• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

zeytın hepsi çok guzel gule gule gıysın kuzun.
ben aldıklarımda ayaklılar almıstım genelde. ablam dedıkı çabuk uzarsa onlar daha çabuk kısa gelıyor çok gıyemıyor. bende bundan sonra pek ayaklı almayı düşünmüyorum

teşekkür ederim tatlım , hımm bu aklımda bulunsun bir dahakileri ayaksız alırım :)) Zaten bunlar ikili set halinde satılıyor ,-----ufaklık----diye bir marka arkadaşlarımdan duymuştum hem kaliteli hem de fiyatı çok uygun :)) Bebek eşyaları satan çoğu dükkanda var ...

Geçen gün alışveriş merkezinde lcw baktım , çok güzel üstler vardı gerçi heryerde yazlık modellerin üstü tunik gibi çok şanslıyız ,yazın hamile olmak çok iyi , dün bir yerde okudum araştırma yapılmış , sonbaharda ve kışın doğan bebekler daha zeki oluyormuş ( gerçi ben haziran doğumluyum ) nedeni tam olarak bilinmiyor ama hamilelik yaz dönemine geldiği için daha çok ve farklı besin alındığı için ve güneşinde etkisi olduğu düşünülüyormuş ( ben araştırmacıların yalancısıyım )

canım bende güneş ışığını iyi aldıkları için daha uzun boylu oldukalrını okumuştum sonbahar bebeklerinin
lcw bende bayıldım ama şimdi almadım bir gömlek aldım sadece robadan kilolar artsın ona göre alacağım çok şanlıyız gerçekten hihoyyyt

valla canım herkezin zevki farklı dese gel birlikte alalım eşek değilim onunda beğendiğinden alınır ama uyku seti zaten kaçtane alınıyorki bende beşik almıcam dedim eşime koltukta yatsın evimiz küçük zaten bu arada akşam baktım sonra tek kişilik yatak olan beşik ve şifonyerlere yatağı ve uyku seti içinde 1.300 tl pahalı kızlar valla hem kızım olucak diye pembe almak istemiyorum ben krem falan düşünüyorum ilerde belki 2 bebeğim olur ortak renk olsun hem pembe benim eşyalarıma hiç uymaz ne zor işler evlenirken karışınlar bebek olucak yine karışıyorlar

haklısın canım o konuda bencedei alsında belki de hoşuna gider...
ama senide aynına laıp gitse en matıklısı

valla canım herkezin zevki farklı dese gel birlikte alalım eşek değilim onunda beğendiğinden alınır ama uyku seti zaten kaçtane alınıyorki bende beşik almıcam dedim eşime koltukta yatsın evimiz küçük zaten bu arada akşam baktım sonra tek kişilik yatak olan beşik ve şifonyerlere yatağı ve uyku seti içinde 1.300 tl pahalı kızlar valla hem kızım olucak diye pembe almak istemiyorum ben krem falan düşünüyorum ilerde belki 2 bebeğim olur ortak renk olsun hem pembe benim eşyalarıma hiç uymaz ne zor işler evlenirken karışınlar bebek olucak yine karışıyorlar

Çok haklısın , canım düşün ben iç mimar olduğum halde benim kayınvalidem bazı şeyleri benden habersiz kendi zevkine göre aldı , eşimde bir güzel ödedi . Ama aynı kadında bir değişiklik yok en son eşim birlikte çıkıp bakın dedi bebek eşyalarına ama nerde , gidip yine kendi alıyor , banada yalandan istersen değiştirelim diyor ben de sallamıyorum .Bebek odasını sırf bu yüzden almıyorum bebeğim büyüsün daha kaliteli bir çocuk odası alıcam şimdi aceleye getirip ucuz ama zararlı bir şey almak istemiyorum ..-tatlicadiarzu-

Günaydın Kızlar? Herkesler iyimi?

Dün benim idrar yollarındaki sancılarım arttı. Doktorumu aradım tahlil istedi. Sabah idrar verdim geldim. Sonuçlarını öğleden sonra alıcam sanırım.

Buarada otobüste gelirken bir anne ve down sendromlu çocuğu oturdu yanıma.Çocuk 20 yaşlarında falandı. O kadar üzüldümki, gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. İnsan bir bebek sahibi olmadan önce bu tip şeyleri gerçekten anlayamıyormuş. İçim parçalandı desem yeridir. Annelerimiz derdi ya hep ''Anne olunca anlarsın'' diye. Gerçekten cuk diye bu laf oturdu artık yerine. Allah hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı bebekler nasip etsin.

Neyse ben bi geçmişi okuyup size dönücem fıstıklar...

Dün benim idrar yollarındaki sancılarım arttı. Doktorumu aradım tahlil istedi. Sabah idrar verdim geldim. Sonuçlarını öğleden sonra alıcam sanırım.

Buarada otobüste gelirken bir anne ve down sendromlu çocuğu oturdu yanıma.Çocuk 20 yaşlarında falandı. O kadar üzüldümki, gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. İnsan bir bebek sahibi olmadan önce bu tip şeyleri gerçekten anlayamıyormuş. İçim parçalandı desem yeridir. Annelerimiz derdi ya hep ''Anne olunca anlarsın'' diye. Gerçekten cuk diye bu laf oturdu artık yerine. Allah hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı bebekler nasip etsin.

aminn canımmmmm inşallah tahlilin temiz çıkar tatlım

canım çok güzel söylemişsin evet bu lafı belki dilllerine pelesenk oldu olarak algıladığımız zamanlarda olmuştur ama gerçekten anne olunca dünyayı farklı bir pencereden görüyorsun

Günaydın canım sana da...
Geçmiş olsun.. Umarım sonuçların güzel çıkar. Amin tatlım Allah hiçbir anneyi bebeğinden yana bir sınavla test etmesin. Hepimizin sağlıklı bebekleri olsun inş.

canım çok güzel söylemişsin evet bu lafı belki dilllerine pelesenk oldu olarak algıladığımız zamanlarda olmuştur ama gerçekten anne olunca dünyayı farklı bir pencereden görüyorsun

Annelik çok özel çok güzel bir duygu. Anne olmadan kimse anlayamıyor gerçekten.

Günaydın canım sana da...
Geçmiş olsun.. Umarım sonuçların güzel çıkar. Amin tatlım Allah hiçbir anneyi bebeğinden yana bir sınavla test etmesin. Hepimizin sağlıklı bebekleri olsun inş.

Saol cnm inşallah bakalım. Amin çok zor gerçekten. Allah bizi acılarıyla sınamasın

gunaydın kızlar hayırlı cumalar olsun ınsallah cumlemıze,
yasemıın cok gusel oglusunun cıcılerı.allah gule oynaya gıydırmek nasıp etsın kuzucuğa.gobişin de masallah cok gusel olmus yaw.
meryemim hayırlı haberlerle gel doktordan ınsallah cnm.
benım de uykumda bıle vardı gece suan yıne var.vajınamdan ıcerı bıcak batıo gibi oluo ara ara.niekünee??

Son düzenleme:
Günaydın özgecim , teşekkür ederim . Sana da geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz tahlilerinde ...

Otobüs olayına da gelince , gerçekten çok üzücü daha önceden gördüğümüz de iş güç koşturmacadan dolayı dikkat etmediğimiz ayrıntılar hamileyken daha dikkat çekici oluyor , ne yazık ki ben bakamıyorum artık çok üzülüyorum , herkesin içinde ağlamamak için başımı çeviriyorum .

yasemıın cok gusel oglusunun cıcılerı.allah gule oynaya gıydırmek nasıp etsın kuzucuğa.gobişin de masallah cok gusel olmus yaw.
benım de uykumda bıle vardı gece suan yıne var.vajınamdan ıcerı bıcak batıo gibi oluo ara ara.niekünee??

canım sende mi üşüttün yada adet tarihin mi geldi ozamanda olurmuş Allah şifa versin geçmişler olsun talışıma

sağol canım benim. inşallah
yaa bende oluyo ama ufak iğne batması gıbı zaman zaman hissediyoruym. heralde kendını hatırlatıyo sıpa dıyorum:) simdi senınkı abi ya bizimkinden o daha çok hıssettırır heralde:) için rahjjat etmıyorsa sor dr una canım. aklında soru bırakma

herkese günaydıııınnnn :) Umarım çoook güzel bir gün bizleri bekliyordur :) Nasılsınız bakalım?

Gnd cnm . Üşütmüş olabilirsin sende.

Günaydın özgecim , teşekkür ederim . Sana da geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz tahlilerinde ...

Otobüs olayına da gelince , gerçekten çok üzücü daha önceden gördüğümüz de iş güç koşturmacadan dolayı dikkat etmediğimiz ayrıntılar hamileyken daha dikkat çekici oluyor , ne yazık ki ben bakamıyorum artık çok üzülüyorum , herkesin içinde ağlamamak için başımı çeviriyorum .

Saol cnmcım inş. Evet anne olunca bakış açısı tamamen değişiyormuş

Teşekkürler Elacım :) Sen dün bütün gün ağır temizlik yapmadın mı , ben yorulduğumda oluyor çok kötü oluyorum ama sen kendini daha da kötü hissedersen dr. ara , geçmiş olsun canım .

günaydın kızlar..ancak geçmişi bitirebildim..dilekcim gözün aydın canım testlerin temiz çıkmış..darısı hepimizin başına..benim iki gündür akıntım artmıştı ve rengide çok özür dilerim yeşil gibi bir görünüm aldı..hemen dr aradım ve bana miko penotran diye içinde tek adet bulunan bir fitil verdi gece yatarken kullandım..şu an daha iyiyim..dr herhangi bir sorun olmayacağını söyledi..aman kızlar üşütmemeye çalışın valla çok çekiyoruz sonra..

Back
X