• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar simdi doktordan geliyorum kizim oluyormus :)

Tebrik ederim canım bir kuku daha geliyor ha :)))

ohh siz ne güzel buluşacaksınız.. ama bizim öyle bi şansımız yok tabi.. izmirliyim ama bodrumda yaşıyorum... sevdiklerine doğup alışıp yaşadığın kendini bulduğun yere uzak olmak ve herşeyden mahrum kalmak okadar zorki...... Allah kimseyi hastalıkla ve yalnızlıkla sınamasın.... senağlama mirmirmirmir

Öyle düşünme canım , insan bazen iş güç yaşam koşturmasından sevdikleriyle aynı şehirde bile olsa görüşemiyor , ayrıca sen çok güzel bir şehirde yaşıyorsun tadını çıkartmaya bak :)

ıkılıdekı gıbı kan alıyolar ve bebegın bazı kemık olcumlerını yapıp rısk belırlıolar o kadar ac veya tok farketmez.bız bı cogumuz ogrendık cınsıyetlerını.ıns sız de yakında ogrenırsınız

inşallah.......dr bana erkek gibi dedi ama kuyruğuda olabilir o dedi..merakla bekliyorum....

yaw kızlar ne çok yAazıyonuz oku oku bitiremiyorum....napıyonuz bakalım nasıl gidiyor...bebekler nasıl...bulantıları hala çok şiddetli olan varmı aranızda...

benım bulantılarım bıtelı nerdeyse bır ay oluyor.ara ara cok hafıf oluyor sımdı kasık agrısı problemım var bıraz.

evet günlerimiz ayni ama benim ultrasonlarda hep 1 hafta küçük çikiyordu:çok üzgünüm: bakalim bu kontrolde doktor ne diyecek...

banada doktor ultrsonda 1 hafta küçük dedi geçen ay üzülme canım..toparlanıyolar emin ol1 hafta küçük veya büyük farketmiyor yani..

bukeeeet tebrik ederim hayırlısı olsun....bi kızımız daha mı olucakkk ne güsell bende bi öğrensemmm

hayırlısıyla öğrenirsin inş.canım bnm

inşallah sağlık sıhhat tabiki çok önemli ama insan merak etmiyor değil :ecrin_bebek:

banada öyle geliyor... eylülde gelecek bebiş....

Hayırlısı olsun , ama genelde hamile bayanlar tam 40 haftayı doldurmuyolar benim normal 25 eylül görünüyor ama ben daha önce gelir diye tahmin ediyorum .

ben 16+6 haftalıgı9m canım yarın nasıpse 17. haftaya gırıyorum.yarın belkı doktorada gıdecem benımkının cınsıyetıde ınsallah bellı olur

inş.cnm siz daha büyükmüşsünüz bizden

inşallah sağlık sıhhat tabiki çok önemli ama insan merak etmiyor değil :ecrin_bebek:

Hayırlısı olsun , ama genelde hamile bayanlar tam 40 haftayı doldurmuyolar benim normal 25 eylül görünüyor ama ben daha önce gelir diye tahmin ediyorum .

ayy evet merak ta bizlerin üstüne yokk

fusılet doktor bana 12 eylul dogum tarihi olarak verdi senin kacnda.birde ban en son gıttıgımde bu bebek eylulu beklemez demıstı genelde yaz aylarında bebekler durmuyormus.

tesekkürler kizlar cok mutluyum allah gönlüme göre verdi, insallah sizlerinde istedigi gibi olur cinsiyetler tabiki saglikla beraber.

Back
X