• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya çatlıyor dur karnın dediler de arızalardan biri bende ohaa dedim daha şimdiden ben çatlarsan sonaylarda yarılmam lazımmmdelikafadulden

tabıkı dorduncu ayı doldurdukan sonra catlamalar baslıyormus ondan dolayı bol bol kremlenecez artık
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm dua edin çok heyecanlıyım bebeğimde iyidir inşallah

ayfer canım seneye bebegınle gıdersın. gercekten çok guzel tesıs. benım esımde bu sene guzel tatıl yapmak ıstıyorum senınle dıye tutturdu. gelecek beyfendı nasıl olacak bılmıyoruz ya. bu son tatıl gozuyle bakıyoruz:):)

Ah ah ne şanslısın şekerim ben eşime dedim , hazirana erken rezervasyon yaptıralım diye bana sana sakıncalından bir başladı , bebek arabasından bir çıktı ki sorma :)) Sanırım biz gidemeyiz ...Ben de yorucu bir seneye girecez gitsek süper olur diye düşünmüştüm ama kısmet .

kızlar yarım saat sonra çıkıcam çok heyecanlıyım ya

Canım güzel haberlerle dönersin inşallah :)

yaww kısslar benim iki yanımda karınım yanlarında ağrılar oluyp neden kii tepikliyomu bebiş genişliyormuyum sizce karnımda kaşınıyo bnm 2 gündür..yağlanıp duruyom yaa

Benim karnım çok erken kaşınmaya başladı, sakın kaşınma canım yağlan bol bol bir de bebişin hareket ediyordur bence ondan dır bu ağrılar , annem söylemişti hafif hafif bir sağda bir solda hisssedersin demişti :)) Ay ne güzel :)

kısmet zeytin ya. ama sorun olmaz. hazıranda her turlu rahat gecer tatılımız. çok sukur sorunlu hamılelert değiliz

bircancım kocaman sırıtmamıza sebep olacak haberlerle gel e mi tatlım kaydirigubbakcemile3

ya bi de benim 15 dakikadır karnıma bi ağrı girdi, doğrulamıyorum...
sancılar giriyor arada bi...

sezens
senı hep goruorum ama kendını tanıtmadın bıze katılsana muhabbetımıze.her gun aynı seylerı konusuoz ama olsun sevıoz bız bırbırımızı

DEME KISSSSS ay yaaa moralmanım bozuldu bak

tabii fussiletcim, söylemekten hoşlanmıyorum ama bi çok hamile bayan hamileyken çatlamadığını sanarak çok seviniyorlar, ama karnın gerginliği inince yani doğum olunca çatlaklar ortaya çıkıyor ve şöyle bi cüle oluşuyor: "hamilelikte yoktu, doğurdum çatladım" :roflol:
onun için göğüsler dahil yağlanıp kremlenmemiz lazım -tatlicadiarzu-

Back
X