Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey harikasin canim ya yazilarinizi okudukca guldummmmmmm halada guluom walla kiz bunlar gunes nedir gormedikleri icin heryerlerini gunese gosteriyorlar burdakilerde ole 12derecede adamlar ustsuz gezio kadinlar bikini usttuyleeeeeeee yanmis bunlar itfayiye lazimmmmmmmmmkötükedihüsoklava:
hko 08 hayurlısı olsun tatlım ne bu yaaaa tosunlar bastı yawwww nerde kısslarrr
umarım canım inşallah gideris bizde.başbaşa tatilinis hayırlıs olsuuunayfer canım seneye bebegınle gıdersın. gercekten çok guzel tesıs. benım esımde bu sene guzel tatıl yapmak ıstıyorum senınle dıye tutturdu. gelecek beyfendı nasıl olacak bılmıyoruz ya. bu son tatıl gozuyle bakıyoruz:):)
kızlar başagrısı i,çin lavanta yağı ıyı gelıyormus. bıraz masaj yaparak yedırın. bende ablamdan bır yag aldım. koreden gelmıstı bır yag agrılara çok ıyı gelıyo onu kullanıyorum artık agrım oldukca
umarım canım inşallah gideris bizde.başbaşa tatilinis hayırlıs olsuuun
yağu şu lavanta yağını alimde kurtulaım.bide minoset parasetamollü dimi?
umarım canım inşallah gideris bizde.başbaşa tatilinis hayırlıs olsuuun
yağu şu lavanta yağını alimde kurtulaım.bide minoset parasetamollü dimi?
HADİ GÖZÜN AYDIN nihalcim geç olmuş ama öğrenmişsin başımıza geliyo bazen böle şeyler takma kafana bebişin ii demi boşveeerr
bircaN CIM SENİNDE GÖZÜN AYDIN haberler bekliyoz artık senden
ee sen kız ortalamasını arttırırsın canım beklıyoruz:)
canım sızın dogum izişnleri nasıl oluyo. hanı bızım 4 ay. ama sızın tatıle gelınce ne oluyo
Arkadaşlar merhaba şimdi doktordan geldim. Bebeğim çok iyiymiş gelişimi tahliller verdim 3 gibi tekrar almaya gideceğim. Veeee oğluşum olacakmışkaydirigubbakcemile2
kızlar yarım saat sonra çıkıcam çok heyecanlıyım ya
canım ya çok sevindim inan bakalım biizmki tosun mu prenses mi
yaww kısslar benim iki yanımda karınım yanlarında ağrılar oluyp neden kii tepikliyomu bebiş genişliyormuyum sizce karnımda kaşınıyo bnm 2 gündür..yağlanıp duruyom yaa
ya ewet benim is arkadasim rus kadin 55 yasinda iki cocugu var ve kiz gibi hicbiryerinde deforme yokkkkkkkkkk hayranim kadina yaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-valla oyleler yaa gunes gormeye gelmiyorlar:) ama rus kadınlara ne yalan soylıyım ozenıyorum. nasıl fızık o yaa. ınce uzun boylarınca cocukları var zerre sorun yok vucutta.