Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim tatlım. Merak etme acımaz. Alışana kadar ilk bir iki çekişte acır ama sonra hissetmezsin bile.canım kolay gelsin sağol artık acısada mecbur gideceğim
dılek
ama bu fotodakı senın oncekı fotona hıc benzemıoo:1shok:
yaaa ayrıca arkadan saat kulesını hayal etmedıgımızı zannetme : ühühüüüüüü
Dilekcim kolay gelsin.
dilek canım haklısın sağol canım benim allah yardımcın olsun
kızlar sız su gulben ergenın hamıle konserınde verdıgı elbıseyı hatırlıomusunuz dugun ıcın sordum ya sıze genen gun ben cok begendım nasıl sızce bu elbıse?
kızlar sız su gulben ergenın hamıle konserınde verdıgı elbıseyı hatırlıomusunuz dugun ıcın sordum ya sıze genen gun ben cok begendım nasıl sızce bu elbıse?
merhabalar bende forumda uzun süredir olmama rağmen burayı yeni keşfettim. adım hande.30 yaşımdayım. benim 2. bebeğim yoldaki bir oğlum var 4 yaşında........ bugün tam 12. haftam benim cuma günü dr. kontrolüm var en son 7 haftalık görmüştüm....kalp atışlarını dinlemiştik. şiimdi ikili test yapılcak sanırım..... benide aranıza alırmısınız
merhabalar bende forumda uzun süredir olmama rağmen burayı yeni keşfettim. adım hande.30 yaşımdayım. benim 2. bebeğim yoldaki bir oğlum var 4 yaşında........ bugün tam 12. haftam benim cuma günü dr. kontrolüm var en son 7 haftalık görmüştüm....kalp atışlarını dinlemiştik. şiimdi ikili test yapılcak sanırım..... benide aranıza alırmısınız
Canım güzel aslında ama bana biraz fazla parlak gibi geldi. Sonuçta sahne kostümü.
Hoşgeldin canım aramıza... Bebeğin hayırlı olsun. Sen çoğumuzdan daha tecrubeli bir annesin hepimize yardımcı olursun burda...Allah bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.