• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada mavili bunlar ama kızlar da mavi giyer şahsen ben giyiyorum.:) sarı ve yeşil yoktu. pembe vardı. cinsiyet belli olunca değiştirebilirsiniz dediler. ama ben değiştirmem kız olsa da muhtemelen.

zaten cinsiyeter belli olana kadar almayacağım bir daha. çünkü alternatif çok da olmuyor. bunlar heves bastırmaca.:)

araya kahvaltı girdi. pardon:)

cici1 den iki takım aldım. cici 2 zaten 2 li bir set. zaten ikili dörtlü setlere atlııyorum görünce.

cici 1 16 ytl. kızlar bu fiyat nasıl sizce? penyesi ve dikişi çok güzel.

Canım iki takımda çok güzel , güle güle giysin bebişin bence fiyatıda göründüğüne göre çok uygun ...

araya kahvaltı girdi. pardon:)

cici1 den iki takım aldım. cici 2 zaten 2 li bir set. zaten ikili dörtlü setlere atlııyorum görünce.

cici 1 16 ytl. kızlar bu fiyat nasıl sizce? penyesi ve dikişi çok güzel.
canım çok güzel. sağlıkla giysinler inşallahh..
16 tl ıyı valla. ben bunun altı ayrı değilde tulum gibi olanundan almıstım. hanı çok ucuz çok ucuz dediğim yerler:) 12 ye falan almıstım. senın aldıgın yerde uygunmus canım

günaydın kızlarrrrr nasılsınız
ben cumartesi dr gittim ve maşallah bebişim iyi kıpır kıpır ayakları dr artık cimcime diye sevebilirsiniz dedi bebişim kız :)

ayyy ne guzel canım tebrik ederim seni hayırlısıyla da kucagına alırsın ınsallah :1hug:

,

Canım çok geçmiş olsun Allah en kısa sürede tekrar nasip eder inşallah.

Günaydın canım... Gözünaydın. Desene kızlarımız çoğalıyor.hihoyyyt
Acayip sevindim tatlım yaaa. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
Bizde gördük cumartesi kızımızı Eylülümüzü 190 gr olmuş :emir_bebek:
Doktorun ölçtüğü tüm ölçümler sağlıklı olduğunu gösteriyordu ultrasonda. Sonra üçlü testi de yaptırdık sonucunu 2-3 güne kadar alırım...O da iyiyse herşey yolunda demekmiş.
Doktor DVD'yede kaydetti ultrason görüntülerini. Haftasonu evde bol bol baktık kızımıza:)))
Sağolsun doktor uzun uzun izlettirdi ve bize midesini , omiriliğini, kaval kemiğini,
ağzını, burnunu ,elinin 5 parmağını bile gösterdi 2 boyutlu ultrasonda...O kadar tatlıydı ki yaaa biz ilk anlayamadık tabi kafası nerde gövdesi nerde falan çünkü bizim hanım kız öyle bir yatmış ki anlayabilmek gerçekten zor. Tam belinden kıvrılmış bacaklarının ikisi kafasının üstünde, eller yan tarafta delikafaduldenBir süre sonra düzeldi tekme bile attı yaramaz kızım benim.

canım ya oyle guzel anlattın kı duygulandım inan Allah herkese tattırsın bu duyguyu ......:)) dvd si aldınız demek bende istiyorum bunun için 3 boyutlu bir cihaza mı gitmek lazım ?

teşekkürler gençler daha iyileri sizin minnoşların olsun.

göbeğim de albümde yerini aldı. saçlarımı da cmrts kısalttım biraz. katlara şekil verildi.

pembe sen istanbula gelene kadar ben tüm ucuz yerleri keşfetmiş olurum:)sana bilgi veririm. senin işin daha masraflı. Allah yardım etsin.
dün ykm ye gittim nasıl güzel pijamalar var. 30 a falan çok geldı bana. sonta lcw ye gittik tam erkek pijaması aldık:) 12 tl ye falan. lcw dede fıyatlar fena değil ama yenı dogan için daha çok kızlara yapmıslar. erkek için boxer lar var. ama en küçük 4 yasa göre. keşke boyle 5 6 aylıkta olsa gıydırırız:)

sinem-kuş günaydın ama az geliyorsun haaa!
ayrıca antalya topiğini de unutma.

canım evet bu aralar giremedim ananem kadar sevdiğim komsumuzu kaybettik.bu haftalarda genelde onlarda oluyorum birde onlar memurevlerinde oturuyor sabah eşimle evden bir çıkıyoruz gece geliyoruz.
evde oldukça girmeye calışıyorum

msmscim evet çalışmaları bekliyoruz. ben anlamam adres söyleyrek geçitiremezsin. yarım gününü ayrıca talep ediyorum :)

masraf konusunda haklısın. her şeyden iki tane. düşün sen kendini mesela 75 tl harcamışsın ben olsam 150 olacak yaa yaaa . :)

beni ve kızımı unutmuşsun canım

evet tatlım ya haklısın kasığım ağrıyyooooooooooooooooooo çoooooooooooook ağrıyo ama ara ara sancı giriyo

günaydın kızlar...
sad cım bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun canım kızın...
ya kızlar ben çok kötü oluyorum midem çok kötü ve ayrıca başım dönüyor arada bayılıcam sanki..hala geçmedi ya. nezaman geçecek acaba:çok üzgünüm: geçen sefer böyle uzun sürmemişti amasenağlama

Begümcüm ve sadcım hemen sizleri de listeye ekliyorum.

Bircancım canım geçmiş olsun yaa.. Doktoru ara istersen bir. Çok şiddetli olduğunda mutlaka doktora danışmak gerekiyormuş çünkü

ya insan dayanmıyor bebedor un ayıcık banyo süngeri var zaten çok beğenirdim ondan aldım başka şeylerde alacam ama dayanıyorum $product71i_big.webp

Back
X