• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bence biz hissedemesekte ordan oraya hareket ediyolar ya , yani tekme değil de onların kendi hareketi bence , o da bize sancı gibi ulaşıyor .

Canım fiyatları çok uygunmuş , sen yine de iyice araştır .

yanımdaki grafker arkdaşın ablası yapmış orda çok memnun kalmışlar çok iyi bi yer dedi birde bir arkadşımda orda yapmış şimdi öğrendim oda memnun

tatlım 1-2 haftadır bendede var o.özellikle de eğilip kalkarken oluyo ama neden bilmiyom büyüorlar galibaaa

canım benım saol aynen oyle eğilip doğrulurken oluyor Rabbım yavrularımızın acısını yasatmasın bebeğimi görmeyelı 8 hafta oldu çok özledım sımdı nasıl olmustur çok merak edıyorum 10 gun sonra yavrumu gorecegım ınsallah kızlar elbıselerım olmuyor 38 bedenım ama hıcbırı olmuyor sızde oylemısınız buyudumu karnımız nesengözlerimebaksanab

kızlar hastane buldum izmir konak hayat hastanesi sezeryan 225 normal doğum 225 ama ssk'lıya normalde de muayne parası 10 tl.

Canım o hastanede kimin doğum yaptırcağına kendin mi karar veriyorsun? Ben hep kontrollerime gittiğim kişinin doğum yaptırmasını istedim bu nedenle Reşat Bey'e gittik ama tabi doğum fazla tutacaksa mecburen başka biri yaptıracak doğumumu. Acaba o hastaneye kontrole gitmeyipte son ay ben bu hastanede doğum yapmak istiyorum demek gibi bir lüksümüz var mı?

yanımdaki grafker arkdaşın ablası yapmış orda çok memnun kalmışlar çok iyi bi yer dedi birde bir arkadşımda orda yapmış şimdi öğrendim oda memnun

CANIM SENIN BEBEĞİN CINSIYETI BELLI OLMADIMI iNSALLAH raBBIM GÖNLUNE GORE VERIR

canım benım saol aynen oyle eğilip doğrulurken oluyor Rabbım yavrularımızın acısını yasatmasın bebeğimi görmeyelı 8 hafta oldu çok özledım sımdı nasıl olmustur çok merak edıyorum 10 gun sonra yavrumu gorecegım ınsallah kızlar elbıselerım olmuyor 38 bedenım ama hıcbırı olmuyor sızde oylemısınız buyudumu karnımız nesengözlerimebaksanab

benimde öyle canım, göbek artık iyice belli oldu, kıyafetlerim olmuyor artık
evdeyim genelde pijamayla idare ediyorum
dışarı çıkıncada 2 pantolon aldım, büyük beden birde elbisem var 2 atne hamileyken rahatca giyebileceğim o kadar
yaza kadar idare etcem

Cangema 8 hafta oldu bebeğimi görmeyeli demişsin
sen 4 hafatda 1 gitmiyon mu doktora? aylık kontrol olmuyormusun, baya olmuş çünkü

sorun bacular sorun ben herşeyi anlatırım size siz sorun...:kahve:
eyyvallahh canımss senin tecrübelere her zaman güvenimiz sonsuz.bu arada sevil 78 de vardı o da faydalı bilgiler veriyordu.ikinci hamişlikler başka tabee.
kızlar masallah bebeklerde annelerde ıyısınız hım bızde 10 gun sonra öğrenıcez kızmı erkekmı dıye Allah bılıyor içimden hep erkek bebek ıstıyorum ama sağlıklı olsun yeter
cangema kıs nerelerdesin sen ne zamandır?
Elacım güzel sonuçlarını bekliyoruz , ben burada ki herkese o kadar çok alıştım ki kimsenin mutsuz olmasını istemiyorum ... Daha doğum hikayelerimizi yazıcaz ama değil mi kaydirigubbakcemile5
ayy canım aynen inan olsun diyorum bizim doğum anımıza herbirimiz doğumda mı olcas çıkmış mı olcas.inanki hastaneye laptop götürsek diyom şimdiden çüş yani:)ama hep hastanelerimizi bildirelim ki tebrik yollarıs yaaa.o günler gelsinde hayırlısı ile inşallah sağlıkla.
kızlar,allahıma bınlerce sukurler olsun.sonuclarım temız cıkmıs,yas rıskım 1/850 cıkmıs gerısını detaylı soramadım doktora.gusel cıkmıs dedı.destegınız ıcın hepınıze teskkur edrım.cok sukur rabbıme

ayy canımbenim hadi gözünaydın hatta gözümüz aydııınnn.boşa stres yapmışın bak çok şükür iyi çıktı sonuçlar.ayrıca gözyaşlarında hep sevinçten olsun böyle emiii.

Elacım gözün aydın tatlım benim...zeytinim bende eklicem resim bugün makineyi şarj ediyom...göbüş bu arada çok güzel allah nazardan saklasın senide oğluşunuda...:nazar:

Canım o hastanede kimin doğum yaptırcağına kendin mi karar veriyorsun? Ben hep kontrollerime gittiğim kişinin doğum yaptırmasını istedim bu nedenle Reşat Bey'e gittik ama tabi doğum fazla tutacaksa mecburen başka biri yaptıracak doğumumu. Acaba o hastaneye kontrole gitmeyipte son ay ben bu hastanede doğum yapmak istiyorum demek gibi bir lüksümüz var mı?
canım ben academi hospitale sormuştum 7 aydan sonra gelirseniz olmuyor dedi.ama deltaya sordum hiç farketrmez dedi.demek ki kendi prensipleri var hastanelerin.direkt sor derim.
Eeeee hanımlar bugün cuma hani göbük show yok mu ben sabahın köründe koydum , diğer sayfaya bakıyorum kimse koymamış....

ya sorma baktımda maşallah ne güzel göbişler eklenmişşş.:nazar:

Cangema 8 hafta oldu bebeğimi görmeyeli demişsin
sen 4 hafatda 1 gitmiyon mu doktora? aylık kontrol olmuyormusun, baya olmuş çünkü

yok canım gecen ay esı mın işlerı vardı o yuzden gıdemedık ve bıde ne bende bı sorun var nede bebeğimde çok sukur bende gerek yok dıye gıtmedım zaten ınternetten arastırıyorum beslenmeme dıkkat edıyorum su ana kadar hıç bı kotu durum olmadı çok sukur Rabbımın ıznıylr bebeğım gelcek kucagımıza ınsallah RAbbım herkese yavrusunu sağlıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın:teytey:

canım ben academi hospitale sormuştum 7 aydan sonra gelirseniz olmuyor dedi.ama deltaya sordum hiç farketrmez dedi.demek ki kendi prensipleri var hastanelerin.direkt sor derim.

ya sorma baktımda maşallah ne güzel göbişler eklenmişşş.:nazar:

bana gobus topigini gonderirmisin canimmmmm ya bulamadimmmmmmmm yada ben turkceyi iyice unuttummmmmmm-tatlicadiarzu-

bana gobus topigini gonderirmisin canimmmmm ya bulamadimmmmmmmm yada ben turkceyi iyice unuttummmmmmm-tatlicadiarzu-

canım sen isviçredemisin ? biz 3 yıl kaldık isviçrede
ayy eski günlerim geldi aklıma, ilk okul 2 ,3 orda okudum
Horriwil de oturduk bilirsin yerimseniben

hepınızden allah razı olsun.tutamıorum kendımı aglıyorum kastım saatlerce ya uzerımden oyle bı yuk kalktı kı darısı cumlenızın basına ınsallah.duramıorum durdugum yerde ben bı esımın yanına gıdıp gelım sakınlesırım bıraz
arkadaşım gözün aydınnnn Allah a çok şükür
Canım bu ücret toplam ücret mi yoksa doktora da ayrıca para mı vereceksin? Mesela Reşat Bey Karataş Hastanesininde doğum doktoru olarak gözüküyor orda muayene etmemesine rağmen.. Şimdi bu ücretin üstüne ayrıca ameliyat parası isteyecek midir?
canım bu fiyatlar toplam fiyatlar ekstra bişey yok bende merak ettim tanıdıgım bi çok dr. var hepsi karataş veya çınarlıda doğum yaptırıyor oranın dr.u olanda olmayanda. demekki hasta kendi payını alıyor doğumlardan kalan kısmı dr.un kendi payı herhalde.
kızlar hastane buldum izmir konak hayat hastanesi sezeryan 225 normal doğum 225 ama ssk'lıya normalde de muayne parası 10 tl.
bircancım bende oradaki fiyatların çok uygun oldugunu biliyorum ama pek temiz ve sakin bir yer değilmiş birde sabah erkenden gidip sıraya girip sıra numarası alman gerekiyormuş randevu yokmuş orda
Elacım gözün aydın , darısı bizlere inşallah hihoyyyt

aminnnnnnnn canım inşallahhhh bende 6 nisanda kan vereceğim

yok canım gecen ay esı mın işlerı vardı o yuzden gıdemedık ve bıde ne bende bı sorun var nede bebeğimde çok sukur bende gerek yok dıye gıtmedım zaten ınternetten arastırıyorum beslenmeme dıkkat edıyorum su ana kadar hıç bı kotu durum olmadı çok sukur Rabbımın ıznıylr bebeğım gelcek kucagımıza ınsallah RAbbım herkese yavrusunu sağlıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın:teytey:

anladım canım, bebişime bişey olsa anlamayız diye tedirgin oluyorum ben
o sebeple 4 haftada bir mutlaka gitmeye çalışıyorum
amiiin dualarına, hayırlısıyla alırız kucaklarımıza inşallah

Back
X