• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu gulben agustostan bahsedıo dogum ıcın.bız bıle eylulde dogurcaz dıoz bu kac aylık dogrcak bea

4 aylık mı yuhhhh e bu kadın daha yenı 2.5 aylıktı bızle bır mı hamıle kaldı anlamıom ben bunların ne cabuk gecuo hamılelıgı yaa

oohoho postpartum olayın girmişiniz gençler

GÜNAYDIN HEPİMİZE :)
ya tvde görünce bilgi manasında şeyettik yaa henüz girmedik yaniii:)
MAŞALLAH CANIMMMMMMMMMMMMM:nazar:
canımcım sanada moziciğimede teşekkürler hepimise maşallahhhh.
Canım olsa dükkan senin benim makinada sorun var çekemiyorum.:(((( yoksa şimdiye çoktan koymuştum.
olur olur bende öyleydim sonra kara liste dediler uğraştım anacım aman dedim listeye girmiiim:)
4 aylık mı yuhhhh e bu kadın daha yenı 2.5 aylıktı bızle bır mı hamıle kaldı anlamıom ben bunların ne cabuk gecuo hamılelıgı yaa

ya sorma gitsin onlarınki hemen geçiyo gibi oluyo bana ama bizimki geçmiyooo.demette daha dün hamileydi bugün doğuruverdi yaa :)belki bize öyle geliyo.bu arada hem dizi hemde diğer bilgiler için çok teşekkürler canım harikasınnn.naklen bilgi:):enbuyukkk:

Özellikle İstanbulda oturan arkadaşlar ,

Alışveriş için forumu gezerken rastladığım birisi şunları yazmış. İstanbulda oturan arkadaşlara belki faydası olur diye paylaşmak istedim...

herşey hallolur kızlar panik yapmayın...aslında en doğrusu 7. aydan sonra başlamak ama insan buldumcuk oluveriyor valla....32 yaşında benim gibi ilk çocuğunuzu doğuracak olursanız çarşı/pazardan çıkamıyorsunuz...arkadaşlar ben mağaza kazığı çok yedim...içinde 2 takım olan, çok parçalı hastane çıkışlarına (idilbaby nin ) 60 ytl para verdim...ama geçen cumartesi mercan/tahtakale/mahmutpaşa ya gidince beynimden vurulmuşa döndüm...şimdi size bir adres vereceğim...gidin bir bakın...aynı hastane çıkışları (marka farklı) 20 ytl...mevlüt takımını ben 45 ytl ye aldım..orda 15 ytl...nevresim takımları 14 ytl...3 parça çıtçıtlı body 7.5 ytl...pijama takımları 7 ytl...havlu tulumlar (şapkaları da var) 7.5 ytl...boşu boşuna mağaza kazığı yedim kızlar...uyku tulumları 13-14 ytl...mercan / çakmakçılar yokuşu / no:18/1 / üçler çeyiz& bebe mağazası....oraya gitmişken mahmutpaşayı da gezin derim...

sac boyasındaki,deodoranttaki,ojedeki kursunlar bebegın beynıne ve annenın bagısıklık sıstemıne zarar verıomuşş

dilekcim çok sağol canım ya çok yararlı bilgi vermişsin gerçekten.o bayanada teşekkürler tabi senin gıyabında.oralar gerçekten izmirin kemeraltı gibi ama dahada büyük ve uygun olanı düşünün öyle.yokuşta bi iç çamaşırcılar bi abiyeciler bi kabancılar öyle gidiyor.aslında gezmeye falan geldiğinizde uğrasanız ne iyi olur.

kızlar bu arada evriş agustos annelerınden. bana tedavım sürecinden en büyük desteği veren dostum. oda bır erkek beklıyor. oğlumun kuzey abisini:)

ay kıyamam allah cagla sıkele de tez zamanda nasıp etsın anne olmayı.

amin ya haklısın çok seviyorum onuda alişanıda çok iyi arkadaşlar çok tatlılarrr.

bu arada eminönü havuzlu han sadece bebek eşyaları satan bir yermiş ve çok uygunmuş.gittiğimde bilgi veriyim size.

dilekcim çok sağol canım ya çok yararlı bilgi vermişsin gerçekten.o bayanada teşekkürler tabi senin gıyabında.oralar gerçekten izmirin kemeraltı gibi ama dahada büyük ve uygun olanı düşünün öyle.yokuşta bi iç çamaşırcılar bi abiyeciler bi kabancılar öyle gidiyor.aslında gezmeye falan geldiğinizde uğrasanız ne iyi olur.

Rica ederim canım umarım işinize yarar. Belki İzmirde de vardır bu kadar uygun yerler ama biz bilmiyoruz sanırım. Artık bu halde İstanbula gezmeye gelmek çok zor. Aslında eşimle planlarımız arasında bir İstanbul turu vardı ama artık o turun yakın zamanda gerçekleşmesi sanırım imkansız:(((

slm kızlar, geçmişi daha yeni bitirdim,bende sabah temizlik yaptım yoruldum, bakıyorum da dizileri anlatmaya başlamışsınız, ela da tam özet geçmiş.

tanıyoruz kendısını.yanı ben agustos annelerını de takıp ettıgımden bılıorum.allah tamamına erdırsın ınsallah.hatta bazı konularda onlara sorular da sordugum oluo herkes cevaplıo saolsun.hem ılerıde yasıyacak olduklarımızı da onlardan ogrenıorum bazen okuyarak.doktor benım dogum ıcın de agustos dedı ama ben sızlerı bırakıp gıdemedım

evrişede hayırlı doğumlar diliyoruz burdan :CüvCüv:

Tesekkur ederim çok zarifsiniz.. Msms.. benim canım ciğerimdir, iki senedir, her gün aktif konustugum, yediğimin içtiğimin ayrı gıtmedıgı bir dostum olmustur kendisi.. çok kıymetlidir benim için..

Hepinize bende hayırlı dogumlar dılıyorum.. hersey gusel gecsın, tüm asamalarınız keyifle gecsin. Allaha emanet olsun evlatlarınız.

Rica ederim canım umarım işinize yarar. Belki İzmirde de vardır bu kadar uygun yerler ama biz bilmiyoruz sanırım. Artık bu halde İstanbula gezmeye gelmek çok zor. Aslında eşimle planlarımız arasında bir İstanbul turu vardı ama artık o turun yakın zamanda gerçekleşmesi sanırım imkansız:(((
ya dediğin gibi vardır mutlaka dilekcim.olmaması mümkün değil.ve inanki farkeden belki 5-10 yani.o yüzden hiiç buralara gelmeye deymicek Allah bilir.
slm kızlar, geçmişi daha yeni bitirdim,bende sabah temizlik yaptım yoruldum, bakıyorum da dizileri anlatmaya başlamışsınız, ela da tam özet geçmiş.

kolay gelsin şeker.sağolsun ela ayaklı tv guide :) canım eloşummm.o yazan ellerine sağlıkkk.

Back
X