• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

elacım, gözün aydın, meraklanma inşallah güzel çıkar sonuçların.

inşallah canım :) Alacaksın da emin ol , iyi düşünelim iyi olsun ...

Ela cığım ayrıntılı ultrason sanki son aylarda diye hatırlıyorum ama yalan olmasın
testin sonuçlarının da iyi çıkacağına eminim hayırlı haberler al

kızlar dualarınızı yavrumdan eksık etmeyın nolur.rabbım su cuma mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne benım de yuzumu guldursun.hamıle oldugumu da,bebegımın cınsıyetını de cuma gunu ogrenmıstım en mutlu gunlerımdı.ınsallah bu cuma da oyle olur.dua edın canlarım

Elacım , umarım herşey yolundadır ve test sonucunda güzel çıkar. Bu arada dün isim düşünmüşsün yaa "E" harfi ile başlayan benim eltimlerde sizin gibi. Eltimin ismi Emel ,
kaynımın Emin. İlk bebekleri kız olduğu için adını Ezgi koymuşlar 3 yıl önce erkek bebekleri oldu çok isim düşündü onlarda "E" harfi ile başlayan. Sonunda EZEL koydular bilmiyorum beğenir misin ama.. Ben beğenmiştim..

dusundugun ıcın saol dılkecımben begendım de bılıosun erkekler bu konuda daha tıtız.aksam bır suru ısım saydım hıcbırını begenmedı.tutturmus egemen olsun dıe.ben de cocuga cok uzun ısım koyma taraftarı dıılım ama nolcak bılmıorum

Ela cığım dualarım seninle
kızlar bu arada 20. haftamız dolduğunda sağlık ocağında tetanoz aşısı olacağız

Ela cığım dualarım seninle
kızlar bu arada 20. haftamız dolduğunda sağlık ocağında tetanoz aşısı olacağız

ayrıntılı ultrason bılgısı ıcın saol canım.heyecandan netten bakmak akılıma bıle gelmemıs.allah hepınızden razı olsun ınsalllah

dusundugun ıcın saol dılkecımben begendım de bılıosun erkekler bu konuda daha tıtız.aksam bır suru ısım saydım hıcbırını begenmedı.tutturmus egemen olsun dıe.ben de cocuga cok uzun ısım koyma taraftarı dıılım ama nolcak bılmıorum

Rica ederim tatlım. Evet erkekler isim konusunda daha seçiciler galiba. Bencede Egemen uzun bir isim, söylemesi de bu nedenle zor olur.

Bircancım canım maşallah bebişine kırkbir kere:nazar:
Yer onu teyzesi yer , inşallah birgün o içindeki miniği gerçek hayatta kucağımda da sevebilirim.. Ay şimdiden sabırsızlandım valla delikafadulden
İki gündür topiği tosunlar bastı vallahi. Kız yoksa seninkide mi erkek acaba kaydirigubbakcemile3

evet tatlım ya o günlerde gelcke ne güsel ya bende heyecanlandım

dilek canım biz de 24 saat sonra bebeklerimizi görcez ben tam 1 aydır görmüyorum çok özledim sağlıklı olsun tabii birde gösterirse cinsiyetini daha çok sevinicem

bircan canım tatlı yeseydin keşke ozaman bebekler çok hareket ediyormuş benim geçen gittiğimde ölçememişti tam tatlı bişeyler atıştır 10 dak sonra gel demişti ve gerçekten istediği gibi ölçmüştü keşke sende öyle yapsaydın

dilek canım biz de 24 saat sonra bebeklerimizi görcez ben tam 1 aydır görmüyorum çok özledim sağlıklı olsun tabii birde gösterirse cinsiyetini daha çok sevinicem

bircan canım tatlı yeseydin keşke ozaman bebekler çok hareket ediyormuş benim geçen gittiğimde ölçememişti tam tatlı bişeyler atıştır 10 dak sonra gel demişti ve gerçekten istediği gibi ölçmüştü keşke sende öyle yapsaydın

ya çikolata yedim benim kuzu pek bir rahatına düşkün maşallah babası gibi

Evet tatlım yaaa az kaldı bende çok sabırsızlanıyorum. Yarın tam bu saatte muhtemelen doktorun yanına girmiş oluruz... Çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır canım yaaa...

Öncelikle herkese günaydın kızlar. Keyfiler iyidir umarım.

Bircancım Canım benimmmmm çok sevindim bebişinin iyi olduğuna. Desene seninkide nazlı çıktı açmadı bacaklarını. Sağlıklı olsunda hiç problem değil. Ayrıca o fotodaki ayağı böyle ısırasım geldi dişlerimi sıktım yemin ederim kaydirigubbakcemile3

Ecemcim ve sadcım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inş.

Yasemincim paşan hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla gelsin. Bu arada forumu pipiler basmaya başladı ya kaydirigubbakcemile3

Elacım Testin iyi çıkıcak ben eminim. Stres yapma. Hayırlı haberlerini alıcaz seninde.

Evet tatlım yaaa az kaldı bende çok sabırsızlanıyorum. Yarın tam bu saatte muhtemelen doktorun yanına girmiş oluruz... Çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır canım yaaa...

Dilekcimmm sende hayırlı haberlerle gel tatlım. Prensesini görceksin ne güzel :teytey:

günaydın kıssslar cümleten hayırlı cumalar...Rabbim bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin inş.

kızlar bimden aldım ben .gerçekten çok uygun 18 tl fiyatı..tek tk almaya kalksan 30 tl yi geçiyo tavsi ederim.resmini koydum:)

Eklentiler

• $PICT0577.webp
    $PICT0577.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 14
dilekçim gnaydın sen bu sefer sık oldu galiba dr gidişin demi...ben 2 li testten sonra 10 nisanda gidicem bu senin 2. gidişin kıskandım yaaaa

Dilekcimmm sende hayırlı haberlerle gel tatlım. Prensesini görceksin ne güzel :teytey:

Sağol canım benim.. Bu arada sana birşey sorucam özgecim hani sende bebeğine klasik müzik dinletiyorsun yaa.. onu nasıl yapıyorsun. Yani MP3'ün kulaklıklarını göbeğine mi koyuyorsun yoksa normal hopörlörden açıp mı dinletiyorsun?

Back
X