• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

acıtıyor mu acaba o aşılar senağlama
doğumu düşününce doğumdan değil serum iğnesinden korkan birinden başka nasıl bi soru çıakrdı ki zaten -tatlicadiarzu-

:))) ben daha önce yaptırmadığım için bilmiyorum ama eğer doktor yapılacak derse yiyecez iğneyi.

Bende açıkcası sonta'da korkuyorum acaba sezeryan olanlara mı yoksa normal doğum yapanlara mı takılıyor..

sanırım normal doğumda da takılıyormuş canım...
bana serum takmasınlar da sondaya razıyım senağlama senağlama senağlama

:))) ben daha önce yaptırmadığım için bilmiyorum ama eğer doktor yapılacak derse yiyecez iğneyi.

dedi bile senağlama senağlama senağlama

20, haftaya girince sağlık ocağına gidip tetenoz aşısı vurmak gerekiyormuş
beni sağlık ocağından aramıştlar
20 haftalık olunca gel dediler, sanırım doğuma kadar toplam 2 defa tetenoz aşısı yapıcaklar
başkada bişey demediler
hepatitb de mi var?

iğneden korkmam , ilaç yerine iğneyi isterim ama bu tetenoz dan tırsıyorum

Bende açıkcası sonta'dan korkuyorum acaba sezeryan olanlara mı yoksa normal doğum yapanlara mı takılıyor..

canım normal doğum yapanlara lağma gibi bişey yapıyorlarmıs ama sonda bılmıyorum aman herseyı ıgrenc olan bişeydekı sonuca bakarmısın yaa. o kadar pislikten dünya güzeli bebeler çıkıyo:)

kızlar size bir şey soracağım son 2 yıl içinde derin donduruculu buzdolabı alıp sessiz olması ve az enerji harcaması açısından çok memnun olduğunuz bir marka ve model rica edebilir miyim

Benim dolabım , beko su pınarlı olanlardan çok memnunum ses seda yok .Elektrikde ööle çok yazmıyor .

Kızlar herkese selamlar;
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Dün doktora gittik veeee öncelikle bebeğimin cinsiyeti kesinleşti... Kızım olacak Allah izin verirse... Çok şükür her şey yolundaymış. .. ....

Deryacım hayırlı olsun bebişinin cinsiyeti :)

çin takvimine göre cinsiyeti öğrenenlerinki doğru çıktımı acaba?
merak ettim, kimin çin takvimiyle aynı çıktı

Benim ne çin takvimi tuttu , ne göbek şeklim , ne de beslenmem alakası bile yok gören herkes kız diyordu ama bizim ki pipi çıktı :) Sadece 2 li testte free bhc mi ne o 50 nin altındaydı bir tek o yani .

20, haftaya girince sağlık ocağına gidip tetenoz aşısı vurmak gerekiyormuş
beni sağlık ocağından aramıştlar
20 haftalık olunca gel dediler, sanırım doğuma kadar toplam 2 defa tetenoz aşısı yapıcaklar
başkada bişey demediler
hepatitb de mi var?

iğneden korkmam , ilaç yerine iğneyi isterim ama bu tetenoz dan tırsıyorum

canım sen gittin mi sağlık ocağına kayıt için_?
kayıt olduğunda arıyorlarmış sanrım aşılar için falan, ondan sordum...

ben o yüzden iki doktor değiştirdim canım... 3. doktorum şimdiki -tatlicadiarzu-
tıp merkezleri var oturduğum yerde, özel hastane yok malesef...
onlara gittim, hem sigorta anlaşmalı 30 lira ücretli dedim 100 lira özelden iyidir...
onlar da hastaneden arta kalan vakitlerde orda muayenedeler bu yüzden aynı dediğin gibi, ultrasona alıyor tık tık geçmiş olsun!
kıpırdayışını görüp heyecanını yaşayamadan yallah diyorlar :oklava:
ben de dedim nan başlarım böyle işe de tasarrufa da, gittim özel muayenehaneye, yarım saat kadar izledik bebişi ve çok güzel anlattı, sorularıma muhteşem bi güleryüzle cevap verdi, zaten öyle sevimli ki hihoyyyt
sonra ikiliyi de orda yaptırdık 50 lira ona ödedik, tamamdır..
paraya da değdi, doktor da içime sindi, daha ne isterim ki...

yok anam ben 80 tl verdim, kocamıda almadılar içeri
doopler zamanı geliyo nasılsa, beni çook beklerler daha
iyi bi yer bulmam lazım, doktorumdan memnunumda 2liyi radyolog doktor yapmıştı, o gıcıkbişeydi, sen memnunsan gıpırdama biyere

Bende açıkcası sonta'dan korkuyorum acaba sezeryan olanlara mı yoksa normal doğum yapanlara mı takılıyor..

akrabalarımdan biliyorum sezeryanlıydı doğumu, odabirinden duymuş, çok can acıtıyorlar takarken, hizmetliye accık para ver ve deki beni bayıltınca takın sondayı
aksi halde uyanıkken takılınca acayip can asıtıyormuş
oda para vermiş, kızı ikna etmiş, bişey anlamadım bayıltırken takmışlar dedi

eltim normal doğum yaptı ama ona taktılarmı bilmiyorum
yanlış hatırlamıyorsam takmadılar, zaten doğuma almadan önce laama yapıyorlar, içi boşalsın diye

Tetenoz aşısı olmadan önce gidip sağlık ocağına mı kayıt yaptırılıyor ???

ya ben ilk ay yani öğreneceğim zaman dotor falan araştırmamıştım daha heyecanla hastaneye koştum ve ordaki doktor dedi..
15. haftada sağlık ocağına gidip kaydını olacaksın aşıların olacak dedi..
onun için soruyorum öğrenmek için...

yok anam ben 80 tl verdim, kocamıda almadılar içeri
doopler zamanı geliyo nasılsa, beni çook beklerler daha
iyi bi yer bulmam lazım, doktorumdan memnunumda 2liyi radyolog doktor yapmıştı, o gıcıkbişeydi, sen memnunsan gıpırdama biyere

akrabalarımdan biliyorum sezeryanlıydı doğumu, odabirinden duymuş, çok can acıtıyorlar takarken, hizmetliye accık para ver ve deki beni bayıltınca takın sondayı
aksi halde uyanıkken takılınca acayip can asıtıyormuş
oda para vermiş, kızı ikna etmiş, bişey anlamadım bayıltırken takmışlar dedi

eltim normal doğum yaptı ama ona taktılarmı bilmiyorum
yanlış hatırlamıyorsam takmadılar, zaten doğuma almadan önce laama yapıyorlar, içi boşalsın diye

yok anam hayatta gıpırdamam tam içime sinen doktoru bulmuşum -tatlicadiarzu-

ben de çok kişiden sondayı hissetmedm bile diye bişeyler duydum ama _?
lağman gerçekten rahatsızlık verici bişeymiş ama evet :bbo:

rica ederim canım, bildiğim kadarıyla yerimseniben...
seninle aynıymış randevumuz, doğumu yapmayı düşündüğüm hastanedeki doktoruma gitcem, onların makinaları daha yeni, net bir yorum yaparlar
ama burda bana yakın gittiğim doktorum söylemez yine gibi geliyor bana ve ben 1 ay daha bekleyemem , işimi sağlama aliim en iyisi Çok üzgünüm çoook

evet aynı gün gidecekmişiz o gün haberlerimizi veririz birlikte :) canım en iyi yer ve dr. hangisi ise ona git dediğin gibi 1 ay daha beklenmez inşallah minik gösterir :))

haa kızlar bu arada dün dr.a gitmiştim ya sordum doğum olayını acısız normal doğum 300 tl miş epidural sezaryan karataş veya çınarlıda 1500 tl miş. dr. nomal doğum anne için rahat ve iyi sezaryan bebek için rahat ve iyi dedi. nasıl dedim normal doğumda anne rahat eder çabuk toparlanır kilo vs. dedi sezaryanda bebek için rahat doğum kanalında sıkışma vs. riski yok üstelik bebek strese girmiyor dedi bende sezaryan düşünüyorum ama bakalım hayırlısı Allah tan

merhaba kızlar nasılsınız bakalım? hem yemeğimi yiyip hemde size aynı anda takip ediyorum valla ama yetişmek mümkün değil... sondayı konuşmuşsunuz bana normal doğumda lavman yapılmadı ama epidural olduğum ve hemen idrarımı korkudan yapamadığım için sonda taktılar 3 gün onla dolaşmak durumunda kaldım...ama bu yurtdışında böyle oldu burda nasıl oluyor bilmiyorum...korkulacak bişey yok takmasınıda çıkarmasınıda hissetmiyosunuz emin olun...

kuzularının cinsiyetini öğrenen arkadaşların gözü aydın olsun.. darısı öğrenemeyenler başına inşallah en kısa zamanda...

haa kızlar bu arada dün dr.a gitmiştim ya sordum doğum olayını acısız normal doğum 300 tl miş epidural sezaryan karataş veya çınarlıda 1500 tl miş. dr. nomal doğum anne için rahat ve iyi sezaryan bebek için rahat ve iyi dedi. nasıl dedim normal doğumda anne rahat eder çabuk toparlanır kilo vs. dedi sezaryanda bebek için rahat doğum kanalında sıkışma vs. riski yok üstelik bebek strese girmiyor dedi bende sezaryan düşünüyorum ama bakalım hayırlısı Allah tan

ben hamıle kalmadan önce sezeryan derdim bozulma olmasın diye ama şimdi normal dogum düşünüyorum....bebek için stresli oldugunu bılmıyodum ama benım normal yapmam lazım çabuk toparlanmam için

Back
X