• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım kolay gelsin sağol artık acısada mecbur gideceğim
Teşekkür ederim tatlım. Merak etme acımaz. Alışana kadar ilk bir iki çekişte acır ama sonra hissetmezsin bile.

dılek
ama bu fotodakı senın oncekı fotona hıc benzemıoo:1shok:
yaaa ayrıca arkadan saat kulesını hayal etmedıgımızı zannetme : ühühüüüüüü

Alemsin kız benim tabiki:))) Diğer foto çok yakından çekildiği için sana öyle gelmiştir.
Ayrıca o resimde konakta değil, kuşadasındaydım ama gerçektende saat kulesinin oraya çok benziyor ağaçlar falan:)))

evet pembemavicim en iyisi kafa bulandırmamak bu sitedede çok vardı testi kötü çıkıp aylarca dualar eden ve bebeği sapasağlam çıkan...o stres hem seni hemde bebeği öyle çok yıpratıyorki anlatamam. görümcem 20 sene sonra hamile kaldı o amniosentez sonucunu alana kadar ne üzüntüler çekti...

aramıza yeni katılan arkadaslar hoşgeldiniz a.s.bu arada bende cok basağrısı cekiyorum demek lavanta yağını öneriyorsun elacım :) bayan marankisengözlerimebaksanab

kızlar sız su gulben ergenın hamıle konserınde verdıgı elbıseyı hatırlıomusunuz dugun ıcın sordum ya sıze genen gun ben cok begendım nasıl sızce bu elbıse?

Eklentiler

• $2496110.webp
    $2496110.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 39
kizlar benimde 2li testim kötü cikti.hemde baya bi kötüydü.plasentadan doku aldilar ilk sonuclar temiz cikti cok sükür ama detayli sonuclari p.tesi konuscaz dr.la.o zaman geliyomus sonuclar.hayirlisi insallah ama ben pozitif hissediyorum.allahtan baska kimse bilemez ne olacagini.herseyin hayirlisini versin rabbim insallah.

merhabalar bende forumda uzun süredir olmama rağmen burayı yeni keşfettim. adım hande.30 yaşımdayım. benim 2. bebeğim yoldaki bir oğlum var 4 yaşında........ bugün tam 12. haftam benim cuma günü dr. kontrolüm var en son 7 haftalık görmüştüm....kalp atışlarını dinlemiştik. şiimdi ikili test yapılcak sanırım..... benide aranıza alırmısınız

merhabalar bende forumda uzun süredir olmama rağmen burayı yeni keşfettim. adım hande.30 yaşımdayım. benim 2. bebeğim yoldaki bir oğlum var 4 yaşında........ bugün tam 12. haftam benim cuma günü dr. kontrolüm var en son 7 haftalık görmüştüm....kalp atışlarını dinlemiştik. şiimdi ikili test yapılcak sanırım..... benide aranıza alırmısınız

Hoşgeldin canım aramıza. Sağlıklı bir hamilelik dilerim. Allah yavrularını sana bağışlasın

canım hoşgeldin seninle aynıyız sanırım bende 12+0 hayırlısıyla kucağına al inşallah bende cumartesi gidecem ikili test için hayırlı haberler alırız inşallah :nazar:

kızlar sız su gulben ergenın hamıle konserınde verdıgı elbıseyı hatırlıomusunuz dugun ıcın sordum ya sıze genen gun ben cok begendım nasıl sızce bu elbıse?

Canım güzel aslında ama bana biraz fazla parlak gibi geldi. Sonuçta sahne kostümü.

Hoşgeldin canım aramıza... Bebeğin hayırlı olsun. Sen çoğumuzdan daha tecrubeli bir annesin hepimize yardımcı olursun burda...Allah bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.

hoşgeldin canım aramıza aldık kabul ettik bile :))çok güsel vakitler geçireceğine emin olabilirsin burda sağlıklı sıhhatli hamilelik olsun inş. hepimiznkia.s.

geldım kızlar
pembe banada çay iyi geliyor. bende kahveyi zaten sevmezdım cayıda çok acık gunde 1 tane içiyorum.
petibor lavanta yagını bılıyorum canım. ama sankı ne kullansam zarar verecek oğluma:( zaten antıbıyotık kullanmıstım

Canım güzel aslında ama bana biraz fazla parlak gibi geldi. Sonuçta sahne kostümü.

Hoşgeldin canım aramıza... Bebeğin hayırlı olsun. Sen çoğumuzdan daha tecrubeli bir annesin hepimize yardımcı olursun burda...Allah bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.

ben bunu kuzenımın dugunu ıcın sormustum.yıne de parlak mı dıosunuzfisfisfis

hoşgeldin handecim... ikinci kez anne olacksın sende demek ne güzel... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Back
X