Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha hiç kilo almadın mı canım? Çok ilginç yaa nasıl olur ? nasıl başardın bunu?
Ama içindekine de maşallah dışardan bile o kadar tatlı gözüküyorsa kimbilir kendisi nasıldır:))
valla kızlar ozamanda var boşu boşuna alıyorsun diyorlar biz evlenirkende yatak örtüsü sen alma ben alcam dedi gitti aldı ben daha farklı bişey istiyorum demiştim o yine gitti kendi değiştirdi onun alış veriş yaptığı yerleri bilmiyorum boşu boşuna yer kaplıcak ve neden 10 tane alınsın herşeyden 1-2 tane olsun ama herşeyi olsun kızımın
Yani elbette öyle ama ne bileyim işte bir şekilde eşinin istediği modeli aldırabilir diye düşünmüştüm. Ben biraz fazlamı bencilce davranıyorum acaba :uhm:
Dilekçim teşekkür ederim canım , ayaklı pijama adınıda ben takmıştım :)) Ya almaz olurmuyum toplamda 2 kilo aldım ben ama ilk 2 ayda aldım son 5 haftadır almadım onu demek istemiştim , onuda aniden sigarayı bıraktığım için aldım![]()
yaa bu kadın ne çok dr a gidiyor:):) pembe dende aslında çoğumuzun beklentisi bu. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinde gerisi boş..Kızlar,
Gülben Ergenin cinsiyetini göstermeyen diğer bebeği kızmış:))
Allah pembemaviye de aynısını nasip eder inşallah.
Biri kız biri erkek.. Ne güzel yaaa...
msms çok sevindim bugün bebişini görmene bizim daha çok var geçen hafta görmüştük cimcimeyi nekadar özlüyoruz dimi kızlar
valla kızlar ozamanda var boşu boşuna alıyorsun diyorlar biz evlenirkende yatak örtüsü sen alma ben alcam dedi gitti aldı ben daha farklı bişey istiyorum demiştim o yine gitti kendi değiştirdi onun alış veriş yaptığı yerleri bilmiyorum boşu boşuna yer kaplıcak ve neden 10 tane alınsın herşeyden 1-2 tane olsun ama herşeyi olsun kızımın
cnm bende sigarayı senin gibi birden bıraktım sigarayı onun içinde 2 kilo aldım bende
ilk isimde çok başarılı değildi:) bakalım bunlar ne olacak. ıkızlerım ısımlerı daha çok merak edılıyor. dün arkadasımın eşi ikizlerini dunyaya getırdı. bır kız bır erkek. bende onbların ısımlerını merak edıyorumpembemavi nin de inşallah bir pembe bir mavidir Gülben Ergen ne isim koyacak merak ediyorum valla
msms bebeğini görmüşsün çok sevindim
sad bende dikeğe katılıyorum![]()