• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..ancak geçmişi bitirebildim..dilekcim gözün aydın canım testlerin temiz çıkmış..darısı hepimizin başına..benim iki gündür akıntım artmıştı ve rengide çok özür dilerim yeşil gibi bir görünüm aldı..hemen dr aradım ve bana miko penotran diye içinde tek adet bulunan bir fitil verdi gece yatarken kullandım..şu an daha iyiyim..dr herhangi bir sorun olmayacağını söyledi..aman kızlar üşütmemeye çalışın valla çok çekiyoruz sonra..

geçmiş olsun canım

valla ıkısı de kudurmus ama cıftlesemedıler.behlul hanı kadını calısma odasına cagırmıstı ya.o da aksam kendı gtmedı kocasına dedı kı behlulun durumu ıyı deıl calısma odasında gt bak dedı esıne.esını gonderınce behlul de sınır oldu gelmedıgıne.benle oyun oynuo dıe dusundu.adnan,ankaraya gttı iş için bunlar bunu fırsat dıe dusunuolardı ama behlul bıhtere kızınca evden gttı o gece cıftlesemedıler yanı.ertesı gun behlul eve gelınce bıhter suslenıp hemen ındı asaga behlul buna kızdı benle oynuon ama akıllandım dedı.o da behlulu opmeye kalkarkeeeeeeen matmazel odadan cıktı bunlar oole kalakaldı.hihoyyyt

ayy bende izleyemedim. arkadsımı zıyarete gıtmıstım. tamamını anlatsın birisi.
pembe şimdi olmasa 3 5 bolume o iş tamamdır:D

kızlar çok teşekkürlerrr.kaydirigubbakcemile5

yahu şovu izlemek güzel demi koyasın bi resimcikte bizde baksak şöyle değişik dimi yaa:)bu arada canım başka topikte göbişler dur yapıştıriim 2009 eylül anneleri göbekler tokuşturulsun :) - Sayfa 12 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

bu arada elacım göbişler 18.haftada çekiyo mu yoksa kıs ama zayıflamadım keşke zayıflasam yanee.tabi sağlıkla canım yani almasamda olur dicem o da olmıcak fazla almasam diyim o zaman sağlıkla ayyy karıştırdım üfffff:1ninca:

Canım olsa dükkan senin benim makinada sorun var çekemiyorum.:(((( yoksa şimdiye çoktan koymuştum.

adnan bey bıhterle evlenecegını matmazele soyledıgı zaman matmazel adnanı sevdıgınden cok uzulmus ona mektup yazıp evden ayrılmaya nıyetlenmıs ama sonra adnan salmayınca onu,mektubu da saklamıstı.o mektubu katya aldı ya fırdevs onu bhtere gostrdı bıhter de mektubu okudugunu ıma eden bırkac cumle soyledı sofrada matmazele.o da uzuldu.arsen hanıma durumu anlattı.haftaya nolr bılemem:sm_confused:

ama arsen hanım matmazelden yana.bıhtere yedırmez onu solim.sositososito
fırdevs de salak oyuna gıttı delı gıbı para kaybetti.
bıhter katyayı yanına aldı bundan sonra bana calısıcan anneme dııl annemın burdan gtmesı benım bı sozume bakar dedı.katya yusuf yusuf:bbo:

sağol petişko

yalnız tamam da asıl hikayede ednın beyin bihteri "kadın gibi hissettirememe" sorunu vardı. bu dizide onu işlemiyorlar. bihter de "allahım ben ne kadar gencim güzelim" diyerek kendini şaşırıyordu. bence dizi böyle güdük kalıyor.

Back
X