• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlan benzemedi dayısına kardeşimde mavi gözlü sarışın bizimki kumral ela gözlü...kızda halasına benzemez umarım:roflol::roflol:

ay evet ya halasına cekmesın bu cocuklar:) bız varken dımı ama-tatlicadiarzu- gorumcemı sevmem de

gamma cım eline sağlık harika bilgiler....

rica ederim canım
kızlar ben yemeğe gidiyorum herkese aifyet olsun
sana da tatlım afiyet olsun
kızlar benim kızımın ismi Nisa olucak ama iki isim istiyorum
Beste - Ecem - Ela - Eylül - Ilgaz - Irmak - Işılay - Öykü - Semin - Yağmur napıcam karar veremiyorum

Ilgaz ismini çok seviyorum çok güzel bir isim

ay evet ya halasına cekmesın bu cocuklar:) bız varken dımı ama-tatlicadiarzu- gorumcemı sevmem de

eltimin kızı da (duymasın ama bi gerçek) tıpkı görümcem yani halasının kopyası...
görenler de "aa aynı tuğba" dedikçe sinir oluyor eltim haklı olarak :roflol:
arada yanlızken çemkiriyo, "ben taşıyayım ben doğurayım, sen git halana benze" :roflol: :roflol:

valla bizim görümce uzakta zaten, sorun da yok severim yani ama benzemesiiiinnn (pek beğenmem de kendisini :roflol: )

Beste - Ecem - Ela - Eylül - Ilgaz - Irmak - Işılay - Öykü - Semin - Yağmur napıcam karar veremiyorum
cok guzel isimler canim bende kizda Ebrar-Naz-Diba-Tuana-Kardelen_Sanem-Berrak gibi isimleri dusunuom ama hayirlisi.

bana müsade kızlar önce yemek, becerebilirsem de gece ağrıdan uyuyamadığım uyku....

ayyyy canim benim uykusuzluk kotu yaaaaaaaaa ne olursa olsun uyuyamasanda yatttttttttmirmirmirmir

benim görümcemle aramda bişey yok ama yinede bebişimin ona benzemesini istemiyorum kendi kızı daha 2 aylık ama halasına benziyo diye çıldırıyodelikafadulden

kızlar ben de göz kurulugu vardı bu hamılelıkte daha da artıomus doktor gozluk yazdı hamılelıgınce kulllan dedı.sonra kullanmazsın dedı.4göz hamiş mı olcam beeeen-tatlicadiarzu-

kızlar ben de göz kurulugu vardı bu hamılelıkte daha da artıomus doktor gozluk yazdı hamılelıgınce kulllan dedı.sonra kullanmazsın dedı.4göz hamiş mı olcam beeeen-tatlicadiarzu-

hamilelikte gözlük kullanılması gerekliliği doğabiliyor diye okumuştum canım :)
benim normalde gözler bozuk zaten ama takmıyorum gözlüğümü -tatlicadiarzu-
hamilelikle daha da göremez oldum -tatlicadiarzu- :roflol: bilmiyorum naparım -tatlicadiarzu-

ören ve ördüren bayanlar:

Jujube & Lolo :: Peace Baby

ben sevdim. bebek de çok tatlı ya ondan mı acaba?
Bayıldım ben buna , bebişte süper tabi ama biz karı koca esmeriz yani sarışın beklentim yok :)

Canım Eğer Nisa ilk ismiyse , bu isimlerden hiç biri bir çırpıda söylenmiyor sanki zor söylenir gibi geliyor , ama Nisa ikinci isimse -Yağmur Nisa - benim fikrim .

benim görümcemle aramda bişey yok ama yinede bebişimin ona benzemesini istemiyorum kendi kızı daha 2 aylık ama halasına benziyo diye çıldırıyodelikafadulden

Ben şimdiden önyargıları kaldırdım , sonuç itibariyle bebek olunca herkes kendi tarafına benzetecek , netice de yedi sülalenin geni geliyor , umarım doğum sonrası bunalım falan geçirip kimsenin kalbini kırmam -tatlicadiarzu-

:1shok:

ben hala aynı sutyenlerımı kullanıorum.sıgıyolar yanı.kızda memeler cok mu buyuyo ne

ay bilmiyorum minicik göğüslerimi taşıyamıyorum işte -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
askıları omuzlarımı kesiyor yara oluyor..
aslında çok aşırı büyümedi, normalde 80'di azıcık bol olurdu şimdi de çok azıcık yanlardan çıkıyor, aynı beden kullanıyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum...

...
Ben şimdiden önyargıları kaldırdım , sonuç itibariyle bebek olunca herkes kendi tarafına
benzetecek , netice de yedi sülalenin geni geliyor , umarım doğum sonrası bunalım falan geçirip kimsenin kalbini kırmam -tatlicadiarzu-

inan ki sadece o bunalım korkutuyor beni :roflol:
hadi şimdi içimizden ya sabır çekip susabiliyoruz ama o kadar hassasken... :roflol:

ay bilmiyorum minicik göğüslerimi taşıyamıyorum işte -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
askıları omuzlarımı kesiyor yara oluyor..
aslında çok aşırı büyümedi, normalde 80'di azıcık bol olurdu şimdi de çok azıcık yanlardan çıkıyor, aynı beden kullanıyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum...

allah iiliğini ben de sandım 95 falandı 100 mu oldular kı tasıyamıo dıom.:roflol:
hazırlanmak lasım sutas anne olmaya :CüvCüv: ama benım 85tı hala aynı

kızlar ben askısız sutyen kullanıyorum genelde valla daha rahat:) alıstım yada ondan oyle gelıyo askılılar boynumu agrıtıyo. yanlıs anlasılmasın ırı falan değil gögüsler bilakis:)

ela cım ben ablama çok gülerdim. arardım iş yerini süt sağmaya gitti derlerdi. ineklik saatinmi geldi derdim seni de görcem diyordu:) dun süt sagmak için makınalardan baktım:) uzun sürmedi ama boşver dedim eşime çıktık:):)

allah iiliğini ben de sandım 95 falandı 100 mu oldular kı tasıyamıo dıom.:roflol:
hazırlanmak lasım sutas anne olmaya :CüvCüv: ama benım 85tı hala aynı

yok kız Allah korusun o kadar değil -tatlicadiarzu- inşallah öyle olur boş boş büyüyo olmazlar yani :roflol:

Back
X