Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ela bendede var ole ufak ama nasıl dıyım sankı kalp atısı gıbı. ondanmı baska seymı bılemem. var derken sureklı değik. iki kez hıssettım. :)
sakura ben kendımden çok babamızın hıssetmesını ıstıyorum:)
yok canım henuz gıdemedım. Demstock dıe bır yermıs sanırım ısmı. Orasımı?msmscim gittinmi kozyatağındaki mothercare in outletine? Ben ilk hamileliğimden beri oraya giderim kayınvaldemler yakın oturuyor diye ama bu sene bişey yok pek..
kızlar ya gobegımın ustundekı tuyler sınırımı bozuo tuy sarartıcıyla acsam rengını bısey olurmu
canım onalr tamamen kımyasal seyler. Kullanma lutfen. Cok rajatsız oluyorsan cımbızla bı kaç tanesını falan alkızlar ya gobegımın ustundekı tuyler sınırımı bozuo tuy sarartıcıyla acsam rengını bısey olurmu
ela bendede var ole ufak ama nasıl dıyım sankı kalp atısı gıbı. ondanmı baska seymı bılemem. var derken sureklı değik. iki kez hıssettım. :)
sakura ben kendımden çok babamızın hıssetmesını ıstıyorum:)
slm kizlar giremiyodum ne zamandir herkes iyidir umarim tabi bebislerde iyidir insallah.
kizlar bende 1 haftadir hissediyorum bebegimi ve hatta dün 2 kez esimde hissetti cok acayip bi duygu yaa:))
yarin görcez insallah oglumuzu:)
bu tüy sorunu bendede var neden oluyorki ya cok kötü bide yagladikca göbegimi daha cogalacaklar diye korkuyorum. dogumdan sonra gecermi acaba ?
tüy sarartici bence zararlidir ne kaldiki surda eylüle :)
kilo alan varmı aranızda kızlar? bide benim göbek öyle çok belli olmuyo ve ayrıca ikinci hamileliğim olmasına rağmen bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bi an önce doktoramı gitsem ne yapsam acaba ya???
ayyy ben bu cuma bursaya gidiyorum ve alışveriş yapmayı düşünüyorum böcüğüme hihoyyyt hihoyyyt
nasıl heyecanlıyım var yaa hihoyyyt onun için bu h.içi başka bi doktora gidip ultrasona girmem lazım :jeyyar:
cinsiyetinden emin olmak için :roflol:
kızlar ya gobegımın ustundekı tuyler sınırımı bozuo tuy sarartıcıyla acsam rengını bısey olurmu
yok canım henuz gıdemedım. Demstock dıe bır yermıs sanırım ısmı. Orasımı?
ama cok sınır bozucu.yagladıkca tuyler bır o yana bır bu yana.böğğ:roflol:
esın mı hıssettı:1shok:canım yanlıs anlasılmasın ama bu mumkun dıılkı henuz:sm_confused: