• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ooo maşallah kızlar ben daha yeni yeni bakmaya başladım erken diye, siz alacaksınız bile ne güzel..peki mobilya mı , park mı düşünüyosunuz?

ooo maşallah kızlar ben daha yeni yeni bakmaya başladım erken diye, siz alacaksınız bile ne güzel..peki mobilya mı , park mı düşünüyosunuz?

kesinlikle park düşünüyorum ben, onu kullanamayacak kadar büyüyünce baza + yatak alırım kullansın evlenene kadar -tatlicadiarzu-

kısss yakınmışız olsun kardeşım benim...ee bi daha düşünürmüsün bebişine kardeş..o ne zmn olur düşünürsen

canım Allah bebeğime uzun ömür versin ama pek düşünümüyorum çalışırken çok zor bide yaşda var ama tabii kalırım falan o zaman aldırmam asla ama planlı olarak 2.yi düşünmüyorum keşke çalışmasam benim arkadaşım var çalışmıyor 3. bebeğini dünyaya getirdi bu ay ne güzel bizde 3 kardeşiz çok güzel oluyor çok kardeş nasip

sevimli şey seniiii :roflol: :roflol:
şaka canım çok şekersin a.s.

canım Allah bebeğime uzun ömür versin ama pek düşünümüyorum çalışırken çok zor bide yaşda var ama tabii kalırım falan o zaman aldırmam asla ama planlı olarak 2.yi düşünmüyorum keşke çalışmasam benim arkadaşım var çalışmıyor 3. bebeğini dünyaya getirdi bu ay ne güzel bizde 3 kardeşiz çok güzel oluyor çok kardeş nasip

evet cnm haklsın ama kardeşsiz de zor ya.yazık kız bebişine öle yanlız yanlızz.biz 3-4 yıl sonra nasipse bidaha düşünüyoruz ama bakalım zaman çok Rabbim ne gösterecek..hayırlısı

Back
X