Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bim de bugün bi kampanya var johnsoni baby nin yeni doğan yağıkremi havlusu şampuanı 17.95 tl bilginiz olsun ben gidiyoım almaya
dilek kolay gelsin canım.
iyi ki varsınız moralim bozuktu iyim canım sanada şirketinizede Allah ayrıdm etsin süper ağırlayın inşallah misafirleri
kızlar şifaya gidemiyorumm muayne sistemleri dğeişmiş bir gün bi doktor bir gün bir doktor bakıyormuş bide ameliyatları varmış benim doktorun doluymuş kapalıymış sinir oldum perşembeye verdi oda 9 da gitçem ama çok beklermişim falan filan. bende bekleyemem böyle giderse gitmicem şifaya canımı sıktılar ya ssk'lıyız diye böyle yapıyorlar ya. bende karar veridm yarın yada bu gün karabağlara gidicem ordaki tıp merkezinde 3lü testte yapıyorlar ultrasyonada girerim arıcam birazdan belki bu güne belki yarına randevu alcam
canım ne yaptın randevu alabildin mi kendine merak ettim. karabağlara gidecegim falan demişsin ya eger vaktin varsa ve çok uzak değilsen şirinyer nato nun orda özel doruk tıp merkezi var bu gün için randevu alabilirsin istersen ssk lıda 19 lira fark alıyorlar sadece. bende dün gece kötü bir olay yaşadım gidip bebeğimi görmek istedim orayı aradım ilk kez gidecegim ama gidenler çok memnunmuş kendi dr.umdan randevu alamadım bende ordan aldım gidip bebeğimi görmem lazım bu gün. istersen sende oraya git bu gün için canım istersen tlf numarası 4876060
Emsalcim çok geçmiş olsun yaa, umarım o kötü olayın etkileri bugüne kalmamıştır ve inşallah bebeğinle ilgili en küçük bir sorun yoktur.
canım ne yaptın randevu alabildin mi kendine merak ettim. karabağlara gidecegim falan demişsin ya eger vaktin varsa ve çok uzak değilsen şirinyer nato nun orda özel doruk tıp merkezi var bu gün için randevu alabilirsin istersen ssk lıda 19 lira fark alıyorlar sadece. bende dün gece kötü bir olay yaşadım gidip bebeğimi görmek istedim orayı aradım ilk kez gidecegim ama gidenler çok memnunmuş kendi dr.umdan randevu alamadım bende ordan aldım gidip bebeğimi görmem lazım bu gün. istersen sende oraya git bu gün için canım istersen tlf numarası 4876060
masallah demeden gecmeyelim
![]()
masallah demeden gecmeyelim
![]()
oraya da yakınım canım bende duydum güsel bi yermiş olmadı oraya gideyim ya
yerinide biliyorum