şifa versin inşallah. Bebişine de maşallah canım bayağı büyümüş o da benimki de 17 haftalıkken 190 gr çıkmıştı.Yüksek tansiyon bayağı önemli canım hamilelikte sakın ihmal etme. Bu arada akıntı bende de oluyor ama heryerde normal olduğunu okumuştum seninki farklı bir durum mu acaba?

ay canımm çok sağol zaten geçmişte gördüm sormuşsun nerdeyim diye:)geçerli sebep olmasa valla gitmiyom buralardan biyere:)bu arada sorun vardı girmiyordu foruma ama siteye saldırı olmuş ondanmış.geçmiş olsun sitemize canım sitemisss:enbuyukkk:
bu arada dilekcim dediğin gibi tansiyon önemli ve akıntıda öyleymiş bilgin olsun.ama senin idrarda çıkmadı ise demek ki hamileliğe bağlı olandan.ama biz bilemeyiz bana diğer 2 doktorum normaldir su iç bol demişti.her bünyenin ayrı imiş zaten.apartmanda komşum var iki bebişi oldu arka arkaya yeni.aynı doktora gidiyoruz ondanda akıntı varmış ilaç vermiş doktor.bebişlerde büyüor maşallah dediğin gibi.ay düşünsenize 2 kilo 3 kilo dicez ilerleyen aylardaaa çok heyecanlııı.inşallah nasip olur o günler hayırlısı ile hepimize sağlıkla.

ayynen elacım gün uzadı oh valla dediğin gibi.Allah çok büyük herşeyi ayarlıyor.muazzam bir diyalektik yaratmış.nisan bitince yağmurda biter heralde çünkü bugün yağmur var istanbuldaaa.güneş olsun ne güzel yaaa.

Ben de geldim kızlar dersten. Pazara taşınıyoruz ya az dinleneyim de neler yapıyorsunuz bakarken. Kalkcam eşyaları kutulamaya devam.

Teşekkürler Moziciğim. Benim kocam da elini kesinlikle işe sürmeyenlerden. Bak yapamıyorum diyorum Ya Yapma o zaman ben rahatsız değilim ki diyor. Ben de ara ara kadın çağırıyordum. Kadınla beraber temizliyorduk. Beraber yaptığımız için bişeylerin farkına varmamışım saf saf. Meğerse çoğu işi ben yapıyomuşum. Taşınacağmız evi temizlettim geçende başında durmadan. Temiz demeye bin şahit ister. Camları bile doğru düzgün silmemiş. Bi de kaç kere geldi bana ben nasıl farkedememişim anlamıyorum.

Teşekkürler Moziciğim. Benim kocam da elini kesinlikle işe sürmeyenlerden. Bak yapamıyorum diyorum Ya Yapma o zaman ben rahatsız değilim ki diyor. Ben de ara ara kadın çağırıyordum. Kadınla beraber temizliyorduk. Beraber yaptığımız için bişeylerin farkına varmamışım saf saf. Meğerse çoğu işi ben yapıyomuşum. Taşınacağmız evi temizlettim geçende başında durmadan. Temiz demeye bin şahit ister. Camları bile doğru düzgün silmemiş. Bi de kaç kere geldi bana ben nasıl farkedememişim anlamıyorum.

Ayy erkeklerin işine gelmiyo anacım işte. Benimkide böyle. Birde kendi yaptığın temizlik gibisi yok derim.

Çok hoş bi site. Ama aklıma takılan bişey var. Son adet tarihimin ilk gününe göre mi hesaplanıyor normalde? Ben hep son gününe göre hesaplıyordum?

Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplaman gerek cnm. Doktorlarda öyle hesaplıyorlar zaten

Valla doktor kesin bana öyle sormuştur da ben heyecandan neremle dinlediysem adetimin bittiği tarihi anlayıp öyle söyledim. Ama şimdi daha bir mutlu oldum. Demek ki hayırlısıyla bebişim 1 hafta daha erken gelecek inşallah Allah kısmet ederse 1 hafta erken kavuşucam :sm_cool:

Herkese günaydın kızlar... Hayırlı cumalar...

Bebişlerimizle birlikte harika bir gün geçirmeyi ve artık bu günlerin su gibi akıp geçip bir an önce Eylülün gelmesini dilerim...

Herkese günaydın kızlar... Hayırlı cumalar...

Bebişlerimizle birlikte harika bir gün geçirmeyi ve artık bu günlerin su gibi akıp geçip bir an önce Eylülün gelmesini dilerim...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımcım yabersin eylül yapıyo?

herkese günaydın kızlar nasılsınız? hayırlı cumalar olsun :nazar:

Günaydın hanımlar , cuma gününün güzelliği üzerinizde olsun , göbek kısmına sabah sabah ilk açılışı ben yaptım , eee diğer annelerden de bekliyorum bakalım :))

Back
X