benim oğlan benzemedi dayısına kardeşimde mavi gözlü sarışın bizimki kumral ela gözlü...kızda halasına benzemez umarım:roflol::roflol:
ay evet ya halasına cekmesın bu cocuklar:) bız varken dımı ama-tatlicadiarzu- gorumcemı sevmem de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğlan benzemedi dayısına kardeşimde mavi gözlü sarışın bizimki kumral ela gözlü...kızda halasına benzemez umarım:roflol::roflol:
gamma cım eline sağlık harika bilgiler....
sana da tatlım afiyet olsunkızlar ben yemeğe gidiyorum herkese aifyet olsun
kızlar benim kızımın ismi Nisa olucak ama iki isim istiyorum
Beste - Ecem - Ela - Eylül - Ilgaz - Irmak - Işılay - Öykü - Semin - Yağmur napıcam karar veremiyorum
ay evet ya halasına cekmesın bu cocuklar:) bız varken dımı ama-tatlicadiarzu- gorumcemı sevmem de
afiyet olsun cnm erkencisiniz
...
Ilgaz ismini çok seviyorum çok güzel bir isim
ören ve ördüren bayanlar:
Jujube & Lolo :: Peace Baby
ben sevdim. bebek de çok tatlı ya ondan mı acaba?
cok guzel isimler canim bende kizda Ebrar-Naz-Diba-Tuana-Kardelen_Sanem-Berrak gibi isimleri dusunuom ama hayirlisi.kızlar benim kızımın ismi Nisa olucak ama iki isim istiyorum
Beste - Ecem - Ela - Eylül - Ilgaz - Irmak - Işılay - Öykü - Semin - Yağmur napıcam karar veremiyorum
bana müsade kızlar önce yemek, becerebilirsem de gece ağrıdan uyuyamadığım uyku....
kızlar göğüsler kocaman oldu, sütyen taşımıyor artık, yani askıları omzumu kesiyor...
nasıl sütyen kullanıyorsunuz _? şöyle bi ürün var aslında rahat gibi görünüyor ama abartmak da istemiyorum...
Morera Hamile Sütyen 11591 | HediyeDenizi.com
kızlar ben de göz kurulugu vardı bu hamılelıkte daha da artıomus doktor gozluk yazdı hamılelıgınce kulllan dedı.sonra kullanmazsın dedı.4göz hamiş mı olcam beeeen-tatlicadiarzu-
Bayıldım ben buna , bebişte süper tabi ama biz karı koca esmeriz yani sarışın beklentim yok :)ören ve ördüren bayanlar:
Jujube & Lolo :: Peace Baby
ben sevdim. bebek de çok tatlı ya ondan mı acaba?
kızlar benim kızımın ismi Nisa olucak ama iki isim istiyorum
benim görümcemle aramda bişey yok ama yinede bebişimin ona benzemesini istemiyorum kendi kızı daha 2 aylık ama halasına benziyo diye çıldırıyodelikafadulden
:1shok:
ben hala aynı sutyenlerımı kullanıorum.sıgıyolar yanı.kızda memeler cok mu buyuyo ne
...
Ben şimdiden önyargıları kaldırdım , sonuç itibariyle bebek olunca herkes kendi tarafına
benzetecek , netice de yedi sülalenin geni geliyor , umarım doğum sonrası bunalım falan geçirip kimsenin kalbini kırmam -tatlicadiarzu-
ay bilmiyorum minicik göğüslerimi taşıyamıyorum işte -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
askıları omuzlarımı kesiyor yara oluyor..
aslında çok aşırı büyümedi, normalde 80'di azıcık bol olurdu şimdi de çok azıcık yanlardan çıkıyor, aynı beden kullanıyorum ama neden böyle oluyor bilmiyorum...
allah iiliğini ben de sandım 95 falandı 100 mu oldular kı tasıyamıo dıom.:roflol:
hazırlanmak lasım sutas anne olmaya :CüvCüv: ama benım 85tı hala aynı