• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar,
Gülben Ergenin cinsiyetini göstermeyen diğer bebeği kızmış:))
Allah pembemaviye de aynısını nasip eder inşallah.
Biri kız biri erkek.. Ne güzel yaaa...

Daha hiç kilo almadın mı canım? Çok ilginç yaa nasıl olur ? nasıl başardın bunu?
Ama içindekine de maşallah dışardan bile o kadar tatlı gözüküyorsa kimbilir kendisi nasıldır:))

Dilekçim teşekkür ederim canım , ayaklı pijama adınıda ben takmıştım :)) Ya almaz olurmuyum toplamda 2 kilo aldım ben ama ilk 2 ayda aldım son 5 haftadır almadım onu demek istemiştim , onuda aniden sigarayı bıraktığım için aldım :delphin:

msms çok sevindim bugün bebişini görmene bizim daha çok var geçen hafta görmüştük cimcimeyi nekadar özlüyoruz dimi kızlar

valla kızlar ozamanda var boşu boşuna alıyorsun diyorlar biz evlenirkende yatak örtüsü sen alma ben alcam dedi gitti aldı ben daha farklı bişey istiyorum demiştim o yine gitti kendi değiştirdi onun alış veriş yaptığı yerleri bilmiyorum boşu boşuna yer kaplıcak ve neden 10 tane alınsın herşeyden 1-2 tane olsun ama herşeyi olsun kızımın

Valla ne desen haklısın canım..

Yani elbette öyle ama ne bileyim işte bir şekilde eşinin istediği modeli aldırabilir diye düşünmüştüm. Ben biraz fazlamı bencilce davranıyorum acaba :uhm:

yok canım askolsun ne bencilliği. bi yandan bakınca oda heves etmiştir belki. şimdi ben çalışıyorum ya annem çarşı pazar gezdıkce alıyor bişeyler:) kimisini begenmiyorum ama hevesii kırılmasın diyorum:)
eş bi şekilde annesini tanıdıgından damarından gidip ikna edebilir. ama kimi erkekler karışmamayı tercıh ediyor:)

Dilekçim teşekkür ederim canım , ayaklı pijama adınıda ben takmıştım :)) Ya almaz olurmuyum toplamda 2 kilo aldım ben ama ilk 2 ayda aldım son 5 haftadır almadım onu demek istemiştim , onuda aniden sigarayı bıraktığım için aldım :delphin:

cnm bende sigarayı senin gibi birden bıraktım sigarayı onun içinde 2 kilo aldım bende

Kızlar,
Gülben Ergenin cinsiyetini göstermeyen diğer bebeği kızmış:))
Allah pembemaviye de aynısını nasip eder inşallah.
Biri kız biri erkek.. Ne güzel yaaa...
yaa bu kadın ne çok dr a gidiyor:):) pembe dende aslında çoğumuzun beklentisi bu. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinde gerisi boş..

msms çok sevindim bugün bebişini görmene bizim daha çok var geçen hafta görmüştük cimcimeyi nekadar özlüyoruz dimi kızlar

çok sağol canım. valla ozluyoruz. birde merak edıyoruz nasıl oldu acaba dıe:) bu sefer kaydedıcez bebişimi. izleriz arada ama gelişimini görmek başka tabı

Meryem valla arkadaşlar derdi de insan kendi başına gelmeden bilmiyor çok güzel bir duygu diye güzelde laf mı kelimeler yetersiz bence anlatmak için

pembemavi nin de inşallah bir pembe bir mavidir Gülben Ergen ne isim koyacak merak ediyorum valla

valla kızlar ozamanda var boşu boşuna alıyorsun diyorlar biz evlenirkende yatak örtüsü sen alma ben alcam dedi gitti aldı ben daha farklı bişey istiyorum demiştim o yine gitti kendi değiştirdi onun alış veriş yaptığı yerleri bilmiyorum boşu boşuna yer kaplıcak ve neden 10 tane alınsın herşeyden 1-2 tane olsun ama herşeyi olsun kızımın

Ay benim ki de öyle aynı şejhirdeyiz , birlikte çıkalım alalım demez hiç bir şeyi :)) Sağolsun şimdi çok hevesli karışmıyorum ne alırsa alsın , ben nasıl olsa kendi zevkime göre alıcam netice de bir tane olmuyor hiç bir şeyden boşver alsın , benim ki alma beğenmedim falan dersem küsen cinsten :))

cnm bende sigarayı senin gibi birden bıraktım sigarayı onun içinde 2 kilo aldım bende

Aman canım boşver , hayırlısıyla doğum yaptıktan sonra veririz inşallah ,ben bir daha ağzıma koymayı düşünmüyorum sigarayı ama kahve kokusu duyunca diyorum ah ah :delphin:

pembemavi nin de inşallah bir pembe bir mavidir Gülben Ergen ne isim koyacak merak ediyorum valla
ilk isimde çok başarılı değildi:) bakalım bunlar ne olacak. ıkızlerım ısımlerı daha çok merak edılıyor. dün arkadasımın eşi ikizlerini dunyaya getırdı. bır kız bır erkek. bende onbların ısımlerını merak edıyorum

zeytın hepsi çok guzel gule gule gıysın kuzun.
ben aldıklarımda ayaklılar almıstım genelde. ablam dedıkı çabuk uzarsa onlar daha çabuk kısa gelıyor çok gıyemıyor. bende bundan sonra pek ayaklı almayı düşünmüyorum

Geçen gün alışveriş merkezinde lcw baktım , çok güzel üstler vardı gerçi heryerde yazlık modellerin üstü tunik gibi çok şanslıyız ,yazın hamile olmak çok iyi , dün bir yerde okudum araştırma yapılmış , sonbaharda ve kışın doğan bebekler daha zeki oluyormuş ( gerçi ben haziran doğumluyum ) nedeni tam olarak bilinmiyor ama hamilelik yaz dönemine geldiği için daha çok ve farklı besin alındığı için ve güneşinde etkisi olduğu düşünülüyormuş ( ben araştırmacıların yalancısıyım )

zeytingözlü çok güzel bayıldım valla güle güle giysin bayılıyorum şu hastane çıkışlarına bir sürü şey var içinde

sad bende dikeğe katılıyorum ;)

valla canım herkezin zevki farklı dese gel birlikte alalım eşek değilim onunda beğendiğinden alınır ama uyku seti zaten kaçtane alınıyorki bende beşik almıcam dedim eşime koltukta yatsın evimiz küçük zaten bu arada akşam baktım sonra tek kişilik yatak olan beşik ve şifonyerlere yatağı ve uyku seti içinde 1.300 tl pahalı kızlar valla hem kızım olucak diye pembe almak istemiyorum ben krem falan düşünüyorum ilerde belki 2 bebeğim olur ortak renk olsun hem pembe benim eşyalarıma hiç uymaz ne zor işler evlenirken karışınlar bebek olucak yine karışıyorlar

Back
X