• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi benim doktor cok hizli canim 12 ci haftada soyledi cinsiyetini erkek diye bende cok sasirdim...ama benim tahminimde erkek olacak yonunde idi.....iste birde saglim yerine gelse surekli yatiyorum bulanti halsizlik cok kotu 16 ci haftadan sonra birsey kalmaz dedi Dr...

yavaş yavaş azalır canım, merak etme, şimdiki gibi olmaz , geçmiş olsun, dikkat et dinlen
benim hafifledi, tam anlamıyla geçmedi ama bunada şükür

bunları bugun aldım kızlar ikisi 30 şardan 60 milyon . . . . .gomlekle çok rahat ettim yanlız bir beden buyuk aldım

bengi elbiselerin hayırlı olsun canım
kaç kilosun? elbisenin bolluğundan mıdır nedir accık tosun geldin bana :)))))

canım elbisenin bollugundan olabilir :)) 49 ile hamile kaldım su anda 51 kiloyum ......l beden aldım 1 ay sonra karnım iyice buyur cunku

benim kociş gelcek birazdan çıkıyorum
kimler vrasa hepinize hayırlı akşamlar
görüşürüz inşallah yarın

hamile atletim bu kızlar inanın çok rahat ettim bununla 20 milyona almıstım kesimide çok guzel

bu da hamile pantolonum 1 beden aldım kesimede gayet rahat fiyatı da 50 ytl :)

bende bugun doktora gittim benim de oglum oluyooooo:teytey: çok garip bir duygu yaaa kız evlattan sonra :) mevlam sag saglım kucagıma almayı nasıp etsin insallah

hadi bakalım hayırlı olsun güzel olmuş öyle bir kız bir oğlan :)
ayrıca kıyafetlerin de hayırlı olsun, güle güle kullan. :)

Gözlerim doldu kızlar yazdıklarınızı okuyunca. Şu sıralar biraz duygusalım galiba :) Bengiciğim hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına... Kıyafetlerini de çok beğendim bu arada. Atlet hiç düşünmemiştim. Yazın gecelik gibi de giyilir hem dimi.

tesekkur ederim canım mevlam herkesin kucagına sag saglım almayı nasip etsin :) . . .evet canım malum yaza gelecek hamileligimiz gece yatarken de tek gecelik niyetine de kullanılabilir . . . .

henuz kimse yazmamıs sanrım herkes oyunu kullanıyor ...biz kullanıp geldik artık ulkemiz için hayırlısı bakalım

Bengicim hayırlı olsun oğluşun. Bir kız bir erkek tam ideal :) Ayrıca cicilerinde çok güzel. Güle güle giy canm.

Kamilecim geçmiş olsun ve oğlunda hayrlı olsun.

Bengicim hayırlı olsun oğluşun. Bir kız bir erkek tam ideal :) Ayrıca cicilerinde çok güzel. Güle güle giy canm.

Kamilecim geçmiş olsun ve oğlunda hayrlı olsun.

saggol canım benim evet oyle oldu bir kız bir erkek :)) mevlam hayırlı evlatlar versin hepimize ...senin neydi canım

bengii cim kiyafetlerin cok guzel canim gule gule kullan hepsini...oglunuda saglikla kucaina alirsin insallah bu sene oglanlarin senesi olacak galiba :ecrin_bebek:

Back
X